Başka şeylerin değeri yok mudur artık? Tüketim çağındayız insan her şeyi tüketiyor. Bir türlü doymak bilmiyor. Evlense bile gözü dışardakin de oluyor muhakkak. Sevgi sadakat vs bu tarz şeyler de yok mu? Her şey cinsellik ve para mı?
Evlenmek istiyorum ama bu çağın insanı değilim. Verdiğim değerin karşılığını alamam, sevilmem, değer görmem, aldatılırım diye korkuyorum. Şimdi cümleye insan önce kendi kendine değer vermeli diye başlayacaksınız elbette kendime değer veriyorum ama sevdiğimiz insandan da değer görmek ister insan. En sonunda hergün aynı pilav yenmez değip gözü dışarı giderse aldatilacak hor görülecek sem evliliğin ne anlamı var. şu an çoğu insan bu durumu yaşıyor. İnsan birbiriyle yaşamak değil yaşlanmak ister..
Cidden saf sevgi aşk bağlılık diye bir şey kalmadı.🚬
Aşk evliligi olduğu zaman saygı sevgi ve sağlıklı bir cinsel hayat varsa ne kadının ne de erkeğin gözü dışarda olmaz. Hayatta her şey cinsellik de değil. Cinsellik her zaman ikinci üçüncü plandadır hayatta.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet kesinlikle cinsellik ve paradır, örneğin bugünden itibaren cinsellik devre dışı bırakılmış olsaydı birbirini seven tek bir çift bile bulamazsınız, ilişkilerde tercihlerde paraya dayalıdır aynı zamanda arkadaş edine bilmekte