1 yılOlmuyor, bütün dünya cinsellik etrafında dönüyor. Cinsellik, yani sekse ulaşma arzumuz olmasaydı bir çok icadı yapmazdık insanlık olarak.
Gelişmezdik, zenginleşmezdik, çoğalmazdık.
Banane ya, ağaçtan bi elma lıp yicem tek başıma, ya da bi tavşan mavşan ne yaklarsam. Çocuk yok eş yok, sekse ulaşmak için birşeyler kanıtlama yok.
Neden çaba sarf edelim ki?
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
her şey cinsellik değil tabi ki, ama kimse gerçek aşka inanmıyor artık çünkü her şey maddiyata dayanıyor. Bu durumda aşk değilde cinsellik ön plana çıkıyor
15 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Cinselliğe imkan yoksa aşkta olabilir ancak sırf bir taraf poposuna kıyamıyo diye yaşanmıyosa o ilişkide herhangi bir fedakarlık beklemekte akıllıca olmaz.
13 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Degil tabikide ama günümüzün sistemi hep çıkar ilişkisine dayalı olduğu için gelir gider olayına çok odaklaniyor
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbenim için aşk önemlidir
11 Yorumla- 1 yıl
En iyisi bu zaten
Hayır sen olayı anlamadın.
Cinsellik olmadan hiç bir şey olmayan bir nesilde aşk araman hata
13 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olur elbette cinsellik çok farklı bir durum. Spontane gelişen bir an. İllaki olmalı değil karşılıklı rıza ile gelişen durum.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur 4 sene hiç bir şekilde o mana da dokunmadım. Kendisi istediği için arada öperdi o kadar.
Evlilik akdi olmadan o işlere girmem zaten.
Bu dünya zaten cehennem, öteki taraftaki hayatı da yakamam dünya zevki için.13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBana ne yahu herkoyun kendi bacağından. Toplum üzerinde etki bırakacak kişiler takmıyor kitlelerin ne hale düştüğünü. Ben ne yapabilirim ki önce kendimi düzeltmekle meşgulüm kimse, kimsenin günahından sorumlu degil sonuçta. Bana verilen beyin herkse verilmiş düşünsünler. 🤷♂️
1 yılBence yalan ya her şey cinsel değil içinde biraz sevgi dolusun merhametli olsun saygıda olsun anlayışlı olsun
15 Yorumla- 1 yıl
O zaman tüküreyim böyle hayata
- 1 yıl
Neyse yapacak bir şey yok haydi iyi akşamlar
1 yılHayatın her anında mutluluğu yakalayanlar cinselliği rafta bırakırlar...
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. her şey cinselliik değil elbette ama sadece bı zevk meselesi hanımefendi
12 YorumlaOlur da nereye kadar ama şöyle mecburiyette var unutma
12 Yorumla
1 yılKişiden kişiye gôre değişir. benim için evlenene kadar yaşamayı istemem
13 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki de iyi hem zina oluyor birbirimizin ateşine odun atmış oluyoruz
1 yıloluyo kim demiş olmuyo diye. lezzetli olur mu o kadar emin değilim ama oluyo yani.
12 Yorumla- 1 yıl
cinsellik olmayan çok ilişkim oldu ve gayet güzel ilerledik yani kimi zaman o aktiviteyi düşünmedik bile. ama ne yalan söyleyeyim cinsellik varsa daha güzel oluyo şimdi delikanlı gibi söylüyorum fjsjskdnns
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günümüz şartlarında birçok kişi için her şey cinsellik
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok nadiren oluyor. Özellikle muhafazakar düşünenlerde
15 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılHer şey değil ama çok şey, evlenince en azından
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOluyor ama sevdiğime dokunmayacaksam kimse dokunacağım
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen yapma ben yaparım
Gizli Üye(18-24)1 yılDerin aşklarda sadece cinselik olmuyor bir kişiye derin bağlandığında işler bambaşka oluyor
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHaklısın cinsellik bir parçası aşkın ama derin aşk yaşayanlar gerçekten çok farklı oluyor insanlar sırf yaşadıkları aşk için bile şiir ve roman yazıyorlar
Gizli Üye(30-35)1 yılSeven insan bedenine değil kalbine dokunur. Bence olur cinsellik olmadan aşk
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBalım onlar cahil sevilmemiş ayı insanlar ben evlenmeden yapmam bi özele gel bir şey diyeceğim
1 yılOlmuyo tabi yavrum.. getir el analizini yapim 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Dürüst ol.. en son ne zaman yaptin 😂
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Olur ama ufak ufak kelebekler heraketlenmeli içinde shsjs
00 YorumlaBu profilden ne sorular , ne cevaplar🤦♂️
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılOlmuyormus sanırım aşk inancım yok
12 Yorumla- 1 yıl
😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. cinsellik 1. sıra digerleri de devaminda
12 Yorumla
1 yılevet diğerleri zaten yalan
13 Yorumla- 1 yıl
Köroğlu delikli demir icat oldu mertlik bozuldu demiş bende telefon icat oldu sadakat bozuldu diyorum aşk zaten eskidende yoktu sadece çaresizlikten katlanılıyordu
ama şimdi ise yine aşk adı altında ssikiş gene ön koltukta oturuyor yani hayatınıza bakın hiç bir şeyi takıntı yapmayın
İkisi de birbirinin çekimi
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşılıklı istek olursa cinsellik olur harici olmaz.
11 YorumlaOlmaz maalesef
16 YorumlaCinsellik olmadan olması için beyin kullanmak şart
16 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayat bunun üstüne kurulu maalesef 😌
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvliliğin %70i seks diyolar. Sen bu durumdan rahatsız gibisin
Cevap sahibi1 yılher şey o değil zaten karakter sevgi bunlarda çok önemli bunlar olmadan seks olsa nolcak.. ama yaradılış işte insan yapmadan da duramıyo...
Cevap sahibi1 yılPsikolojik olarak etmiyor bi süre sonra.. senin libidon baya düşük sanırım ondan böyle sevmiyosun..
Gizli Üye(36-45)1 yılArtık çıkar amaç ilişkisi oldu
16 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle düşünüyorum cidden
Cevap sahibi1 yılBazen bazı şeyleri değecek şekilde yaşamak lazım derim
Amaç ilişkisinde birinin saçma sapan kaprisini çekmeye değmez- 1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi1 yılBenim bazı zevk ve arzularım biraz farklı saygılı güvene dayalı olarak yaşanmalı dşyen biriyim boş sözlere yalanlara gerek olmaksızın bazı şeyleri uğruna fedakarlıklar yapılması gerekiyorsa yapmak anı olması gerektiği gibi yaşamak
- 1 yıl
👏👏 nokta atışı
Cevap sahibi1 yılAma zevkleri saatlere yayarak yaşamanın en özel en mükemmel yolu yüzeysel olarak yaşamak
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılAşk başka bir duygu cinsel çekim farklı
12 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik ilişkinin yapışkanıdır
Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Oluyor ama ilerden sonra cinsellik
12 Yorumla
1 yılDegil
12 Yorumla- 1 yıl
Kendini rezil eden dolu malasef
1 yılBence cinsellik temeli sağlıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Güven de önemli ama cinsellik demek ten uyumu demek
1 yılOluyorda kadını * yarıyor
11 Yorumla
1 yılAşk olur aradığı aşksa
14 Yorumla- 1 yıl
her şey onun üstüne kurulu değil aslında basit kişiler onun üstüne kurar sadece aşkı
- 1 yıl
Orası öyle arada karakterli olanlarda var ben varım
Galiba
13 Yorumla
1 yılHer şey değil ama çok şey
17 Yorumla- 1 yıl
Çok yüksek haz olduğu için hele birde fanteziler işin içine girince harika oluyor
- 1 yıl
fantezi mi
- 1 yıl
Evlenince eşin fantezi yapmak isterse ne yaparsın
- 1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılDeğıl
13 Yorumla- 1 yıl
Yokluktan meraktan
1 yılHayır değil
13 Yorumla- 1 yıl
İnsanlar yüzünden
1 yılOlur isteyene her sey olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur ama eksik olur
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeven kisi sevdigini arzular ordan muthis bir tutku doğar. Dokunmadan ancak platonikler sever o da ergen donemde yasanir biter
Cevap sahibi1 yılHer sey degil ama iliskinin yuzde 40 i bazen 50 si. Birbirini gercekten seven kisilerin iliskisi ve tatmin duzeyi farklidir bilimsel arastirmalar var. Tabii ki tek amac bu degil onu demiyorim
Cevap sahibi1 yılSen ne dusunuyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılSen zinadan yanamısın?
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPeki öyleyse bu soru neden ilk önce baktığın özellik Allâh korkusu değilmidir karşi tarafın öyle biri sence helali olmadan bunu düşünür mü?
Cevap sahibi1 yılÖyle birileriyle sen evlilik düşünürmüsün? Veya ben düşünürmüyüm? Öyle insanlar kendileri gibi layıktır nur suresin de dediği gibi temiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara
Cevap sahibi1 yılSenin içinde öyle olmalı bu soruyu sana yakıştıramadım millet istediğini yapsın sen ahzap 35 de ki gibi ol yeterli
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce sevgi
12 YorumlaOlur bal gibi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmuyor
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler