Sexting yapmak keyiflidir bunu yazarak ve video ile bezeyip yapmakta iki tarafada iyi haz verir bazıları dediğiniz gibi sarmıyor ben o durumda engeller noktalarim sende öyle yapabilirsin. Bol keyifli günler dilerim
evet sarmıyorsa sıkıcı geliyor ve bu tür bir insan genelde hep benci olur kısa kısa yazar sırf kendi zevkini düşünür.. bide durup dururken aşkım bebegim kocacım demesi sogutur beni
Başka biriyle sexting yap aklına gelmez costurruum seni
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tehditten korktuğunu yazmışsın, korkuyorsan onu sen kaçır sexting yapmak istediğinde uyumlu davran hızlıca rahatladım doydum de ona istediğini yarım yarım ver zamanla o kaçar zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
senı hıc gordumu yoksa mesaj ve seslımı oldu?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
sadece yüzümü ve boydan aynalı fotoğrafımı gördü açık saçık hiç bir şeyimi görmedi ve sadece mesajla oldu
konuşmaları yaymak ile tehtit ederse diye korktum diyeceksin ki güvenmediğin birisi ile neden bu yola girdin güveniyorum fakat yapadabilir çevremden değil sanal bu arada
Bir kız vardi misyoner cok sevmem, asıl istedigim kadinin bana sahip olup at gibi bana binip kendini orgazm edip uzerime boşalması dedim bana dedi ki zevklerimiz farklı hemen ayrildi neden ama sacma
Cevap vermiyorum. Kız diyor memen 75 beden kaçıyorum direkt. Hayal gücüm duruyor istediğim gibi çıkmayınca veya nude vasatsa. Ya da işte sözleri aşırı resmi ve tahrik unsuru oluşturmuyorsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Sexting yapmak keyiflidir bunu yazarak ve video ile bezeyip yapmakta iki tarafada iyi haz verir bazıları dediğiniz gibi sarmıyor ben o durumda engeller noktalarim sende öyle yapabilirsin. Bol keyifli günler dilerim
evet sarmıyorsa sıkıcı geliyor ve bu tür bir insan genelde hep benci olur kısa kısa yazar sırf kendi zevkini düşünür.. bide durup dururken aşkım bebegim kocacım demesi sogutur beni
Senle uyuşmadık de izin isteyip ayrıl ve başkasına geç. ben boştayım😅
Bir şey yazmayınca anlar zaten. Olmadı engellersin :D
Başka biriyle sexting yap aklına gelmez costurruum seni
Tehditten korktuğunu yazmışsın, korkuyorsan onu sen kaçır sexting yapmak istediğinde uyumlu davran hızlıca rahatladım doydum de ona istediğini yarım yarım ver zamanla o kaçar zaten.
senı hıc gordumu yoksa mesaj ve seslımı oldu?
sadece yüzümü ve boydan aynalı fotoğrafımı gördü açık saçık hiç bir şeyimi görmedi ve sadece mesajla oldu
senle uzunca konusalımmı tum sorualrını cevplarım?
yanıtla ama
Pat diye kes ne uğraşıyon
konuşmaları yaymak ile tehtit ederse diye korktum diyeceksin ki güvenmediğin birisi ile neden bu yola girdin güveniyorum fakat yapadabilir çevremden değil sanal bu arada
Yo demicem direk şikayet et yine uğraşma
Bir kız vardi misyoner cok sevmem, asıl istedigim kadinin bana sahip olup at gibi bana binip kendini orgazm edip uzerime boşalması dedim bana dedi ki zevklerimiz farklı hemen ayrildi neden ama sacma
direkt belirt, açık ol
aslında konuşmalarımızı yaymakla tehtit eder diye korkuyorum guveniyorum fakat yapdbilir
anonim olsaydınız keşke, bu ihtimal her zaman var. sanalda gerçek kimliğinizle yapmayın böyle şeyler.
Şimdi senin le konuşsak bı test asamasi :):
Hiç bir şey yazmıyorum sonra oda yazmıyor shsh
Cevap yazma bir süre, ısrarcı olursa engel
Bunun icin mi konusuyordun onunla
Muhatap olmam bir daha, o konuda yakınlaşmam.
Direk söyle olmuyor diye nolcak.
Direk uykum geldi diyip kestirip atabilirsin
Kimse kimseyle konuşmak zorunda değil
Yeter diyorsun kesiyorsun
Bırak onu bana yaz bişey demene gerek yokki
Bu noktada dürüst ol
Daha benden bikani görmedim
Engelle geç ya da konuşmak istemediğini söyle
Temiz degilmi
Direk söyle derim
Ölü takliti yaparak
o nasil olacak peki
Cevap vermiyorum. Kız diyor memen 75 beden kaçıyorum direkt. Hayal gücüm duruyor istediğim gibi çıkmayınca veya nude vasatsa. Ya da işte sözleri aşırı resmi ve tahrik unsuru oluşturmuyorsa
Kibarca görüşmeyi sonlandırmak istediğini söyle
Nereden konusuyorsunuz
Instagram
Gercek hesap mı.
maallesef
Bişey demedin
Engelle..
Hoşçakal kardeşim 😃
Kapat çık
Yazma uyudu şansın seni
Engelleyerek fjdkkr
engelledim