Hep ciddi başlıyorum sevgiliyken el ele tutuşmaktan öteye gitmiyorum. Ama ayrıldıktan sonra merak ediyorum. Özel fotoğrafları var hepsinin. Ben kendimi atmadım görüntülü ve sesli de konuşmadım. Fake hesabın benim olduğunu bilemezler çünkü asla öyle şeylerle uğraşan biri izlenimi vermiyorum ve hesabım fake gibi de değil büyüttüm bayağı 🥲
25 yaşındayım artık böyle şeylerle uğraşmak ezik gibi hissettiriyor. Nasıl bırakırım
25 yaşındayım artık böyle şeylerle uğraşmak ezik gibi hissettiriyor. Nasıl bırakırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
İlginç bi fantaziymiş😊 ama ilk iletişime nasıl geçiyosun li senin olmadığını nasıl anlayamıyolar, sonuçta konuşma tarzın atıyorum emıji kullanımın bile ele verebilir ,😊
Artık yeterli hayal gücüne ve fanteziye sahipsin... Gerçeğini yaşama vaktin gelmiş... Umarım işini bilen tecrübeli biri ile yaşarsın
Tecrübesi falan pek önemli değil benim için de gerçeğini yaşayacak kadar güvenmem gerekiyor sadece
Değişen bişi yok... Tecrübeli kişi sana o güveni kazandırıp seni o kıvama getirecektir zaten
Hayır aslında, şeytanin senden ders alması gerekiyor. Asla ezik bir davranış değil. Aksine çok profesyonel, ve muazzam bir olay takdir ettim seni.
Sgfgh teşekkür ederim
Sana başka bir şeytanlık daha öğreteyim, başka bir fake hesap daha geliştirip ilkinden reddedip ikincisindenb konuşmayı kolaylaştırabilirsin
Bu hesap yaklaşık 9 senelik emek amnxnjd bidaha uğraşamam açıkçası
Fazlasıyla ezik gibisin. Fake hesapla uğraşmak daha kötü bi durum, seksting hadi neyse. Bi de özel fotoları neden saklarsın?
arzularını fake hesabından degil kendi adına yaşamalısın doğrusuyla yanlışıyla sen olmalısın o zaman bu eziklik düşüncen ortadan kalkar
Büyüdüysen artık reelde yapman gerekmez mi o şeyi? Korka, korka nereye kadar?
Güven vermiyor kimse o kadar
Endişe ettiğin şeyler neler? Güven duyman için ne olması gerekiyor?
Birilerine anlatmaması, seks yaptıktan sonra ortadan kaybolmaması, istediğinin sadece seks olmaması gerekiyor. Yine ayrılabiliriz ama sebep başka olmalı. Bana verdin herkese verirsin kafasında olmamalı
Öyle erkekler vardır.. Bunlar zaten bütün ilişkilerde olması gereken asgari koşullar. Senin endişelerin normal ama bundan dolayı da kendini geriye çekersen hayatında kimse olmaz.
Hayattan zevk almak için, hayatın getireceği riskleri de önceden kabullenmen gerekir
Sevgili olduğun kişiyle sevişirsen sonra böyle şeyler yapmana gerek kalmaz
Hakliskn hepimiz zaman zaman yapıyoruz
Sosyal medyadan uzak dur
Gerçek yaşanacak anılar biriktir bence artık
Başka kişiler ile sexting yap. Libido seviyen yüksek ve kendini bastırıyorsun. Arzunu bastırma rahat bırak
Başka kişiler ilgimi çekmiyor
Çekmesine izin vermiyorsundur
Benim sevgilim de yapıyor başka erkekler ile hoşuma gidiyor
Alıştansın olmuşsa zor biraz eğer bırakmazsan evlenince de sexting yapmak istersin
Üstat önünde şapka çıkarıyorum nzpshswohw
AKNDNDJSKXBKX üstadımız Eyşan
Kardeş Allah akıl fikir versin.
Amin amin
Şeytan bu kadınlar diye boşuna demiyoruz hjgdffg
🤓🤓
Yani saştık kaldık bu nedir şimdi 😂😂😂😂
Demekki onların hayali ile dahami zevkli oluyor
Sexting güzel bir şey
Bu da bi fantezi olmuş sen de
Kardeş sen nasıl psikopatsın aggsjgsjdhsjdhahsj
Icinde ne cevherler varmis senin 😉
Boş kalmışsın. Birini bul.
Değişik fantezi
Bı ara bendede vardı o cidden kötü hissetiriyo
Kimsenin aklına bile gelmez dimi böyle şeyler yaptığın appwmd
Benim o desem bile o kız olmak istiyon heralde diyip dalga gecerler
Sen nasıl bıraktın
Sildim herşeyi istgram felan yaklaşık 7 8 aydır huzurluyum biraz
Oha çok sıkıntı ciddi kötü alışkanlık olmus
Kapalı mısın ayrica
Hayır değilim
Korkuyor musun gerçeğini yapmak icin
Evet
Kıyamam ya
Değisik bir fetiş
Gel ben kurtarayım seni bu durumdan
fantezi iste
Hahah cok iyii
slsös fanteziye gel
Konusrk
Neden peki yalıtım bunj kendine
Kapalı mısın
Hayır
Kapalı acık değil önemli olan insanlık tabi de. Ben senin yaptıgını yapıyodum önceden sonra boş geldi bıraktım tamamen. Çok yalnızlastım bilmiyorum böyle nolcak
Kızlar yapıyor mu öyle tanımadığı kişilerle haxghsn bu yeni bi bilgi benim için
Erkegim ben.
Yapan kızlar var
Sen dedin ya senin yaptığını yapıyodum diye. Ben fake hesaptan eski sevgililerimle yapıyorum. Sen de mi fake hesaptan eski sevgililerile yapıyon
Ya fake ya da gerçek olayı değil önemli olan herhangi bi yerden yapıyodum işte. Önemli olan normale dönmek 🤣ciddi olarak tanısmak ister misin
Yapalim