Cinsel Yaşam Duvara sertçe dayayıp öpüşme fantezim var, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Bu fantezi normal mi jxjxxj Duvara sertçe dayayıp öpüşme fantezim var, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Xgdgb çaresiz kalmak istiyorsun... Yönetilmek..🤣🤣 kapana kısılmak... aklıma başka bir şey gelmiyor. 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl uuuuuuu :D sdjkakldsakls :D sanırım şu aşk konulu ve erkeğin bir gizli bir ajan veya kahraman olduğu filmleri çok izledin reis :D :D 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. duvara dayayıp yüzünü arkaya gecip kalcadan bastırırp boyun emmeyi cok severim bende 0 0 Yorumla
Sipartaakus Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Özellikle odaya girer girmez kapıyı kapatıp dudaklara başlayıp demi 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Her kadın hatta her erkegin illaki aklından geçer bu, daha evin kapısı kapatilmadan duvara yaslamak 0 0 Yorumla
Trabzonalfabull Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 84% +1 yıl Kadınlar itaat etmeyi, domine edilmeyi sever, kısmen mazoşisttir. 0 0 Yorumla
thesilenttt35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Normal o bende de var dudaklarım uyuşana kadar öpeşim geliyor slslsls 0 0 Yorumla
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Harika bir fantezi , ama bunu normalde de yapıyoruz pek fazlntezi sayılmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Duvara dayayıp saçlarından tutup, dudaklarını ısıra ısıra hemde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adamın saçını tutamam da.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adam tutar. Sende başka şey tutarsın Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. masum bir istek bu 0 0 Yorumla
Pembikklihatun Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Normal çünkü harika bir şey 6 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bana yapılsa sinirden delirir tutar yatağa fırlatırdım heralde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gayet normak benimde var öyle bi fantazım böyle sıkıltıracam deli gibi sömürecem 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dayayan tarafın erkek olması gerekmiyor mu? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Böyle sırtını sertçe duvara vurup dudağına yapisasim var jcjcif erkek olduğumu öğrendim hahaha Yorumla CptSimonRiley +1 yıl He düz sadece duvara vurmak anladım. Ben kucağa alma da var sandım sjssj. Yorumla Soran +1 yıl Erkeği nasıl kucağıma alayım izbandut gibi hahaahahah Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Ssjsjsjs pardon kafam yandı anatomiden sonra. Yorumla Soran +1 yıl Komite mi normal tekrar falan mı? Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Hem komite hem de final tekrarı. Yani hem böbrek bakıyorum hem kas. Yorumla Soran +1 yıl Allah yardımcın olsun... Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Sağol. Yorumla
Yaroglek Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu fantezini benim gibi tassaklı erkekler yabar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tek erkekler mi dusunuyor bunu cjcjc Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Bendede var o 1 1 Yorumla Sipartaakus +1 yıl Özellikle odaya girer girmez kapıyı kapatıp dudaklara başlayıp demi Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vahşi ruhlu kısrak senin etiket yap 0 0 Yorumla
EsmerBirdoksanBoy Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Onu bana uygulayabilir misin isirabilirsin 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben dayarım seni 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benimde var bundan nasıl kurtulalim 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Neler oluyor Hayatta Allahım bize yardım et. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Sen dayayacak mısın dayanacak olan mı? 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. O fantezini ben gerçekleştirdim :D 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zevk senin. Normalsin. 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl maalesef çoğu kızda garip garip fanteziler çıkıyor 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzel olur denemek lazım 0 0 Yorumla
Halill_1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Neresi çılgınca genelde yaparım çok tatlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çılgınca değil zaten cjcjc Yorumla Halill_1 +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Normal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de cjck Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Kimin yok ki... 0 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Od harika ya 0 1 Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Aynı şekilde ayak da Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Benim de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Xgdgb çaresiz kalmak istiyorsun... Yönetilmek..🤣🤣 kapana kısılmak... aklıma başka bir şey gelmiyor.
uuuuuuu :D sdjkakldsakls :D sanırım şu aşk konulu ve erkeğin bir gizli bir ajan veya kahraman olduğu filmleri çok izledin reis :D :D
duvara dayayıp yüzünü arkaya gecip kalcadan bastırırp boyun emmeyi cok severim bende
Özellikle odaya girer girmez kapıyı kapatıp dudaklara başlayıp demi
Her kadın hatta her erkegin illaki aklından geçer bu, daha evin kapısı kapatilmadan duvara yaslamak
Kadınlar itaat etmeyi, domine edilmeyi sever, kısmen mazoşisttir.
Normal o bende de var dudaklarım uyuşana kadar öpeşim geliyor slslsls
Harika bir fantezi , ama bunu normalde de yapıyoruz pek fazlntezi sayılmaz.
Duvara dayayıp saçlarından tutup, dudaklarını ısıra ısıra hemde
Adamın saçını tutamam da..
Adam tutar. Sende başka şey tutarsın
Benim duvara dayayıp kucağı ma alıp alttan girmek istiyorum
masum bir istek bu
Normal çünkü harika bir şey
Bana yapılsa sinirden delirir tutar yatağa fırlatırdım heralde
gayet normak benimde var öyle bi fantazım böyle sıkıltıracam deli gibi sömürecem
çok normal🔥😂
Dayayan tarafın erkek olması gerekmiyor mu?
Böyle sırtını sertçe duvara vurup dudağına yapisasim var jcjcif erkek olduğumu öğrendim hahaha
He düz sadece duvara vurmak anladım. Ben kucağa alma da var sandım sjssj.
Erkeği nasıl kucağıma alayım izbandut gibi hahaahahah
Ssjsjsjs pardon kafam yandı anatomiden sonra.
Komite mi normal tekrar falan mı?
Hem komite hem de final tekrarı. Yani hem böbrek bakıyorum hem kas.
Allah yardımcın olsun...
Sağol.
Bu fantezini benim gibi tassaklı erkekler yabar
Tek erkekler mi dusunuyor bunu cjcjc
Bendede var o
Özellikle odaya girer girmez kapıyı kapatıp dudaklara başlayıp demi
Vahşi ruhlu kısrak senin etiket yap
Onu bana uygulayabilir misin isirabilirsin
Ben dayarım seni
Benimde var bundan nasıl kurtulalim
Neler oluyor Hayatta Allahım bize yardım et.
Normal bu benlede yap
Utangaç birimi partnetin
Hangimizin yok. ki 😂
Sen dayayacak mısın dayanacak olan mı?
O fantezini ben gerçekleştirdim :D
Zevk senin. Normalsin.
var ama hayalde mı kalıyor ben gıbı? :D
maalesef çoğu kızda garip garip fanteziler çıkıyor
güzel olur denemek lazım
Neresi çılgınca genelde yaparım çok tatlı
Çılgınca değil zaten cjcjc
☺️☺️