Cinsel Yaşam Canım öpüşmek istiyor, sizce normal mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Canım öpüşmek sevişmek istiyor☹️😩 en son 3 ay önce sevişmiştim. Sizce bu gerekli mı😂 Canım öpüşmek istiyor, sizce normal mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Gel tatile gidelim bol bol öpüşüp sevişip sarılıp uyuyalım 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabi ki gerekli , mesela öpüşme yetmezliği var sende şu an.. derhal öpenjiyo olmalısın 0 0 Yorumla
şsıslşama Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl normal yaa benimde ilişkim bitti4 ay önce falan ama istiyorsun yani 2 1 Yorumla kitapçı11 +1 yıl sen nasıl öpüşmeyi seviyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kürek sapı gibi oturuyorum burada bence özele geçelim bşrazda olsa işe yarar 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemiyormusun kızım bak açık yorum atacam oma göre Yorumla Soran +1 yıl Kızın değilim doğru konuş. İstemiyorum teşekkür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaybettin matmazel sağlık olsun. Yorumla Soran +1 yıl Neyi kaybettim 😀 senin gibi çok var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen öyle san. Neysee Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ee git seviş biz napalım, p. z. eveng miyiz biz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Biz napalim. hic yapmadik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oha 30 yaşındasın hiç mı yapmadın gerçekten Yorumla mami6138 +1 yıl Maalesef sevgilim bile olmadı 😔 Yorumla Soran +1 yıl Niye böylesin? Asosyal mısın ya da yüze bakılmayacak kadar çirkin mısın Yorumla mami6138 +1 yıl İkisi de değil.. dün biri fena gömdü ama ortalamanın üstündeyimdir hani çok yakışıklı değilim tabi ama dun biri fena gömdü 😂 ama kızlarla iletişim çok yok herhalde pek beceremiyor olabilirim daha sevgilin olmadi Yorumla
Joker2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Normal tabi sadece öpüşme mi :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öpüşme sevişme Yorumla Joker2022 +1 yıl Sınır ne kadar 😃 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl @seductivedusky bence canı yaprak istiyor 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızgınlık dönemin gelmiş 0 0 Yorumla
Goril9 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Nomaldir kanka yani genç bi kızssın olabilir :D 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. aynaya karsi kendini op :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sadece öpüşmek yetecekmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence olması gereken bir şey daha var ama sankii Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Normal... Benim de sürekli... 0 0 Yorumla
Allhnzbnm Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Opiyim yaliyim seni yavrum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yala aşkım Yorumla Allhnzbnm +1 yıl hani nerdesin zilli Yorumla Soran +1 yıl Ananin dayim pe... zo Yorumla Allhnzbnm +1 yıl Noldu orspu oldugunu mu hatirladin Yorumla Soran +1 yıl Ouuu bak bu fenaydı Yorumla Soran +1 yıl Ağlıyorum şuannn ouuumaygaatttt Yorumla Allhnzbnm +1 yıl Tamam ceren Yorumla Soran +1 yıl Tamam kazak Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oo sen yanıyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Engin28 +1 yıl Söndğrecek yokmu Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Gereksizse canın niye istiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oda doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dimi yaa Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Her gün 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İhtiyaç gibi düşün 0 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Ne için Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Muck :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kucakta sever misin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Of Of evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sertliği hissederek di mi Yorumla Soran +1 yıl Siçakliği hissederek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hafif sürterek Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öpüşürken dokunmayı ya da dokunulmasını sever misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nerdesin kız Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bağımlılıktandir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ama ben sadece 1 kere yaptim Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Tadı damağında kalmış demekki Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çok normal ilerside 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gel tatile gidelim bol bol öpüşüp sevişip sarılıp uyuyalım
Tabi ki gerekli , mesela öpüşme yetmezliği var sende şu an.. derhal öpenjiyo olmalısın
normal yaa benimde ilişkim bitti
4 ay önce falan ama istiyorsun yani
sen nasıl öpüşmeyi seviyorsun
Kürek sapı gibi oturuyorum burada bence özele geçelim bşrazda olsa işe yarar
İstemiyormusun kızım bak açık yorum atacam oma göre
Kızın değilim doğru konuş. İstemiyorum teşekkür
Kaybettin matmazel sağlık olsun.
Neyi kaybettim 😀 senin gibi çok var
Sen öyle san. Neysee
ee git seviş biz napalım, p. z. eveng miyiz biz
😂😂
Biz napalim. hic yapmadik
Oha 30 yaşındasın hiç mı yapmadın gerçekten
Maalesef sevgilim bile olmadı 😔
Niye böylesin? Asosyal mısın ya da yüze bakılmayacak kadar çirkin mısın
İkisi de değil.. dün biri fena gömdü ama ortalamanın üstündeyimdir hani çok yakışıklı değilim tabi ama dun biri fena gömdü 😂 ama kızlarla iletişim çok yok herhalde pek beceremiyor olabilirim daha sevgilin olmadi
Normal tabi sadece öpüşme mi :)
Öpüşme sevişme
Sınır ne kadar 😃
İhtiyaç gerekli tabiki
Peki 3 k versem sadecd sevissel
@seductivedusky bence canı yaprak istiyor
Kızgınlık dönemin gelmiş
Normal, açsın. :D
gerekli, yaz bana :)
Nomaldir kanka yani genç bi kızssın olabilir :D
Bal dudaklıyım haahshnd
aynaya karsi kendini op :D