okuldan arkadaşım istedi ona verdim. sonra mahalleden bir arkadaşım istedi onlada asansörde seviştik. daha sonra bara gitmiştim ve orda hiç tanımadığım biri ile seviştim.
Ben neden aşık olamıyorum :(((
Ben neden aşık olamıyorum :(((
arkadaşım sen resmen bağımlı olmuşssun psikoloğa gitmen lazım elbette aşık olaman bu ne ya ona verdim bu na verdim midemi dayanır buna sevgi yok bişi yok hayat kadını gibi ilk önce şu verme olayını kes kendine sor neden veriyorum diye ona göre cevab felan yaz psikoloğa ne diyeyim artık ya..
Fadime evde kalan kızını teselli etmek için "evde kaldım diye üzülme kızım seni ne doktorlar, mühendisler, avukatlar, müteahhitler, zenginle istedi de ben vermedi" demiş.
Kızı da "anne esas sen üzülme ben hepsine verdim " demiş.
Öylesorunun cevabı bu olmalı.
Yap yap sen erkeklerin ihtiyaçlarını karşıla ki abaza erkek sayısı azalsın rahat edelim
Grurumuzsun gizli !
Sen yakında randevu sistemine geçer ajanda tutmaya başlarsın.
Arkadaşı istemiş en azından, arz talep dengesi var XD
Cevap
19Cevap
seni abs asr ads aps akd aaaaa hiçbir fren sistemi durdurmaz sen kopmuşsun hacı
bakim şöyle birrr ohoooo ben dahil bayağı sazan varmış buna cevap veren :) :)
bitmek bilmeyen hatta eridikçe daha da fazla çoğalan bir kaşarlık duygun varda ondandır ;) vermeye devam et hayat verdikçe güzel dimi ;)
Ya bu ne yahu dilekçeyle sana ulaşan herkese tatmin mi yaşatıyorsun :D arkadaşım istedi kıramadım verdim :D bu ne ya ahahahah XD off karnım ağrıdı XD
yorumuna koptum yalnız:))) dilekçeyle sana ulaşan ahahaaaaa:D
Numaratörden numara alıyorsun önce, sonra dilekçe örneğine bakıp isteğini belirten bir dilekçe yazıyorsun. Sıran gelince dilekçeyi veriyorsun gerisi koyver gitsin ;D ahahahahah memuriyet
sırayı şaşırmışsın demekki. Önce aşık olup sonra vermeyi dene.
şu soruyu sorana kadar mahalle esnafını da aradan çıkarırdın aslında, oyalanma buralarda, git işine bak.
Sms ile Randevu Sistemi Web Uygulaması Hazırlamak Lazım Şuan için Aklıma Gelen Site Adı "verdimgitti" . net :)
Psikologa gitmeni öneririm.Cinsellik normaldir ama bu kadar sıradanlaşması hiç normal değil.
hayata bakış açın farklı küçük hn içindeki ejderhayı dizginlemeye kalkarsan seni boğar sal gitsin
günü gününde yaşayıp, yarın ne olacagıyla ılgılenmeyen kız tıpı.
hastalikli durum normal karsilamiyorum bunu hayir ciddi ciddi uzmanina görünmelisin sekerim
bir robot gibi sadece sex yaparak değil duygularınla yaklaş insanlara :D
sevaptır ver :D abazalık azalsın. asansür fantazisi çok hoş
sakın kendini frenleme böyle devam et gariban sevindiriyorsun sevap işliyorsun...
Ateşi seviyorsun senn.
Ahahaha alkış alkış tebrik ederim seni.
Normal değilsin ama tek de değilsin merak etme.
sen cok isteklsin kızm yaaa
isterik bir yapın var bunu engelliyemezsin.
aşkı kalplerde ara yatakda bulamazsn.
Duygu kalmamış da ondan
Çok normal.
ver ver sevaptır
Yazık..
sorun yok devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar