Güzel bir seks için yapılan yerin önemi var mıdır 🤔
#CinselYaşam

Güzel bir seks için yapılan yerin önemi var mıdır 🤔
#CinselYaşam
Tabi ki var.
Yerin kendi başına bir önemi yok ama seksi orada yapacak kişileri etkileyeceğinden kesinlikle var. Mesela kişilerden birinin rahat hissetmediği, tedirgin olduğu, değil seks yapmak normalde bile durmak istemeyeceği bir yer olsun. Burada yapılacak seks ona zevk verebilir mi? Hayır.
O yüzden seksin nerede yapıldığı zevk almak ve tatmin olmak için önemlidir.
Bence benim için yerin önemi yok ama bu çoğu insana göre değişir ben sadece özel bir yer isterdim yer de de sevişemem yani seviştiğim yerler özel olmalıdır benim için oda olabilir yatak odası olabilir veya kendi yalnız yaşadığım evim olabilir.. buna ek olarak da
Seks için yapılan yer, cinsel deneyimin kalitesini etkileyebilir. İnsanlar genellikle cinsel olarak uyarılmak ve zevk almak için konforlu ve güvenli bir ortama ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle, sessiz, rahat ve özel bir ortam, birçok insan için iyi bir seks deneyimi için önemlidir.
Ancak, güzel bir seks deneyimi için yapılan yer, yalnızca konfor ve güvenlikle sınırlı değildir. Ortamın romantik, tutkulu ve heyecan verici olması da önemlidir. Bu nedenle, insanlar genellikle evde, otel odasında veya romantik bir yerde seks yapmayı tercih ederler. Ancak, herkesin tercihi ve yaşam tarzı farklı olduğundan, insanların seks için tercih ettikleri yerler de farklılık gösterebilir. Önemli olan, her iki partnerin de kendilerini rahat ve güvende hissettiği bir yer seçmeleridir.
Cevap
5Cevap
hayır önemi yok, kiminle olduğun önemli
hayıe daha bugün catı katında yaptık ask ve yüksek libido varsa yer fark etmez
350 bin kere soruldu bu awk sorusu, hala bi mutabakata varamadınız.
Yerin hiç bir önemi yok aradaki tutku aşk herşeyi tamamlıyor.😍
Ne mekan, ne saat önemli olmaz
Avına odaklanmış bir çita gibi olurum
Yoktur herhalde evlenirsem deneyimliycem de daha da var ona 😅
En çok merak ettigin yer
Yoktur karşılıklı zevk
Ormanlıkta güzel oluyor
Tabi ki vardır.
Yerin onemi yoktur.