Kim takar ortamın rahatlığını, sen duyacağın hazza bak. Böylesi daha heyecanlı...

Önce ben rahat etmeliyim ki, bedenim de keyifle haz alsın...
Senin tarafın hangisi?
#Violet🖤

Kim takar ortamın rahatlığını, sen duyacağın hazza bak. Böylesi daha heyecanlı...

Önce ben rahat etmeliyim ki, bedenim de keyifle haz alsın...
Senin tarafın hangisi?
#Violet🖤
Atalar boşa dememiş iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diye. Ambiyansın, gösterişin önemi yoktur. Karşılıklı arzular ve şehvet önemlidir.
Kısa süreli bir yükselme ise ve sadece anlık bir heyecan arıyorsam konfora çok dikkat etmem. O anın verdiği haz ile her an yapabilirim. Ama uzun süreli bir şey olacaksa tabii ki güzel ve konforlu bir alan tercih ederim.
İkisinin de yeri ayrı tabi ama ikinci görsel ne kadar güzel olsa da suyun kaldırma kuvveti orada işlemiyor 😂 yine de küvetin yanında olup sonra da içinde olabiliriz daha güzel olur.
Cevap
32Cevap
Konfor.
Her zaman için ambiyans önemlidir. Partnerin ile o heyecanı yaşıyorsan istediğin her yer konfora dönüşür
Her zaman konforlu yerde sevişilmez. Bazen rahatsız ortamlar daha fazla zevk verir kişiye. O yüzden ambiyans daha önemli.
Yatak olan her yerde seks yapabilirim. Partner olduktan sonra seks yapacak yeri bulmak kolay.
Hiç umurumda olmaz nerde geldiyse orada seks yaparım
Konfor değil bende ambians önemlidir 😂 çok konfora gerek yok
Şöyle önceden ayarlanmış güzel bir ortam olsa daha iyi
Konforlu olacak. popon dallar dikenler batmayacak
Kadının sesleri yüz ifadesi benim için önemli gerisi önemli değil
Bence Yaptığım kişi önemli öyle olunca samaklik seyran olur boşuna mı demisler
O anki tutku hepsinden önemli. İki taraf da çok istiyorsa yerin zamanın önemi yok
Benim düşünceme göre, seks yapılan yerin hem konforu hem de ambiyansı önemlidir.
ikisi birlikte olmalı..
O anki enerjiye göre değişir
anı yaşamak önemlidir benim için
AMbiyans onemli tabi kj
Yaşadığım kadın daha önemli
Ten uyumu daha önemlidir
yanımdaki kişiyle olan uyumumuz önemli
Yanındaki Hatun önemlidir
Güzel bi masaj üzerine
Sertlik olduktan sonra 😂
Kadinimin tutkusu.
İsteklisin galiba?