Heran her yerde seks yaparım diyenlerdenmisiniz yoksa yatak odası harici seks yapmak size iticimi gelir.. Arada çılgınlık yapmak iyimi sizce Zamanı, zaman içinde "zamansız yaşamak" Kuralları, kural içinde "kuralsız yaşamak"... @. @
Her yerde ilişkiye girerim diyenlere kesinlikle inanmıyorum çünkü her yerde ilişkiye giremez aşırı pis bir yerde aşırı kötü bir yerde girilmez yani insanın isteğini yerle bir eder. Daha sonrasında mahremiyet diye bir şey var ben hep buna inanırım herkesin göreceği bir yerde açık açık yapılmaz Ve bir insan her yerde ilişki yaşayabilecek kadar böyle aşırı kontrolsüz olmamalı
Her an her yerde seks yaparım diyen kusura bakmayın da neyse küfür etmiyorum. Her an her yerde seks yapmam irade diye bir şey var. Biraz heyecan isteniyorsa bile ortam bir tık uygun olmalı insan kendini rezil etmemeli
Tabiki önemlidir.. 🍀 O yerin temiz, kokusuz ve havasız olmaması gerekir. 🍀Ufak da olsa manzarasının olması gerekir. 🍀Dışarda yapıyorsam insanların olmadığı yer olması gerekir. (yani uzak olsa bile rahatız olurum)