Sürekli p*rno izliyorum eşim şikayet etmeye basladı bırakamıyorum ne yapmalıyım

Sürekli p*rno izliyorum eşim şikayet etmeye basladı bırakamıyorum ne yapmalıyım
Zevki sadece oradan almaya alışmışsın gibi duruyor, o yüzden başka kaynaklardan alamayınca orası bağımlılık durumuna gelmiş ve zihin her seferinde oraya yöneliyor.
Ya zevk alabileceğin başka aktiviteler de bulacaksın kendine ki bunun değeri veya alanı azalacak zevk konusunda ya da eşinle yaptığın paylaşım ve cinselliğin miktarı artacak ki buna ihtiyaç duymayasın.
Bunu izlemenin cazibesini ortadan kaldırmadıkça değişmez bu durum.
Merhaba, Kendinize bir hedef belirleyin: Öncelikle, neden bu alışkanlığınızı bırakmak istediğinizi açıkça belirlemeniz gerekiyor. Kendinize bir hedef belirleyin ve bu hedefe ulaşmak için çaba gösterin. Bu konuda yalnız değilsiniz. Aşırı p*rno izleme alışkanlığına sahip olduğunuz için kendinizi kötü hissetmeyin. Aksine, bir destek grubuna veya bir terapiste başvurarak yardım alabilirsiniz. Boş zamanlarınızda yapabileceğiniz olumlu etkinlikler bulun. Egzersiz yapmak, kitap okumak, müzik dinlemek veya meditasyon yapmak gibi aktiviteler, beyninizdeki ödül merkezlerini harekete geçirerek, p*rno izleme alışkanlığınızı azaltabilir. İnternet kullanımını sınırlandırın: Kendinize belirli bir internet kullanım sınırı koyun ve özellikle p*rno sitelerine erişimi engellemek için filtreleme yazılımı kullanın. Bu süreç kolay olmayabilir ve geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Ancak kendinize sabırlı olun ve yavaş yavaş ilerleyin. Kendinizi suçlamayın ve yeniden deneyin.
p*rno bağımlılık yapiyor ve cinselligi kötü yönde etkiliyor. Çünkü p*rno ki bazı seyler artık insanin beynine kaziniyor ve onlari arzuluyorsun. Tabi gerçek sekste oyle seyler olmayinca zevk alamiyorsun libidon düşüyor. O yüzden partnerin ile birlikte sadece seks esnasinda fantezi olarak izlemeni tavsiye ederim. Aşırı zarar
Cevap
20Cevap
Yani kötü Bi durum nasıl düzelirsin bilemem baktın olmuyor eşinide alıştır
Aynı sorun bende var bir kez tedavi oldum bırakamıyorum rahatsızlık veriyor artık
Sahsen p*rno zevk almiyorum canli resim kamerali goruntuler daha hoş oluyor bundan nasil zevk hissediyorsun bukadar anlam veremedim
bağımlılık yapması iyi olmamış biraz önce kendini uzak tut ve bunu başarabilir insan
Bunun erkek olduğuna eminim ama ispatlayanam
Yani o bağımlılık değil ihtiyaç aslında öneri olarak hobi edin derim yardımcı olabilirim yabancı dil konusunda ingilizce öğretmeniyim
Bu bir hastalık zaten psikolojik destek sart
Bence güzel ya izlemeye devam
ne zararı varki
İzlemek güzel en azından çeşmeye kalkmıyorsun :)
link at desem atamayacakısn şimdi
eşin şikayet etmekte haklı bence de.
Adam Özgüven kaybetmiş olabilir
boş ver takılma devam et 👍
izlediklerini yaşayabiliyor musun
Eşinle kendi p*rno çekin
İzlemeye devam
Birak sahtesini gercek klip sen cek :))
Delikanlı adam kız hesabı mı açar
İçine alman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?