p*rno bağımlılığından nasıl kurtulunabilir gerçekten kendimden iğreniyorum artık ! ?

Ben gerçekten evlilik öncesi ilişki falan asla yapmayacak karakterde biriyim 2 kez erkek arkadasim olduğu halde öpüşme dahi bir şey yasamadim belli bir mesafe hep korudum arada. Ama her şeyden once bir kadinim saglikli bir kadinim ve cinsel istek duyuyorum. Bunun için de Mart yapiyordum ama bir sure sonra yetmeyince p*rno actim. O videolar son derece iğrenç ve duygudan tutkudan hislerden yoksun bir şey sunuyor ama o istekle insanin gözü bir şey görmüyor beyin sadece zevk almaya odaklaniyor. Boyle arada bir izleye izleyen her gece bir iki tane acip mast yapar oldum yani artik bir bagimliyim kendimi tutamiyorum ama bu videolarin gerçekten saglikli ölmediğini bildiğim halde kendimi tutamiyorum rahatladiktan sonra kendinden tiksiniyorum. Bir de aslinda inancli bir insanim ama kendimi tutamayip boyle şeyler izliyorum diye yoğun bir vicdan azabı cekiyorum. Ve bu videolari izlediğim için ilerde evlenince normal cinsel ilişkiden zevk alamayacagim diye de korkuyorum. Çok uzun oldu ama gerçekten zor durumdayim gün içinde meşgul olacak bir şeyler bulsam da gece o istek gelince tutamiyorum kendini ne yapabilirim benim gibi olup bu sorunu asan oldu mu?
p*rno bağımlılığından nasıl kurtulunabilir gerçekten kendimden iğreniyorum artık ! ?