Utanmana gerek yok. Sadece ani yaşarsan utanmaz daha cok zevk alırsın. Eger utanırsan partnerine karşı verimli olamazsın. Zevk alıp zevk vermeye bak o an aklına baska birsey gelmesin
Erkeklerin yatakta görmek istediği kadın modeli tamamen hayvan gibi sevişen kadındır. O yuzden hic utanmana gerek yok. Hatta erkekler yatakda utangac kadınlardan cok haz etmezler. Kendini rahat bırakan istekli olan kadınlardan zevk alırlar
Kızlar Ne Diyor
Neyden utanıyorsun ki kendini zevk almaya bırak sadece sonucta karşındaki de ona bakıyor. Utanırsan zevk almaya odaklanamazsın
Haklısın yaşın kaç
29
Evlimisin abla
Hayır degilim
Sizce ilişki olmuyor yani
İlişkiye girmiştim
Yenimi kaç defa yaptınız ki abls
Ben çok utaniyom
Utanmana gerek yok. Sadece ani yaşarsan utanmaz daha cok zevk alırsın. Eger utanırsan partnerine karşı verimli olamazsın. Zevk alıp zevk vermeye bak o an aklına baska birsey gelmesin
Öylemi diyon ablsm özür dilerim bazen hayvanı gibi hissediyom kendimi zıplama falan
Erkeklerin yatakta görmek istediği kadın modeli tamamen hayvan gibi sevişen kadındır. O yuzden hic utanmana gerek yok. Hatta erkekler yatakda utangac kadınlardan cok haz etmezler. Kendini rahat bırakan istekli olan kadınlardan zevk alırlar
Hım sağol ablsm sen baya bu konuda bilgilisiniz ablsm
Biz de yaşadik bir şeyler :)
Kaç defa yaptın ablam
Ben 3 defa ama cekiniyom işte
Kaç kere seks yaptığımı saymadım ama 2 kişiyle yattim toplamda
Hım abls sence hsbgi pozisyon zevkli en cok
Bacak omuz efsanedir :)
Hım oda iyi kucak nasıl abls sence
Kucak da cok iyidir ama ben genelde altta olmayi severim
Aynen ne iş yapıyorsunuz
Zamanla utanma. kalmiyo
Yaşın kaç
21 neden
Hiç ben kucakta çok utaniyom pozisyonda
Daha yenimi basladin iliskiye girmeye
Kaç defa oldu
Yeni başladım
Benim cok fazla oldu baslarda utanabilirsin ama merak etme geciyor istrklerini soylemeye basliyosun
Hım abls sekste hsbgi pozisyon öneriyom zevkli
Bence en iyisi doggy yuz yuzede bakmazsan utanmazsin ikinizde cok zevk alirsiniz
Dogy zor olmuyomu
Niye zor olsun en iyisi o😄
Birden giriş oluyor 🙉🙉🙉
Dene bak😅
Hım ne iş yapıyorsunuz merak ettim
Okuyorum
Yapmadım ama garanti utanırım ilerde.
Yaşın kaç tesettürlumusun
degilim
Yaşın kaç
21, neden?
Hiç sordum ne iş yapıyorsunuz