Dokunmak bambaşka bir olay elbette ama bunu da doğru bir beden dili ve ses tonuyla harmanlayamadıktan sonra pek bir etkisi olmaz.. 😏 Keyifli geceler.. 🥂

Dokunmak bambaşka bir olay elbette ama bunu da doğru bir beden dili ve ses tonuyla harmanlayamadıktan sonra pek bir etkisi olmaz.. 😏 Keyifli geceler.. 🥂
Şu ana kadar bakışlardan daha etkili bir çekim gücü görmedim. Bakışlar her şeyi çok net gösterir. Dokunuşlar, tavırlar yalan söyler ancak gözler yalan söyleyemiyor. Bakışlar dürüst yaratılmış tek cevher.
Önce gözlerin isteyecek, sonra tavrınla baştan çıkaracak ve sonra da dokun devamını getirmek bence en kıdemli davranış olur.
Benim için dokunuşlar daha çok baştan çıkartıcıdır. tavırlar da buna dahil olabilir aslında eğer şöyle ki amacınız sadece seks ise o zaman dokunşlar ama aşk da varsa o zaman sevdiğiniz kadının tavırları sizi daha çok baştan çıkartabilir benim açımdan bakacak olursak keyifli geceler..
Beden diliyle kıvamlandırılıp , dil yağı ile tatlandırılıp, dudak kaşığıyla serpiştirip el lezzetiyle bütünleştirilen davranışlar bütününe baştan çıkarıcı tavırlar diyorum.
Cevap
15Cevap
Tavırlar baştan çıkaracak kıvılcımlar, dokunuşlar ise ortamı tutuşturacak yangını çıkaran etkendir.
Selam gadası 🙃
Tavırları fitilin ateşini yakar. Dokunuşlar patlamasına neden olur.
Tavırları önemlidir dokunuşlara duyguyu katan onlardır
Dokunuşlar tabiki şart, ama ara ara bakışlar da eklenince tadı bi başka oluyor..
Bakışlar daha etkili.. gözleriyle resmen beni der gibi değişik Bir heyecan 😀
😅 tavırlara tav oluruz, dokunuşlarlarla aidiyet hissederiz… İkisi de baştan çıkarır 😄
Dokunuşlar tende kalan imza tavırlar ise akılda kalan film şeritleridir dolayısıyla ikiside mühim
Alkış 👏
Dokunuşlar daha baştan çıkarıcı ama sözlerle ve bakışlarla da desteklenmeli...
Dokunmak tabi, karşı tarafın sıcaklığını hissetmelisiniz., O an her şey oluyor nedense.
bence dokunuşlar..
ama tavırların da etkili olduğu kaçınılmaz bir gerçektir.
ben temas bağımlısı olduğum ve beş duyudan en önemlisi dokunma olduğundan evet diyorum
Tavırlar bakışlar daha çok etkileyci ☺️🙈
Tavırlar uyuyan devi uyandırabilir dokunuşlar ateşi 🔥 körükler
Tavırların öncülük ettiği dokunuşlar
Dokunmak dokunulmak çok tahrik edici.
Önce tavırlar, sonra dokunuşlar
Tavırlar bence
Anlamlı dokunuşlar
Tavırlar
Ayak dokunuşları
Tavırlar...
insanın canı çekiyor
Net tavır