#smellsmoke

Merhaba 👋🌹❤️🔥
Sevişirken yumuşak dokunuşlar, okyayışlar, avuçlanmak, yalamak ve yalanmak gerekir. Zamanla partnerlerin ateşi yükseldikçe sertleşilir. Sekse geçtikce, Minik ısırmalar, kalçalarını tokatlamalar, sert bir şekilde git gel yapmak, boğazından tutmak gibi eylemler de yapılır. Başlangıçta yavaş ve nazik olunmalı sonrasında ise ara sıra nazikleşerek sertleşilmeli tavırlar.

Tutkuyla kalın❤️🔥
Ben bunu okuyunca yazasım gelmedi 😅 zaten bu yazı benim yazacağımdan daha iyi anlatmış yazmak istediğimi😅
Sürekli sert olmaz sürekli yumuşak da olmaz ilk önce bir yumuşak olsun gerçekten sevildiğimi yani sevilmekte ziyade bana bir insanmışım gibi davran sın daha sonrasında artık her şeyi bir kenara bırakıp bütün vahşiliğini üzerimde gösterebilir
Benim seks anlayışımın temeli sert tavırlardan oluşur. Soft dokunuşlarla romantizmin doruklarında bir seksin de parçası olurum ama beni tatmin eden seks sadece hard oluyor.
Sevişmiyorum ama yumuşak tavırlar ile başlayıp nefes kesen sertliğe evirilmesine hayır demem.
Ricalar bal 😊
Cevap
50Cevap
Selam gadası 🙃
Genelde soft bir ilişkiyle başlayıp hard bir ilişkiyle devam ediyorum. Partnerime çılgın sert tavırları beni benden alıyor. O zaman avını parçalamak isteyen aslan gibi oluyorum.
#gadası
Stabil değilim karşımdaki elektriğe duyarlı hafif temaslardan ateşli derin ve sıcak dokunuşlara devir alarak duman dumana yükselişle türbinleri yakan winner hareketlerden ortaya çıkan 10.000 devirden sonra işler değişir😃Yaassshhh...
Sertlik her zaman iyidir :D
Yumuşaklık ne kedi mi seviyorsun sanki :D
Bence öyle bir sınırlama ve kural yok.
Her ikisi de uygun olmayan zaman ve mekanlarda ters tepkiye ve keyif kaçırmaya neden olur çünkü.
Iyisimi " Akıllı tercih , Adamakıllı sonuç "
Bir keresinde kadının biri baba öyle demişti valla kadına vurmaktan avuçlarım acıdı ama o gün süperdi
Başlangıç için sıcak,
Sonrasında ara sıcaklar
Arada garnitür ile küçük tatlı lezzetler
Sonrası ise ana yemek...
Yavaş yavaş başlamakts fayda var. Ama tenler ısınmaya başlayınca yumuşaklık artık sertliğe bırakmalı.
Önce dokunuşlar ve bakışmalarla ruhlar ve zihinler sevişmeli giderek zirveye yaklaşırken sertleşmeli.
Eşin olunca nasıl baştan çıkaracağını iyice öğreniyorsun sert veya yumuşak tavırları moduna göre ayarlıyorsun tabi şimdi bekarım 😞
Yumuşak dokunuşları severim ilk olarak, sertlik yeri geldiğinde ve dozunda
@aleda33 teşekkürler
Partnerinize göre değişir. Mesela ben sertlikten ama çok sertlikten hoşlanırım. Partnerimi yatakta demir döver gibi oradan oraya çarparak sevişiyorum. Ama bu esnada keyif almadığını anladığım bir an olursa suya yazı yazar gibi yavaş yavaş...
İkisinide yerine göre yapmayı seviyorum partnerimi vahşileştirmenin yolu yumuşak davranışlardır, sonra iste sert kelimesi bile hafif kalır
Yumuşak dokunuşlar, romantik anlar her zaman candır. Savasmayalim sevişelim derken sevişmeyi savaşmaya çevirmeye gerek yok diyorum. ✌️
#smell 😂
moduma göre ikisi de alır. bazen sert kaba can yakıcı hoşuma gider bazende tatlı küçük dokunuşlu naif bir ilişki...
Yumuşak sakin elbette ama seks yaparken haddinden fazla sert olmak gerek
Yumuşak dokunuşlar zarifce ellerini bedenimde gezdirmesi...
Arzuladığım kadının bana dokunuşu ve tavırları beni benden alır.
An gelir sertlik aklımı başımdan alır an gelir soft olmak zevkten kıvrandırır andaki uyuma göre her ikisini de yaşamak heyecanlı ve zevkli kılar.🔥
yumuşak dokunuşlarla başlayıp sert devam etmeli ama bazende sert başlayıp sert devam etmekte etkileyici oluyor
Yumuşak dokunuşlar güzeldir.
Soft dokunuşlardan sert devam edip yine soft ile bitirmek…
Bence ikisi de olmalı soft başlayıp tempoyu arttırmalı
İlk başta tabiki soft yavaş romantik dukunuz ve öpücükler... Sonrası tamamen gidişata bağlı karşılıklı alınan haz belirleyici olur
Sert severim. Yumuşak tavırlar romantik anlarda daha hoş oluyor.
Yerine ve zamanın durumuna karşı eğer kısa zaman varsa sert uxun süre varsa soft
İkiside beni bitirir yinede yumuşak dokunuşlar vucudu etkiler titretir arzuyu arttırır
Sevişirken yavaş sekse başladıktan sonra sert
Ne kadar sert ve dominant o kadar iyi
Severken dost, zkerken düşman gibi demişler.
Yumuşak dokunuşlar bence çok etkili😄
Yumuşak başlayıp sonra sertleşen tavırlar best
Yumuşak dokunuşlar hep beni benden alıyor
Bdsm severım ve master ım artık sen düşün
Ex yapan san bu satte ayrıca saygımı gönderiyorum. 🙏
Yerine göre seksin gidişine göre
Sert yaparım sert severim
Hiç sevişmedim, o yüzden bilmiyorum.
Yatakta sertlik kanımda var.
Yumuşak, tutku dolu, dokunuşlar ve okşamalar
Yumusaktan serte doğru.
Sert tavırlar ya