+1 yılPiyano çalmayı çok bilmem ama dinlerken insan anlıyor. Bazı notalar nazik, bazı notalar sert vuruyor. Her notanın ayrı bir kulak zevkli var. Önemli olan doğru yerde, doğru notaya dokunmak bence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tek basina alabilicegin karar degil. Cift neyden zevk aliyorsa nazik ya da sert buna gore dokunuslar olmali. Bana soruyorsan sert ve dominant olsugum iliski isterim. Sakin sakin kenetleye kenetleye kiskirttip sert sert tokatlaya tokatlaya sekilden sekile soka soka 😅
10 Yorumla
+1 yılMinik dokunuşlarla önce iç gıdıklanmalı. Okşarcasına nazikçe dokunulmalı.. Git gide, tadını aldıkça; daha fazlası için dokunuşların voltajı arttırılmalı.. Giderek daha fazla sertleşmeli dokunuşlar..
82 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim..
İkisi de olsa.. Gereken yerde hafif gerekli yerde sert..😀
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
İlk başlarda nazik dokunmaya kıyamıyormuş gibi daha sonra dokunmaya doyamıyormuş gibi ve daha sert150 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBazen nazik bazen sert
20 Yorumla
+1 yılSertte olmasın nazikte olmasın ,
(iç) gıdıklayıcı kıvamda olsun90 Yorumla
+1 yılİkini de uygulamak lazım ara ara ama can alıcı kısım sert dokunuşlarda.
70 Yorumla
+1 yılSert. Fazla sert. Karşı taraf bana nazik olsa bile ben kendime nazik olmam...
150 YorumlaTatlı sert seviyorum. Beli kavrayan saçları okşayan erkek çekiciliği diye bişey var 🙋♀️😊
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYumuşak ve nazik. İncitmeden
İlişki sırasında o dokunuşlar sert olabilir.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Görseldeki adamın hic olmasin mümkünse tırnaklarını yemiş 🤢
40 YorumlaSert olucak tabii ki de erkek gibi ne o öyle kız gibi yavaş yavaş erkekliğini belli ediceksin sert bir şekilde partnerinin senin gerçek bir erkek olduğunu hissedicek kendisinde 😌😌
20 Yorumla
+1 yılNazik ve hafif başlamalı. Romantikliğin getirdiği o dokunuşlar ve çıkan sesler ise yerini yavaş yavaş daha sert ve vurgulu dokunuşlar bütününe bırakmalı.
Alıştıra alıştıra. 😄10 Yorumla
+1 yılSoft başlayıp heyecan artınca hiç beklenmedik bir anda sertleşmeli. Sertliğin dozu artmalı. Sertlik bütün bedenle bütün bedene uygulanmalı. Bazen hafif ürkütmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu yorum yazanların seviştiğine inanmıyorum jsjsjsjw
70 Yorumla
+1 yılBen sert yapıyorum. Acımasızım yatakta. Genelde tepki veriyorlar. Sert sevenleri daha çok seviyorum bu yüzden. Kadına acımam asla.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın nazikçe oksanmali ama cinsel ilişkide hızlı yapılmalı
60 Yorumla
+1 yılSevişmek bir paylaşımdır içindeki bastırılmış ezikliği dışa vurmaktansa sadede sevişmeyi tercih ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoft nazik başlayıp sert ilerlemek lazım genede duruma ortama arzulara göre partnere uyuma göre değişir
10 Yorumla Yavaş ve nazik başlayıp, taraflar isindikca sertlik olabilir önemli olan iyi haz almayı sağlamak olmalıdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. İlişkiyi Ravel in - Bolero suna benzetirim. Başlarken yavaş ve dokunaklı reaksiyon arttıkça sert ve coşkulu.
10 Yorumla
+1 yılSekste hazzı arttıran en önemli unsurdur dokunuşlar. Yeri geldiğinde nazik ve iç gıcıklayıcı, yeri geldiğinde alabildiğince sert olması gerekir
10 Yorumla
+1 yılSert olmalı bence karşı tarafın teninde iz kalmadığı sürece bı anlamı yok
20 Yorumla
+1 yılAli nazik olmalı 🤣😂süper espri yapmışım gülünüz 🤣😂
23 Yorumla- +1 yıl
KFCKKXNDJFKF ayıp olmasın xjfkkf
- +1 yıl
😛😂
+1 yılPartener uyumuyla alakalı o anda istenilen zevkle belirlenir
10 YorumlaKişiye ve karaktere göre değişir. Tanımak ve açık olmak gerekli
10 YorumlaSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorumben
10 YorumlaKadını dostum gibi severim düşmanım gibi de * sert olmalı 💕🥰💋
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seks iki kişi arasında yaşanır. Dolayısıyla iki tarafın ortak isteğine göre olmalı
10 Yorumla
+1 yılo an hangisi lazımsa o yani partnerinde ne işe yarıyosa o, role iyi girmek esas olay.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Parnetimin isteğine göre.. ben de en iyisi yavaş nazik başlayıp sonlarına sert devam etmek
10 Yorumla
+1 yılAraba gibi ilk önce birinci viteste ilerleyip sonra hızlanıp vites arttırmak lazım.
10 YorumlaSert olsa iyi olur 😉
130 Yorumla
+1 yılBaşta nazik yavaş sonradan artarak sertt
120 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoft olmalı en başta. partnerinin davranışlarını göre sert so hard olmalı. Kişiden kişiye değişir tabi
10 Yorumla
+1 yılTutku olmalı aradaki çekim seksin şiddetini belirler
10 YorumlaSoft başlayıp sert devam edip finalde yutturup bitmeli
10 Yorumlaİlk önce çok yavaş tahrik ederek başlanmalı sonra pozisyon ve partnerin nasıl haz alıyorsa ona göre devam edilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevkli dokunuşlar olmalı sert yapıp partneri seks yapmaktan ürkütüp soğutmamalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Yerine ve zamanına göre bazen yumuşak bazen sert 😍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Soft ile başlayıp hard ile devam etmeli 😈
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutkulu olmalı ne çok sert ne cok narin
120 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılSoft başlayıp sert devam edilmeli
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ilişkim hiç olmadığı için bilemiyorum
50 Yorumla Sert
100 YorumlaYerine göre sert ve soft olmalı.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Duruma göre degismeli
10 Yorumla
+1 yılDalgalı olmalı ki ikisininde kıymeti olsun
10 Yorumla
+1 yılYerine göre değişir ya bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılHard ve seri abana, abana
10 Yorumla
+1 yılSevişirken tutkulu dokunurken sert olmak lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre ikisi de olmalı bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsert olmalı
120 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert
100 Yorumla
+1 yılSert en güzeli
60 Yorumla
+1 yılYerine göre dokunulup hissettirmesi o şehveti
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtaya karışık 😅
90 YorumlaNazik
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSep sert yani İngilizce tabirle hard
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dokunuşlar Nazik olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSert!
30 Yorumla
+1 yılNazik
30 Yorumla
+1 yılÇok sert
20 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım