Cinsel Yaşam Tatmin olmak için dokunmak şart mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 bazen düşünceler çoğu şeyi kontrol edebiliyor sanki Tatmin olmak için dokunmak şart mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bengiakarsu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Üzgünüm ama içim dolmadan zevk falan almam ben. ❤️💋💦 2 0 Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Tatmin olmak için dokunmak şart ama neyi ne kadar istediğin önemli 0 0 Yorumla
knght34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Yemin ederim hergün başka bir bilgi öğreniyorum. Bluetoothla mı tatmin olacağız 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet, şarttır.. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dokunmadan nasıl tatmin oluyor pardon? 1 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl et ete değecek diye bir tabir vardır :p 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. dokunmak zirve yaptırır tatminliği ve zevki 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dokunmak hissetmek zevki daha çok artıyor 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynen et ete degecek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Üzgünüm ama içim dolmadan zevk falan almam ben. ❤️💋💦
Tatmin olmak için dokunmak şart ama neyi ne kadar istediğin önemli
Yemin ederim hergün başka bir bilgi öğreniyorum. Bluetoothla mı tatmin olacağız
Evet, şarttır..
Dokunmadan nasıl tatmin oluyor pardon?
et ete değecek diye bir tabir vardır :p
alay geçme bari
dokunmak zirve yaptırır tatminliği ve zevki
Uykuda değilsen, şart