#smellsmoke

Eğer birini baştan çıkarmak istersem, her şeyimi bir silah gibi kullanabilirim. Bakışlarımı, özenle seçtiğim kelimeleri ve cümleleri, dokunuşlarımı, jestlerimi, mimiklerimi.. Aklıma ne gelirse..
Bu tarz cinsel konularda sıkılmadan kız erkek görüşlerini okuyorum da bu nesilin kızları çok şansız gerçekten valla bu neslin kızları erkeklerin rolünü üstlenmiş sanki bakmayın öyle erkeklerin aygır gibiyiz dediklerine şimdiki gençler köpük gibiler üfleyince uçup giden bizim 20 Li yaşlara kıyaslıyorum da hiç alakası yok yazık ediyonuz kızlara gençler az sırkelenin bi …..
Selamlar,
Bulunduğum ortamı dolduran bir auram olduğunu düşünüyorum. Özellikle bir ile birlikteysem ekstra dokunuşa göre yok.. Gözlerim ve mimiklerim ile içimde ki arzuyu açıkça belli ederim.. İstersen eve geçelim dedirtebilirim bir şey söylemeden..
Teşekkürler bebek :)
Ricalar Gandalf 😊
Dokunuşlarım teninde bakışlarım üzerinde olursa etkilediğimi hissederim 👒
Cevap
32Cevap
İkisi de önemli dokuz olmadan olmaz ya da önceden Çağrıştırmakgerek ikiside lazım
Genç diri ateşli vücudum falan🤣
Selam gadası 🙃
Baştan çıkaracağım kişiyle aynı ortamda olmamız zaten fitilin ateşlenme üzere hazır olduğunun işaretini verir. Gözlerim hemen herşeyin nasıl olacağı konusunda önemli ipuçları verir.
#gadası
Mimikler cok komik oluyo... Anlamadigi zaman hepten b*ka sariyor, dokunuslar yine en iyisi... Gerci ondada birgun bir kiz arkadasim soyle demisti" neyi tirmakiyon anlamadim ki, yataga gel desen anlarim yani zorlama demisti😅 ya ne yapsan olmuyo ya boauna kalk yataga dessn daha iyi hic ugraamaya gerek yok🤭
İkisi birbirini tamamlıyor ama her şey dokunuşlar la başlıyor bir kıvılcım ateşe ateş ise yangına dönüşüyor
Temas bağımlısı olarak ve temasın gücüne inanarak dokunuş diyorum.
Dokunuşlar daha etkili bence. Kimi dokunuşlar ölüyü diriltir kimi dokunuşlar diriyi öldürür
hiç bir kadına dokunmadım ama galiba dokunmam bir kadını kendinden geçirir
Bakışlarım ve hareketlerim
mimikler çok etkilidir
Dokunuşlar im daha etkilidir kesinlikle 😊
Mimik... emin ol mimik
Başlangıç mimiklerle olur. Devamı dokunuşlar olur
İkisini birlikte kullanmayı severim.
İkisi de büyük öneme sahip.
bastan cikmak isteyen bi şekilde cikar
Miniklerle başlar dokunuşlarla devam edilir:)
Ses tonum fızıgım vs..
GözlerimSözlerimDokunuslarim
Aslında ikiside denebilir
Önce bakışlarım yanaşında dokunuşlarım
Vuuu 😋😋
İkisede ama dokunuşlar etkili
Dokunuşlarım suya götürür susuz getirir
Dokunuşlarımın etkili olduğunu söylerler hep
Dokunuşlarım
Dokunuşlar
Mimiklerim
İkiside