Cinsel yakınlaşmak için mekan zaman vb bir çok sebep sizin için en üst konforlukta tutulmalı mıdır? Yoksa fantezi dünyanızda farklılıkları kovalamayı sever misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinsel yakınlaşmak için mekan zaman vb bir çok sebep sizin için en üst konforlukta tutulmalı mıdır? Yoksa fantezi dünyanızda farklılıkları kovalamayı sever misiniz?
Sözlülük ve nişan evresinde konfora bakmayız fırsat buldukça her yerde kaçamak yapılabilir gözden ırak yerlerde evlenmiş isek elbette belli bir konferans sahip yerlerde ve fantezisi yapmak aşka keyfe ek değerler katmasını sağlar
Evet cinsel ilişki de konfor kesinlikle şarttır yani benim için en azından çünkü konfor olmadığı zaman kişiler cinsellikten maalesef yeteri kadar zevk alamazlar yani ortam çok soğuk ise ya da çok sıcak ise ya da aynı şekilde sorun olabilecek stres olabilecek konuları düşünüyorlarsa bu tabi ki de cinselliğin konforunu olumsuz yönden etkileyecektir. bu yüzden de kişiler bence her zaman için konfor bakım ya da rahatlık gibi konulara değer vermelidir yoksa kendileri de zevk alamayacağı gibi partnerlerini de memnun edemeyebilirler
Şart değil ama olmalı sanki, rahatsız bir ortamda bir şeyler yaşamaya çalışmak alınan tatmini azaltabilir. Çünkü zihnin bir bölümü o rahatsızlıkta kalır aslında fakat tamamen konforlu bir yerde zihin de alabileceği maksimum hazza odaklanır.
Yalnız konfordan kasıt rutin, olağan, sıradan olmamalı. Yani fantezi demek konfot alanından çıkmak değil, fanteziler de konforlu bir şekilde yaşanabilir.
Ufak tefek oyunlar vs olabilir dış mekanda temas olarak ama cinsel ilişki için evet konfor ve mahremiyet sağlanmalı.. Keyifli geceler..
Teşekkürler pudingim 😂💋🥂
Cevap
14Cevap
Konfora ihtiyacım olmasada gözden uzak olmasına önem veriyorum. İnsanların gelip geçtiği bir yerde arabanın içinde olacak iş değil. Sadece işyerime has bir istisnam var kendimi güvende hissettiğim için belkide.
asla ama bir şartım var lütfen araba olmasın lütfen (190 boy 90 kg olunca) karavana bile razıyım
öyle lüks sevdalısı değilim
Bence tek bir mekana bağlı kalınmamalı, içgüdüsel olmalı nerde, nasıl isteniyorsa o şekilde bam bam bam :)
İsteğiniz tavan yapmışken konfor aramazsınız, önceliğiniz sevişmek olur.
Elbette şart kuaför olması bambaşka yerlere taşıyor cinsel ilişki
Hem fiziksel hem psikolojik olarak rahatlık çok önemli
şart tabi düşün boş bir ev yatak yok duş yok sence seks olur mu orada
Yakalanma riski zevk verir zaman mekan önemli değil istekleri karşılamak önemli
Her yerde olabilir bence mekan zaman farketmemeli
Yoo arada spontene bir yerdede olabilir
Hic yasamadim ama bence konforlu olmali
Şart, iki büklüm çarpışamam
Masaj koltuğunda sevişmek huhhuuu
Belkide
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?