Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiye girmek için ten uyumu önemli mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Cinsel ilişkiye girmek için ten uyumu önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ten uyumu kesinlikle önemli ama bunu birlikte olduktan sonra anlıyorsun önceden çok mümkün değil 0 0 Yorumla
İnci1717 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% +1 yıl Evet tabikide mesela ben sert seviyorıö ama karşımdaki sert sevmiyosa olmaz 1 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tek başına bir kriter değildir bana göre. Ten uyumu olursa zevkte derinlik katar. 0 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yani çok istiyosan yapabilirsin var mı yok mu acaba demene gerek yok 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl yani kaçamaksa önemil değil ama ilişki evlilik vs düzenli sekste ten uyumu çok önemli 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alakası yokTemiz olmak önemli Sadece 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence slakasi yok uydurma o 0 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Uyup uymadığını ilişkiye girmeden bilemezsin ki 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tekrarı için önem li 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet bayağı önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ten uyumu kesinlikle önemli ama bunu birlikte olduktan sonra anlıyorsun önceden çok mümkün değil
Evet tabikide mesela ben sert seviyorıö ama karşımdaki sert sevmiyosa olmaz
Tek başına bir kriter değildir bana göre. Ten uyumu olursa zevkte derinlik katar.
Yani çok istiyosan yapabilirsin var mı yok mu acaba demene gerek yok
yani kaçamaksa önemil değil ama ilişki evlilik vs düzenli sekste ten uyumu çok önemli
Alakası yok
Temiz olmak önemli Sadece
Bence slakasi yok uydurma o
Uyup uymadığını ilişkiye girmeden bilemezsin ki
Önemli bulabilmek lazım 🫵
yok allah ne verdiyse knk ;)
Tekrarı için önem li
Önemli tabi ki eşin olması da zorunlu
Evet önemlidir
Olmazsa olmaz
Sürekli bir kişiyse önemli bence
Evet bayağı önemli