Anal seks yaparken kayganlaştırıcı sürmeyip o bölgeyi yalayarak yumuşatsak daha kolay olmaz mı?
Cevabın nedir?
Selam @_mehlika,
İlişki öncesi daha rahat hissetmek ve yatak odanızdaki tansiyonu adım adım yükseltmek için kayganlaştırıcı ile geceler daha da ateşli makalemizi okuyabilirsin. 😎- +1 yıl
Teşekkür ederim
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinsel ilişkide kayganlaştırıcı şart değil ama büyük kolaylık.
Biz erkekler daha ön sevişmede, hatta öpüşürken, dokunurken erekteyle birlikte hemen penisimizin ucundan mezi dediğimiz şeffaf, kokusuz, çok temiz bir doğal kaygankaştırıcı gelir. Ben bunu kullanırım hep. Az gelirse biraz daha okşayıp, vajinaya dürttürüp hani biraz da azıp, memelerini sıktırıp, daha fazla şehvetimi kamçılayarak biraz da gerekirse prnidşmi masturbasyon yapar gibi sığazlayıp hatta kasıklarımdan ucuna çekerek mevziyi getirebiliyorum. İşte bu mezimiz en güzel en doğal kayganlaşyırıcı.
Anal ilişkiye meraklı iseniz, yine bu meziyi kullanın lütfen. Tabi öncesinde birlikte duşunuzu alıp anüsü tertemiz birlikte yıkamalısınız. Sonrasında biraz ön sevişme sırasında klitoristen makata kadar yalayın, tam delşknortasını dilinizin ucuyla girip çıkın böylece partnerinizde biraz ıslanır, ondan da kaygan sıvı az da olsa gelir, sonra oenşsinizden gelen meziyi orayı jayganlaştırmsk için kıllanın. Parmağınızla önce bir, sonra iki parmağınızla orayı genişleterek penisinizin önce başını, sonra boğaz kısmını alıştıra alıştıra partnerinizin devgsyreti ve isteğiyle sokun. Acele etmeyin. Bir kaç kez deneyin. Kurursa tükürün yakayım korkmayın. Tükürük mezi ile birleşince daha kaygan olacaktır. Zamanla alışacaksınız ama sakın acele etmeyin ve vajina gibi ilkinde köklemeye kalkmayın. Birlikte alınan hazza odaklanın. Birlikte isterseniz başarırsınız. Zorla asla olmaz. ♥️😎00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılVajinal kuruluk birçok çiftin cinsel hayatını etkilemektedir.
Vajinal kuruluk nedir?

Vajinanın cinsel ilişki esnasında ıslanmama durumuna vajinal kuruluk diyebiliriz. Vajinal kuruluk yeterince kayganlık sağlamadığı için acı gibi birçok probleme yol açabilir.
Vajinal kuruluk sebepleri nelerdir?

- Stres
- Vajinal enfeksiyonlar
- Vajinismus
- Manopoz
- Vajinal duş alınması
- Vajinaya fitil benzeri ilaçlar sokmak
- Regl için kullanılan tamponlar
- Cinsel isteksizliğin yetersiz olması vajinal kurulağa sebep olabilir.
Kuruluğa son veriyoruz: Vajinal kuruluk için neler yapılabilir?

- İlaç tedavisi uygulanabilir
- Prolaktin hormon seviyesine göre işlem uygulanabilir
- Cinsel işlev bozukluğu varsa uzmandan yardım alınabilir
- Vajinismus varsa tedavi edilmelidir. Bunun yanında disparoni için de tedavi uygulanabilir
- Vajinal kayganlaştırıcı kullanılabilir.
OKEY Kayganlaştırıcı Jel ile kuruluğa elveda!

Cinsel hazzı artırırken, kuruluğa elveda demek için OKEY kayganlaştırıcı jel tam da bize göre. OKEY kayganlaştırıcı jel daha kolay cinsellik sağlar. İlişki sırasında kayganlık hissi sayesinde zevki nirvana'da yaşamak Okey ile çok basit. Hem masaj jeli hem kayganlaştırıcı jel olarak kullanılabilen OKEY jel ile zevk dolu anlar dilerim. <3 Favorim çilekli olan, hazzın en güzel kokusu OKEY'de. <3
10 Yorumla
+1 yılVajina içerisine farklı yağ krem vs girmesi çok kötü ve tehlikelidir çünkü mikrop kapar ve çeşitli hastalıkların çıkması muhtemeldir.
Anal içinde bitkisel yağlar vs kesinlikle kullanmayın krem vs bunlqr tahriş edip karşı tarafın canını yakacaktir.
Ve oda sağlık açısından zararlıdır
Yalamayla vs yumuşar mi iyice bilemiyorum tecrübem yok bu konuda ama araştırmalar sonucu bunlar söyleniyor...
Anal seks e uygun kayganlastirici almak zor olmamalı al bir tane sende😏41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Lazım olduğunda alırım.
+1 yılSelam
Evet kayganlaştırır şart çünkü orada vajina gibi içinde kendi kayganlık sıvısını üreten bir mekanizma yok.
Sadece oraya dilinle uyararak Rahatlatamazsın ya da tükürüğün ile kayganlaştırırmazsın çoğu kişi vazelin bebek yağı filan kullanıyor ama
önerim size kayganlaştırıcı kullanmanızdır çünkü onun içinde bazı kimyasallar var ve bunlar sizin lehinize.
Sakın vazelin bebek yağı filan kullanmayın bunlar yanma hissi oluşturur.
#perso45 Yorumla- +1 yıl
Şart değil yanıldınız hanımefendi. İşi bilen birisi varsa ıslatıp iyice yumuşayana kadar ovalarsa bunun yanında tercihen dilini de kullanabilir, çok nazik şekilde yumuşadıkca parmağı kullanarak girişi kolaylaştırır hale getirdikten sonra hazır hale getirebilir yaklaşık 15 20 dakikalık işlem sonunda. İlk deneyim ise eğer kayganlaştırıcı çok daha garantili yöntem olur. Ayrıca kayganlaştırıcı varsa bunlara gerek yok en iyi yöntemdir o konuda hemfikirim.
- +1 yıl
Tecrübe konuşmuş be
- +1 yıl
teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
173
Cevap
1041Cevap
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKayganlaştırıcıya ne gerek var ön tarafın suyunu oraya sürün.
91 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe iste ayni ben ☺️☺️
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevişme esnasında yalama okşama gibi şeyler yapılabilir veya bir masaj yağı ile güzel bir masaj yapılınca da geçer herhalde
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞelale gibi olduğum için hiç ihtiyaç duymadım.
61 Yorumla- +1 yıl
Kadın dediğin böyle olacak onun tadına bayılırım
Cinsellik konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şu zamana kadar hiç kullanmadım
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGerek duymuyorum gadası
00 Yorumla
+1 yılşimdi burada bir çok yalan yanlış soru oluyor ve bu soruyu ciddi oalrak algılayıp cevap veriyorum. tamamen psikolojik bir sorun, git bir doktora çift olarak gideceksin. onlar size yardımcı olacaktır. kedini kasıyorsun ve girişe izin vermiyorsun. genellikle çocukluk dönemlerinden kalan ve gelişen problemlerden olan sorunlardır. psikolojik bir yardım seni bu dertten kurtarır. fobi gibi düşün. insanlar fobilerinden kolaylıkla kurtulamazlar. seni korkutan şeyi bul, giriş anına kadar bir şey hissediyormusun dokunduğunda da hissediyormusun, yoksa sadece giriş sırasında mı bunları bir düşün.
00 YorumlaGerek kalmıyor. Ama anal seks yapacaksak şart tabii ki.
86 Yorumla- +1 yıl
ya anal Çok kötüsün gerçekten
- +1 yıl
kısaltma kullan da imrenmeyelim :)
- +1 yıl
Kısaltma olunca anlamayacaksınız sanki @dreamliner61
- +1 yıl
ya tamam da a. m demek var kuş demek var aynı şey mi? :)
- +1 yıl
Parçalarım kız seni :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargıların var. 😊Bilinçaltin sana cinsellik kötü ve uzak dur diyor😊. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Bu yüzden fazla da zevk alamamana ve acı duyman neden oluyor. ve orgazm falan olamıyorsun. Biraz ıslanıyorsun kadar. 😊😊
Bunun için kendi vucudundan ve kadınlığından zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mast la öğrenirsin. Ama orgazm olacak şekilde mast yapmalısın. Bu şekilde cinsellikten zevk almasını öğrenirsin. Maatla önce orgazm olmasını safa sonra kısa sürede Orgamz olmasınI öğreneceksiniz. Sonra dar olmadığını göreceksin
Bunun için çeşitli mast yöntemleri mevcutt tabii11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorun çok rahat halledilir😊😊
Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu ne darlık ne vajinismus. bu sadece cahillik
vajina her türlü ölçüye uyum sağlayabilecek esnekliğe sahip ve kendini tekrar toplayabilen bir organdır. yaratılış esasına göre de kendi kayganlaştırıcısını üreten bir organdır.
siz vajinayı yeterince hazırlamadan direk girmeye çalışıyorsunuz. kayganlaştırıcı kullanmanızdan belli. adam gibi yeterince sevişseniz vajina yeterince oplin salgılar ve açılır.20 Yorumla
+1 yılÖnce partnerin amc.. na güzel bir dil masajı yapsın. İnan ister istemez sulanıcaksın. Baktin ki hala mı sulanmıyor hiç birşey bulamazsan bile tükürükle bile hazır hale gelir😊Vazelin işini çözer. Ben öyle şeylere pek ihtiyaç duymuyorum çünkü gerek kalmıyor😊
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş böyle bir şey yaşamak istiyor zararlı ya da değil size ne oluyor. Bence canın istiyorsa yaşayıp görmelisin, tavsiyem de: Viaxi Glide Doğal Kayganlaştırıcı Jel Su Bazlı 200 ml olanından alabilirsin. Çok araştırdım buna karar vermiştim zamanında.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPartnerinle yaptınız mı burda oturamazsin makatta catlakliklar olur diyorlar öyle olur mu cidden
- +1 yıl
Bilmiyorum benim partnerimde olmadı öyle bir şey, ilk kes duyuyorum yani. Bence ilk deneme de jel kullanmanız yaranınza olacak. Diğer denilenlere kulak asmayın.
- +1 yıl
Eig. için teşekkür ederim :)
+1 yılMaster yaparken kullanıyor da olabilir, bekar evi ise nereden geldiği belirsiz de olabilir. Yargılamadan önce davranışlarını gözlemle. Çok aklına takılırsa da al çekmeceden çaktırmadan onun yanında sen varken görebileceği bir yere koy, ne tepki vereceğine bak.
10 Yorumla
+1 yılBak canım ister kabul et ister etme Ama şu bir gerçek ki insan yaptığı her işi özenle yaparsa yaptığı kişide Kendisi de memnun kalır bu her iş için geçerlidir şu şekilde kendini kandırabilirsin gözü dönüyor diye Ama unutma ki gözü dönen insan daha da karşısındaki insanı azdirip daha fazla şehvet ve zevk alabilir
10 Yorumla
+1 yılHayir kullanmiyoruz. Kullandigimiz zaman sistit problemi oldu, kayganlastiriciya bagladim, biraktik.
100 Yorumla- Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcır öne bakarak arka daha çok acır genişleyecek haliyle ve 1-2 hafta o poponu üstüne rahatça oturamayacaksın altına yumuşak yastıklar koyacaksın yürümende de bir değişim olabilir ve poponda büyüme olacak eğer tecrübeli bir kadın seni görürse kesin anlar arkadan yaptığını
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPartnerinle yaptın mı
- +1 yıl
Sevgilim bile olmadı ne yapması sjsss ama çok kız arkadaşımdan gördüm yani yapanlara falan baktım böyleydi yani
Alerji ihtimalini de düşünerek mümkün olduğunca bilinen markalardan, kullanan kişilerin yorumlarından da faydalanabileceğin hb tarzı sitelerden uygun kayganlaştırıcıyı bulmanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
Elbette ilk olması nedeniyle tecrübe olmadığı için kafanızda çeşitli sorunlarınız olacaktır. Gayet normal. Partnerinizin bu konudaki tecrübesi ile, birbirinize olan anlayış ve yaklaşımınızla doğru orantılı olarak daha sorunsuz bir ilk yaşayabilirsiniz.02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet o tecrübeli ama bazıları makatta çatlaklıklar olur diye ne yapicagimi sasirdm
Sizin basiniza gelenler gibi bizim de geldi partnerim ile ama ben zorladim kanama oldu devam ettik doktora gitti zorlamadan dolayi demisti kanama icin, hic mi olmuyor enteresan ya baska doktora gidin esnemesi ve daha cok yumusatmak icin bitkisel bazi seyler kullan
00 Yorumladoggy pozisyonunda bacaklarını aç ve öyle deneyin bide. sen görmeden girsin.
penis büyük diye psikolojik olarak etkilenmişsin. girmemesi imkansız. siz oradan 50 cm civarı bebek çıkartıyosunuz nihayetinde. iri penis mi girmeyecek.
birkaç ilişki sonrası zaten alışırsın. ki standartların çok çok üstünde olduğunu da sanmıyorum sen büyütüyosun gözünde sadece ;)00 YorumlaCinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. izle işimn aslını öğrenin. sevgilin de baksın elindeki metreyi bıraksın boşuna zikini ölçmesin
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8chttps://www.youtube.com/watch?v=_JBQiDHntWM00 Yorumla
+1 yılSana bir tavsiye vereyim mi? Bunun nedeni tamamen psikolojik buna aslında amerikada sanatcı hastalığı derler. Yani bazı şeyleri çok erken yaşadığında ve hayatta sınır tanımadığında bir noktadan sonra yaptıklarından zevk alamazsın. Senin bir üst level e çıkma zamanın gelmiş ama bunun için las vegas öneririm sana türkiyede deneme. Kızabilirsin ama çok ciddiyim.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÜst level ne?
- +1 yıl
İşte anlamadığına göre 21 yaş erken miş demek ki değil mi. Bırak bu işleri zamanını bekle sonra herşey yoluna girer merak etme.
Gizli Soran+1 yılya merak ediyorum ama, bdsm tarzı bir şey mi?
- +1 yıl
Senin hayal gücüne kalmış ama herşeyi de öğrenmişsin helal sana evet o yoldan devam et o zaman nasıl istersen. ama sana tavsiyem vazgeç, bitir bırak bu işleri bunların sonu yok.
Bende yalniz yasiyorum okuyunca aklima direk 2 sey geldi 1- bir bu adam g.. tçü ama erkek ama kiz ama senden onceden kalma ama senden sonradan kalma 2- bu adam yuvarlak kayganlastiriciyi erkek arkadaslariyla yaptigi escinsel iliskilerde kullaniyo sonuc olarak iki ihtimalde de cekmecede o nu buluyorsan g.. tune elveda de simdiden
00 YorumlaKesinlikle babanın yanına git. Kalma daha fazla o evde. Giderkende annene yaptığın yanlışları farkındayım ama susuyorum. Diye onu kırmadan uyararak uzaklaș. kusura bakma annen ama neyse açmicam ağzımı. Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et. Vakti gelince babana degilde annenin yakın bir kız arkadaşına durumu izah et ve rahatsız olduğunu söyle.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılannemin arkadasına demek olmaz rezil olur bende olurum ve babama da gidemem zaten universiteye gidince hicbirini gormeyecegim
+1 yılbunu normal karşılaman gerek ama yine de seni anlayabiliyorum. annenle konuş ve bundan rhatsız olduğunu, en azından bu eşyaları ortalıkta bırakmamasını söyle. ve unutma bu doğanın kanunu bu kadar abartılacak bişey yok. insanlar birbirini sever ve sevince bunu bir adım ileri götürmek isterler. içgüdüsel olan bişey bu. normal karşılamaya çalış. annen diye yaşı büyük diye bu içgüdü onda yok diye bişey olamaz zaten. anlatabildim mi?
00 Yorumla
+1 yılVajeniniz yeteri kadar ıslanıp kayganlaşmadıkça rahat ve acısız birleşemezsiniz ve ilişkiden zevk alamazsınız. Sevişmenin kadın hazır olup uyarılıncaya kadar devam etmesi çok önemlidir. Gerçekten sevgili iken böyle ise evlenince vay halinize. Çözün ve aşın bunları yoksa seni cok huzurdsuz ve mutsuz günler bekliyor. Cinselliği doyas8ya yaşayamıyorsa bir insan yaşamış yaşamamış ne fayda?
00 Yorumla
+1 yılOncelikle annenin hayati bu. Birtakim ihtiyaclar. Fakat senin hatan da su ki icine atmissin. Bu konusa gorusun nedir? Mesela olmamasi mi gerekir boyle be sey? Oncelikle fikrini belirle sonra da bunu nicin oturup annemle konusmadigini soyle bana. Ona gore ben de sana ne yapabileceini soylemeye calisayim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık (iğrenç) 🤢 İlk postayı atıp hatunu ayağa kaldır spermler dışa doğru gelecek o sırada cowgirl pozisyonda analdan ver odunu ;) doğal yağlama oluyor. Milletin poponu ne diye yalayacaksın! Hem kim bilir kimler ne soktu oraya ;) biraz hijyene dikkat edin. Sonra türlü türlü hastalıklar çıkıyor.

Cowgirl 20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bende 2 yıllık evliyim ilk gecemde aynı sorunu yaşadım. sana tavsiyem eczanede bitkisel sakinleştirici gıda takviyeleri var onlardan al ilişkiden yarım saat önce bir tablet kullan iyice sakinleşince sen altta eşin üstte gevşe ve kendini bırak bak hallolduğunu göreceksin
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılendokrin hekimine bir görün östrojen vs hormonlarına baksın. libido düşüşünün belli başlı nedenleri vardır Üroloji, kadın doğum ve psikolog hekimlerden bu konular da yardım alabilirsin. bu verilerle uzmanı olmadığımız konuda birşeyler söylemek yanlış olur. ama izleyeceğin yol belli. geçmiş olsun.
20 Yorumlakadin kuruysa ve zevk veremiyorsa penisim acir ve zaten birlikteligi bitirrim ruh olmadiktan sonra kuru delige girip cikmanin ne anlami varki.. kayganlastirici kullanmaya bile gerek yok.. cikarim icinden olur biter.. kadin dedigin teni ruhu uyanip vicik vicik olmali
20 YorumlaCinsellik konusunda 581 cevap paylaştı. Neden bunun olağan olduğunu kabul etmiyoesun ki? Oda bir kadın ve ihtiyaçları var. Eğer gördüklerin seni rahatsız ediyırsa , annenle konusup dersin , anne biliyorum ihtiyaçların var ama rica etsem kullandıklarını gizli tutar mısın.
Bu kadar basit işte.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kızım kötü konuşmak istemiyorum ama bu dinen bile uygun görülmemiş birşey aileni düşün biraz ya neyine güveniyorsun da bu riski alıyorsun ya o sırada birşey olsa da sağlık problemi yaşasan ailene nasıl açıklayacaksın utanmayacak mısın yapma diyorum ben birgün çıkar gider hayatından herşey istediğini alana kadar
20 Yorumla
+1 yılVajina için hayır tercihe göre anal da kullanılabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- Cinsellik konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman kullanıyorum. Sürtünmeyi azalttığı için girişi kolaylaştırıyor. Ne yazık ki sık sık girmekte zorlanıyorum darlıktan veya kalınlıktan ötürü. Buna iyi gelmesinin dışında güzel kokuyorlar. Ama öyle olmazsa olmaz bir durumları yok anal seks haricinde.
10 Yorumla
+1 yıl416 Yorumla- +1 yıl
Geri takip birsey danisicam kayganlastici hakkinda
- +1 yıl
@berkcan077 söyle.
- +1 yıl
Ozel bir durum
- +1 yıl
@berkcan077 kalsın sorcaksan burdan sor
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Merak etme yemem seni kac yas var aramizda sonucta
- +1 yıl
@berkcan077 sor dedim dimi :-)
- +1 yıl
Ozel bir konu abla neden bu kadar buyuttun ki burda soyleyemem :(
- +1 yıl
@berkcan077 seni kim tanıyo sanki? Alttarafı bir soru sorcan
- +1 yıl
Aciklarim onuda neden bu kadar cekiniyosun arkadaslarim var
- +1 yıl
@berkcan077 üf ne çekincem ya. Ozaman gizliden sor.
- +1 yıl
Ozel den olsa niye olmuyo
- +1 yıl
@berkcan077 özele bakmıyom ondan.
- +1 yıl
Benim icin
- +1 yıl
@berkcan077 kimse için. Yorumlardan bul gızlı olarak sor. Cevaplarım
- +1 yıl
tamam
ille oralla vajina ıslanmaz direk girme her zaman yapılan bir eylem değildir... sevişirken azdığında ıslanmıyormusun o kendi sıvısını üretebilir yani illaki oral değil diyelim direk girecek en kötü ihtimal penisini ıslatsa tükürüğü ile kafi girip cıktıkca ıslanma olacaktır zaten... ya neler dedirtiyorsunuz insana...:)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyku hapı al bence. adamin günahı ne 6 ay bekledi be. bir vajina sizde var he kasım kasim kasiliyorsunuz sanki ceyhan boru hattı geçecek oradan altı üstü panis ya
73 Yorumla- +1 yıl
Uyku da mı yapacak yani
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 1 yıl kaldigim evlilikte asla krem olmadan iliskiye giremezdim
101 Yorumla- +1 yıl
Neden
Masaj için olanını da kayganlaştırıcı olanını da zaman zaman kullanıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevşme yapsa düzelirr yapmadğı için böyle. Çünkü sadece ıslaklık değil o anlarda kadın vücudu da kendini hazırlıyor ve açılıyor bu sayede daha kolay ve acısız oluyor. İlla ki lazım o ön sevşme şu erkeklere biri şunu öğretsn artık ya benim eşim de böyle arada nadir ben istedkçe düzeltiyor ama sonra yine aynıı..
00 YorumlaTecrubesizlik ve korku bence sunu yapmalisiniz uzun bir sevisme sen sakin bosalma ya da erken bosalip kuruma yapiyor vajinan uzun sevisin ve kocan parmaginla islakken vajinani alistirsin ilk 1 parmak girdimi ikinciyi sonra 3 oldumu artik birlesme hazirdir sokarken yardim et esine dedigim gibi unutma parmakla bu is cozulur seni hazirlamasi cok onemli gerekirse sana oral yapsin ama bosalma
00 YorumlaBaban yapsada aynı tapkiyi verirmiydin merak ettim, boşanmışlar diyosun evlenip yapmak zoruna gitmezdi değil mi? Annenin namus çizgisi belediyenin verdiği kırmızı cüzdanlamı sınırlı?
32 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTabikide hayır ben zaten inanclı bir insan degilim sadece bunun birkac kisi ile olması bana koyan madem yapmak istiyor biri ile evlensin artık gizlemesin babamla aynı ortamda yasamadıgım icin ama aynı tepkiyi verirdim tabikide
- Cinsellik konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yıl1- mutlaka doktora git. Fiziksel bir engel olabilir. Hymen kalın yapılı olabilir. Operasyon ile çentik atıp ilişkiye hazır hale getiriyor doktor.
2 - Fiziksel engel yoksa terapi görün. Daha kolay olur.10 Yorumla
+1 yılhmm bunlar iç dünyası veya hareketli bir cinsel hayatı olduğunu gösterebilir ama kesin değil söylediklerine göre eğer konu çok önemlıyse bu bilgileri biraz ayrıntılandırabilip %100 olmasa da %90 bir sonuca ulaşabiliriz.. ulaşabilirsin bana
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArko nem clasic diye krem var onu alın kremi ilk kendi eline sür sonra onunkine sür yay baya. Bide kendin tuvaletini yapıcakmışsın gibi zorla kaslarını öyle daha rahat içine alırsın. İstediğin her şeyi sorabilirsin
423 Yorumla- +1 yıl
Gay bu.. 😂 😂 Kesin
- +1 yıl
@yusufcan0900 aynen
Gizli Soran+1 yılYa yaptın mı Hiç çok acıyor mu
Cevap sahibi+1 yılBöyle yaptığımızda acı değil zevk almıştım hatta hem sonuna kadar sert şekilde girdiği halde
Gizli Soran+1 yılYa bana özelden yazabilirsin
Gizli Soran+1 yılPanis boyu buyukmuydu ondan sonra oturmanda kalkmanda sorun oldu mj
Cevap sahibi+1 yılBalım açık olarak sorduğun bir soru varsa buraya kopyalar mısın ordan sana ulaşayım özelden yazim
Gizli Soran+1 yılTabi
Gizli Soran+1 yılYgamusss kullanıcı adım yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adını nereye yazıp araştırıcam bilmiyorum ki 🙈
Cevap sahibi+1 yılLink olarak atabilir misin
Cevap sahibi+1 yılSanane kardeşim bak dalgana burda sana ekmek çıkmaz @hocaz35
Gizli Soran+1 yılAra butonu var ona yazsana
Gizli Soran+1 yılBende pek bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBenim sorum ordan ulaşabilirsin bana
Gizli Soran+1 yılYa sen yazsana kullanıcı adını ben yazayım
Cevap sahibi+1 yıl@fukanınhatunu
Cevap sahibi+1 yılBak balım sorumun linkini attım ya o linke tıkla üstte zaten furkanın hatunu yazıyor ya ona o yazıya tıkla zaten benim sayfam
Yağların tamamının görevi bu. Motor yağının asıl niteliği yüksek ısılarda kayganlaştırıcılığını koruması. Ne için kullanacaksın 🤔 sakın bir delilik yapıp cildibe sürme. Daha iyi yağlar önerebilirim cilt için.
01 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılArada fantazi amaçlı kullanıyoduk ama en naturel kayganlaştırıcıyı zaten organlar salgılıyorki iş ki o sıvıyı açığa çıkartmak ve öyle birlikte olmak saf doğal ve katkısız bir maddedir ama arada fantazi amaçlı kullanıldığıda oluyor 😊
00 Yorumla
+1 yılEsin seni oral yonden 4-5 defa bosaltsin. Boylece kaslarinda gevsemis olacak ve bu konu cok daha kolay cozulecektir.
Dikkat et 6 ay olmus bu adam daha fazla anlayisli bekler durumda kalamayacaktir.
Umarim bu sekilde cozume ulasirsin00 YorumlaYa şimdi annenin yaptığı yanlış ama, babandan ayrılar ve hayatını istediği gibi yaşama özgürlüğüne sahip, bizim yorumumuz ne kadar doğru olur bilemiyorum. Kızı olarak istemiyorsan bunu ona duyurmalısın.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılcok utanırım bana karısma falan diyebilir istemiyorsan babana git gibi o kadar arada kaldımki :(
1-grinin elli tonu durumu sadist bir sevgilisi var
2-cluplerde iyi ihtimalle dans showları yapıyor kötü ihtimal escortluğa baslamış
3-fantazilere açık birisi meraklı hevesli bir sevgili yapmış kendine eğleniyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben erkegimi gorunce adini duyunca bile tahrik oluyorum benim icin islanmak cok kolay orgazm zor onun icin illa elleme oksama oral sart ama diger turlu hali hazirdayim istedigi an posta atabilir ;)
31 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli biri ise gerek yok kullanıma
Kullanılması rahat olur ama devamında yapışkan bir yapısı olduğu için sürdükten 10dakika sonra gibi rahatsız etmeye başlıyor10 Yorumla Cinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gereksizce uzayan pompada kadın yeterince ıslanamıyorsa bazen ihtiyaç olabilir. Faydalı olur o durumda ama kayganlaştırıcı tamamen sağlıklı doğal üründen olmalı.
10 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tutun onu gerçekten içinde iste bunu bir acı olarak değil zevk olarak düşün ve kendini kasma sen ne kadar kasmıyorm desen de kasıyosn belli sen kontrolü eline al
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bencede o kasmoyorum desede vucut istemsizce kasabilir
Hepimizin korkulu rüyası bu, türkiye de her 3 kadından 1 i vajinismus. Kendini sıkmamaya çalış kasma kaslarını belki uyuşturan bir hap alabilirsin seni aptal eden sonrasında elinden geldiğince odaklanmamaya çalışırsın ne bileyim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBilmiyorum canım ama cidden kabus oldu
- +1 yıl
Misyoner pozisyonu da çok etkili oluyor
partnerin oral yaparak sulandırsın sonra kayganlaştırıcı kullanırsın
53 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
oral yaparkende parmakla yolu açmasılazım
+1 yılSarlik degildir artik o. vajinismus olma ihtimali yüksek. Fakat vajinismusta erkegin penisine de baski yapar vajina. Cani yanar erkegin o derece yani. Partnerinin penisi aciyormuymus?
10 Yorumla
+1 yılbence o gece pavyona akışlar yapıodur :D
hmm şimdi ciddi oluyorum. bence durum çok vahim yani kız magazada sapıkça satılan herşeyi alıp koleksiyon kurmuş10 Yorumla
+1 yılVajinal Kuruluk için Tek Yapılması Gereken Şey
Gerçek bir Erkekle Seks Yapmaktır
Profesyonel bir Erkek Kadınların Zevk ve Yoğun Haz Noktalarını Bilir Ve Üst üste Orgazmlar Skuirtler Nirvanalar Yaşatır
bir Kadını Doruklara Çıkarır Gerçek Doyumu Yaşatır00 Yorumla
+1 yılMotor yagı, sürtûnen parçaların arasında kaygan bir filim oluşturur ve sürtünmeyi minimuma indirir. Böylece iki çalışan parça birhirine temas etmemiş olur.
00 Yorumlaeski sevgilime selam olsun :D ilk ilişikye gireceğim bekaret ini alacam benim delik dar girmez canım acır dedi :D karınca yağı varmış onu sürmüştü :D o aklıma geldi :D
00 Yorumla- Devamını Gör (1154)
Devamını Gör(1199)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem