AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Yanlış yapılmış bir anal ilişki gazisi görmekteyim üzücü. Empati yapmasını sağlayarak. Videolarda görüp usül bilmeden yapıyorlar olan kadına oluyor. Benciller
kendine vibratör al evde arada o vibratörle oynaş kendi kendine azıcık azıcık kendi elinle sokup çıkar hem rahatlamış olursun hemde seks öncesi alışmış olursun eşinle ilişki yaşarkende rahatca alırsın
Aşk ile yapılan cinsellikte herhangi bir ekstraya ihtiyaç yok.. fakat karşımdakini sırf tatmin olmak için bir araç olarak görüyorsam evet kullanabilirim
Ben kullandik oldukca iyidi ilk iliskim oldugu icin beni rahatlatti sevgilim ve ben zevkin doruklarına ulastik
Arkadan mı? Zira ön için gerek olmuyor
Birkerede kullan.. dene bak..
Vajina suyunu tutmaz, islaniyorsan hicbir kayganlastirici ayni zevki vermez ama anal yapiyorsan, mecbursun kayganlastirici kullanmaya
Görüştüğü biri vardır. Sizler ilerde evlenip yuvadan uçacaksiniz o ise tek kalacak bunu ona cok gormemelisin her insan yanlız kalmaktan korkar yanında birini ister.
Evet ama yalan soylemese keske
Kiziyla ben biriyle görüşüyorum diyemiyordur belki. Bir çocuğa soylenmeyecek bişey çünkü. Annenin yerine koy kendini biraz
Yok gorustugu birisi vardı soylemisti hatta tanısmıstım
O zaman sorun yok annen kötü bişey yapmiyor. Babanda yapiyor yuzde bir milyon. O yüzden cok gorme. Kadin olmak çile cekmek değildir
Ya evet de o kisi ile ayrıldı
Yalnızlık zordur kuzum annene hak ver o dul ve çocuklu bir anne hayatta bir desteğe ihtiyacı var ve insanlarla görüşerek o desteği bulması gayet normal bir durum
Evet ama insanlarla olmasa bari tek birisi olsa ya:(
Sen nereden biliyorsun birden fazla kişi olduğunu gördün mü?
Mesajlarını gordum birkac kisi ile
Evde tek kaliyordu... bak kendi agzinla soyledin.. evde tek kalan turk erkegi ne yapar:))))
mac izler film seyereder
Kayganlastiriyla mi:)))
kayganlastırıcı çekmecede duruyor. eskiden kalmıstır belki :) adamın günahını almayın yazıktır :D
Yaw bir defa küllem yalan bu soru bir eve gittigin zaman bir defa senin o cekmeceleri karıstırman hata hırsızmısın nesin yani ne isin var
Nasıl ıslanılmaz ya :) sevişirken dokunması basının degmesi bile ıslanma nedenleri :)
Ben ıslanmıyorum veya ıslanıyor musunuz demedim ki, ıslanmadan soyunup direkt pozisyona geçip girilse tahriş olur mu diye sormuştum.
Zaten erkek zorlanır ki bunun içinkafasına tükürüyor :D
Herkes kendi yaladığına tükürmeli..
Garip kız :D
Anal seks icin olabilir tabi ama vvajinal sekste pek onemi yok partnerini kivama getirebiliyorsan dogal kayganlastiriciligi var onun
Birlesme oncesi Uzun bir oral. ile yeterince. ıslanir, ilişki esnasinda kuruma oluyorsa Okey veya Durek kayganlastirici jel kayganligi artirir
Anal seks sırasında bir kaç kez kullandım kesinlikle tavsiye ederim, ilk kez anal deneyen kız arkadaşlarımda bile inanılmaz etki ediyor popo yolunu çok iyi açıyor.
Hıı.. en son bir fenomen burada şu reklamdaki markanın bir ürününü tavsiye etmişti ballandıra ballandıra anlatmıştı, dedik uyalım şeytana 😀 aldık ettik... çokomastik gibi oldu 😎
Yok anam, en son uçuk için kullan çok iyi dediler 2 ayda geçmedi 😀aloe vera falan cıx..
İşin zor ya.. bir kız vardı onunlada böyle olduk bir ara. Kız bakire bile değil ama alamıyordu içine, taş gibiydi vajinası. Çok zorladık yıne olmadı.
yok hatta sen tukurme zahmetıne bıle gırme lama denen hayvan var yavru olarak al bır tane onlar sureklı tukuruyor canın ıstedıgınde ac tukursunler yanlız dıkkat et hedefı tuttrsunlar yuzune tukurmesınler
eğer ön sevişmede ıslanmıyorsan vajinsmus olabilitesi yüksek ama ıslanıyorsan ve hala acı cekiyor boşalmıyorsan bu tamamen partnerinin öküzlüğü
Vajinusmus hiç seks yapamamak, penisin içeri giremeyeceği kadar kendini kasmaktır...
Seninki dardır...
Yok bee
Vajinusmus zevk alamamak
Dar diye bişey olamaz gevşetmesini bilmek lazım
@remzicoban2 Hayatında hiç vajina görmemiş insanlar soruya cevap vermek yerine gelip cevaplarıma salça oluyorlar ya uyuz oluyorum...
Kuru olduğun için daha çok acıyordur. Adam akıllı ön sevişme yapmadan ilişkiyemi girilir mk hayır yani yapsa dahada zevk alıcak çok aptalmış 😒
Acele etmeyin bir sure birbirinize isinmaniz icin sadece sevisin oksayin daha birbirinize isinmadiginizdan oluyor bir kac gun denemeyin sdece sevisin bir sure sinr gevsediginde sen bile nlamdn icine girecekdir darlikla alksi yok bunun
Vajinusmusta degil dar da degil
Islanmıyor yeteri kadar.
Ordan cocuk cikiyor
Ne darlığı
Seni ya hazırlayamıyor, beceriksiz.
ya da sen psikolojikman kasıyorsun kendini islanmani da engeller bu
İlla vajinusmus olacak degil.
karşısındakini eşya olarak gören bir partner daha işte ne beklersin :D
Krem filan kullan ya da tükürsün sürekli , kayganlaşsın.
Ben akıl istemedim soru sordum.
var
Acı yok, sanki tuvaletin varmış gibi bir his veriyor, rahatsız edici bir his.
Sonra hasta olursun ilerde büyük abdestini tutamazsın osurugunu tutamaz sin mikrop kapma ihtimali çok yüksek anal asla tavsiye etmem
@pabucudamaatilankiz bana ulaşır mısın rica etsem
Analı bilmemde vajinadan kayganlastiriciya ihtiyaç duyan kadın la işim olmaz kadın dediğin opusurken pantolonu islatmali
saçmalama napıyosun dinozor mu s****yosun. en kötü zeytin yağı kullan kimsenin canını yakma insan o da
sağlık problemi yoksa doğal yolla vajina ve penisten akan zev suyu yeterince kayganlığı sağlıyor zaten
Sıfırsa olur denemekde fayda var :D ama elbıselerın berbat olur. :D fantazıye bakya hıc aklıma gelmemıstı ama unutmam laxım yıne
Artisi kaydirmasi iste 😂 birde guzel koku ama fazlasi buz patenine doner sonra hissetmezssin. Yazdikca aklima geldi de geldi valla 😂
Genelde onu paralı ilişkiye giren kadınlar yanında getirir. Kadın ıslanmıyorsa sizden tahrik olmamış ya da cinsel anlamda etkilenmemiş demektir ya da bedensel bir rahatsızlığı vardır.
Hayır ön sevişme ile iyice sulandırma dan asla ilişkiye girmem.. Ancak anal seks isterse partner o zaman kullanırım.
Sen üstüne çık ve sen kendin kontrolü eline alarak yap daha iyi olacaktır. Seni çok korkutmuslar. Ondan dolayı korku oluşmuşt.
Yapdınız şeyın sonucu bu değıl bilmiyosanız yapmayın yapıyosanız zırlamayın haaa bide olmadığınız kişiliği burda anlatmayın
Vajinası çok dar olan bir kadınla beraber olurken kullanmak durumunda kaldık onu rahatlatabilmek için.
Bu yorumun neyini eksiledin birader? Eksileyen kimse artık!
herşeyin doğalı daha iyidir. kadınlar zaten bunun doğalını salgılıyor. erkek burada süreyi ayarlayabilirse bunlara hiç gerek yok ;)
Alakası yok. İşlevsel. Kuruyana kadar döş gelmezse masraflı biraz. Genç tavsiye ederim. Yaşlı meşe odunu gibi oluyor. Para dayanmaz
Evet , daha rahat edersin. Birazda yavaş ilişkiye girin. Birbirinize saygı gösterin acı olmaması için
Okey su bazlı ve çilekli.. Yohh hımına o kadar para veremem diyorsan eğer şu bebek yağları var onlardan da kullanabilirsin.
olması gerekiyor zaten bende de var durur öyle işim düştüğünde kullanırım. senin erkek arkadaşın da senden önce başkasıyla kullanmıştır hemen farklı şeyler düşünmeye gerek yok.
Kapıların menteşelerine sürüyordur gıcırdamasın diye aklınız fesat. ya da belki seni denemek için yaptı? bana güveniyormu? eşyalarımı karıştırıyormu şunu koyayımda anlayayım diye?
Anneni uyarmalısın yaptıgı gerizekalılık ne güzel örnek oluyor sana öyle.
git kıyameti kopar o evde ! ben sinirlendim yaa , çöpe gitsin L*n öyle anne gitsin ne b*k yiyorsa yesin evlensin.
Annen çocuk değil amaa artık ve eşinden de ayrılmış. İlla ki bir şeyler isteyecektir, ihtiyaçları vardır. Sen neden kötü durumdasin?
Ya anneni oyle hayal edebiliyor musun ben edemiyorum midem bulanıyır ve bana yalan soylemesi hosuma gitmiyor
Ya tabii ki hayal edemiyorum etmek de istemem ama hayatın gerçekleri maalesef.. Yalan söylüyorsa o ayrı tabi.
Soyluyor
Evlenmeyi düşünmüyor mu
Hayır ben varken olmazmıs ben kimseye guvebemem dedi
Ne diye başkasıyla ilişkiye giriyor o zaman manyak mı... Laf mı çıkartmak istiyormuş.
Bilmiyorum
Aslında benim de aklıma takıldı. Annen gizli yapmak istiyorsa niye bütün her şey açıkta..
Iyi saklayamıyor
bence çok saçma.. belki yaşamıyor ama sana yaşamış gibi gösteriyordur?
Bu daha sacma
Sevgilin seni ilişkiye tam hazirlamiyo oyuzden aci oluyo kuru oldugun icin mesela ön sevisme esnasinda seni 1kez orgazma ulastirmis olsa aci olmaz ve daha rahat ve daha zevkli orgazmlar yasarsin
olur tabi delimisin ikiside yumuşak et yapışır kaymaz hatta bundan erkek bile acı duyar. ya erkek zevk suyuyla kayganlaştırıcak ya kadınınkini bekliycek yoksa kadın ağrısından erkek acısından kıvranır
Dilliye dilliye attığım dil darbeleri ile ıslatıyorum zevk vererek o ara zaten islaniyor dilimin verdiği ıslaklık ve vajinanin islakligi yetiyor ondan sonrası durmak yok sabaha kadar devam inceldigi yerden kopsun..
İşte kızlarımız acemi şoförlerin elinde şanzımanı dağıtıyor
Ben bu filmi izlemiştim. Buraya gerçek gibi yazmışsın fransız erotik filmdi kız ailesinden habersiz orospuluk yapıyordu gizli gizli hayat kadını olmuştu. Filmi izleyip niye buraya gerçekmiş gibi yazmışsınki
Heycan sehvet nereye nasıl dokuncagını bilen bir erkek oral care
Dogal yollarla kuruluğu azaltmaya çalış. Mast. falan yap
benim sürekli olarak zevk s. yum destekleyici görevini yerine getiriyor. partnerim henüz hiç böyle bir sıkıntı yaşamadı yaşamaz
Bence sebebi ogrenilmeli oncewinde ama denenebikir jelde
Partnerin sana oral yapsın yalasın tükürsün o ne öyle yaşlılar gibi jel mel kullanma 😂🤣
Öyle bir sorunum yok
Ona rağmen mi kuru vajinan?
Ne münasebet soruyu kendim için sormadım
Yaa kimin için sordun?
kayganlaştırıcı partnrime denedik ama çilekli değildi, :)
Kayganlaştırıcı işe yarıyor kokulu ama kendi vajina suyu gibi olmuyor hiçbirsey
badem yağı kullanıyorum yumuşatıp rahatlatıyor kayganlaştırıyor
Hiç kullanmadım.
Fakat merak etmiyor değilim, deneyeceğim.
👏👏
Anal zevk vermez çok canın yanar. Mikrop kapabilirsin. Anüsünde çatlaklar meydana gelirse uzun bir süre tedavi görmek mecburunda kalırsın
Bunu sadece hekim yoluyla halledebilirsin. Googleda vajinusmus yaz ne dedigimi anlayacaksın
Olacak olacak. Ha gayret. Damat, eninde sonunda kılıcı kana bulayacak bir kere.
Sen silanmiyormusun, yok arkadan veriyorsan tabiki sart..