AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
Kayganlaştırıcı adi üstünde daha ust bir zevke tasimak yerine rahatlatmaya aci cekmemeye yariyor sulanma problemi yasayan ciftlerin genel yardımcısı
Zeytinyağı en iyi ve doğal tercih. Kaliteli olmasına dikkat et :)
senin sorunun darlık değil kuruluk. iyi hazırlandığından emin ol.
Bu mutlaka bir jinekoloğa gitmen gerektiğini gösterir
Alkol kullan ve dene ozaman anlarsın kendini kasıyorda olabilirsin akısına bırak derim yoksa cnn yanar
Canı isteyince ne yaptığını biliyor musun. İhtiyaçlarımızı karşılamamız lazım
Bekar evi yol geçen hanı gbi olabiliyor.. Yargısız infaz yapma bence
almis ve denemistir kokusunu ustunde merak etmistir belki olamazmi 😁 aaa lutfen ama :))
bimde boynuz su siralar indirime girmisti ya bir bak istersen :))
zevk almak için uzun tutmaya bakmalısınız ön sevişmeyi. ayrıca ilk boşalmadan sonra sulanma olur mutlaka o süre içinde
onun amacı seninle sevişmek değil,
seni sikip boşalmak.
Bu nedenle sevgili olarak ta gördüğünü düşünmüyorum.
Eger vajinada yeterli islaklik olusmuyor veya o an yeterince islanmadan olaya baslanirsa olabilir
Ailesi Bu kızı uzaktan takip etmeli ve arkadaşlarını gözden geçirmeli. Çok tehlikeli bir durum. Gittiği mekanları araştırmalı. Yolu şaşırmış bu kız
Vaginal ilişkide kayganlaştırıcıya gerek yok. Anal ilişki için su bazlı kremler var ama hangisi iyi bilmiyorum. Fiatı yğksek olanlar genelde daha iyidir diye düşünürüm.
Vaybe kiza özüldüm aferdesin ama annen bir faişe evlenmeden yapamıyormu bunu normal zaneten nakadar insan var acaba anenle kavga et bençe hazmedileçek bir durum değil çünķu
Önden yapmayı tercih ederim sırf olcak da normal olsun diye kızlık falan fasafiso arkadan nie yapıyon korkmiycan yapiyosan
O evlilik şimdiden çatlamış. Fazla sürmez benden söylemesi.
esin bakirse beceremez cinsellikten sogursun en iyisi bu konuyla ilgilenen doktora gidin utanmadan deyin
Canım evet bakir ve evet beceremiyor
üzüldüm senin adina. tecrubeli olsaydi seni rahatlatırdi. bari uzun sure sana oral yapsin öyle islanirsin acilir biraz.
Canım çok çok darım zayıfım ondan mi bilmiyorum
bakire olduğun icin dar olman normal. sen kendini kasma sadece io halleder
Masaj yagi tabiiki cok hos. Kayganlastiriciya pek gerek kalmiyo. Ben yeterince zevkten üretiyorum cokta iyi kayiyo😂😂😂
Şanslı kadinlardansin 😊😊
Çok mu ıslanıyorsun?
Bence kendini kastığın için oluyor rahat değilsin kasıyorsundur kendini sıkıyorsundur ondan
Yere dokup kayiyor evde. Sence ne icin kullanmis olabilir yani? Aldatiyor
Mast yaparken kullanıyodur derdim ama bence seni aldatmış
Bir kadını orgazma ulaştırıp, onun ıslandığını görmeden bunu yapmak saçma olur. Oldu bittiye gelmemesi gereken önemli bir olay bu. Ayrıca durex play ve uzayan zevk kullanıyorum. kayganlığın artması için.
Beni nerdeyse her seferinde bosaltiyor zaten. Durexin uzayan zevki de cok kotu. Kalin ve penisi uyusturuyo malesef. Sevgilim onunla hic zevk alamiyor.
Başta seni orgazma getirmesi , ıslanmanı sağlaması lazım. Ben gayette alıyorum kalın bir penise sahip olduğum için. Kuruluk sorunun için de durex play kullanabilirsin.
Merak olayını da heves olayını da çoktan geçmiş kız kardeşin...
Bence değil, doğal kayganlaştırıcılar yeterli. Eski zamanda kayganlaştırıcı mı varmış
Aralıksız yalayıp hemen peşinden girersen sıkıntı olmaz. Çünkü yaladıktan kısa bir süre sonra kuruyor
Anal seksi de hani tuvalet fırçaları olur ya ona benzetiyorum.
Kayganlaştırıcı işi kolaylaştırır. Yalamak akılda soru. Tükürük uğraştırır
Bol bol anal. gerekirse parmakla masaj. bunu erkek yapacak.
yalnız motor yağı yerine kayganlaştırıcı alsan daha mantıklı.
Çünkü motor yağları çok pahalı :D
sanırım kayganlaştırıcı arıyorsun, en güzel kayganlaştırırcı vajina suyudur
2 tanesi kendi kullanıyormuş biri çok dardı diğeri dahada dar 😅 onun dışında kullanma gibi bir alışkanlığım yoktur
İlk zamanlarda kullanıyorduk eşimle şimdi gerek kalmadı.
Eski sevgilimin epeyce büyük göğüsleri vardı, arasına veriyordum, orda çok kullandım ;)
Daha tuvaletini tutamazsın altına yaparsın bağırsak çatlarsa zehirlenip ölürsün
Bayansan yaptirma arkadan, zevk almazsin, cok sakincalari var, kullandirtma kendini
Bir süre görüşme bu yüzden görüşmediğini de söyle anlasın işin ciddiyetini
senden ayrılır belki ama ilişki esnasında büyük çişini yap anal yapalı böyle oldu de geç ;)
Anal nerden yapılıyor sen nerden istiyosun hem bide evlimisin nişanlımı yoksa sevgilinmi
Eliyle okşasın rahatlatsın seni. Sonra oral yapsın ön sevişmeyi uzun tutun ıslan iyice yavaş yavaş girsin. Kasma kendini
alışırsın, rahat rahat alırsın. az kendini sıkma rahat bırak birde bolca sevişin.
Vajinisus değilsen kendini kasmıyorsan önsevişmeyi çok uzun tutun, penise de kayganlaştırıcı bişey sürün, yavaş yavaş yapsın.. Bence sorun ikinizde de var :)
Anal seks için buna özel kayganlaştırıcı bence gerekli.. vajinalde gerekli olmayabilir
Kadın ıslanmıyorsa zevk almıyordur, jel sadece kaygan zeminde sokup çıkarmayı seks sanan erkeklere zevk verir.
Evet mutlaka deneyin. OKEY'in meyveli çeşitleri var.
Yok ona genisletici sart ufak raki sisesi buyuklugunde genisletici var bende istersen yardimci olurum
aseksüel olabilirsin ama belkide değilsin çünkü sen karşı değilsin anladığım kadarıyla ben hiç istemiyorum çekici gelmiyor yani aseksüelim cinsellik miğdemi bulandırıyor
Valla su bazlı bitkisel kayganlaştırıcılar var çokta güzel. Ben aldım ama malesef başaramadığımız için elimde duruyor. İstersen vereyim sana :)
Bekar evleri eşe dosya, arkadaşa, kankalara ısmarlanıyor.. Bence adamın günahını alma.
Belki de bir arkadaşı, bizim evde ailem bulur kanka sende dursun gibilerinden vermiş olabilir. Önce bir onu dinlemelisin
Annene sorabilirsin hayatında biri var mı diye. Ama sanki böyle bilmiyomuş gibi öylesine gibi sor
anne, beni de yanında götür de. ne diyelim yaa off.
Özel şeyler tabi başkasıyla görüşmek istese bile sana danışmanı gerekir
Gorustugu zaman soyluyor ama benim erkek arkadasım yok diyip surekli elinde telefon olması ve eve gec gelmesi ve ertesi gun hapı canımı acıtıyor
O zaman evlenmesi gerektiğini anlat
Anlatmaya dilim varmaz toparlayamıyorum kendimi
Hadi ama rahat ol seni incitecek değil ya
Annenle açık açık konuş öğren derim. Ama duyacaklarına şimdiden hazır olmanı tavsiye ederim
Ne der ki :(
Bilmiyorum
Onu biz anlayamayiz tam olarak ne oldugu bilmemiz gerekiyo ozele gel istersen bakalim
Üstünde oturup oturup kalmak istediğini söyle ve o pozisyona geç sonrada penisine sıç tutamıyorm kusra bakma de
Vajinismus cinsel ilişki korkusu anladığım kadarıyla senin böyle bir korkun yok ama kuşun çok dar bişey olmaz alışırsın biz erkekler dar severiz çok sevileceksin çokk 😉😉
Ben yapay kayganlastiricilara karsiyim yeterince uzun on sevismeyle iki tarafinda salgiladigi sivilar kayganlastirici olarak yeterli olur ekstra yapay bir kayganlastiriciya gerek yok bence
Yani evlense daha iyiymiş be kardeşim zor bir durum olmazsa al karşına konuş utanılacak birşey yok ama belki evlenmemesinin sebebi de çocuklarıdır yani bence al karşına konuş kardeşim
Sen varsın diye evlenmem demisti
Bunu biraz daha anlayışlı karşılayabilirsin belki senin iyiliğin için evlenmemiş belki evlendiği adam seni eve sığdırmayacaktı ve senin için evlenmeyen bir anne onunda herkes gibi ihtiyaçları var hele bir de yaşı gençse kardeşim
evet de evlenip yapsa daha guzel olmazmıydı boyle yalanlarla cocuk kandırır gibi
Kardeşim Senin için olmayabilirdi ama 18-20 yaşlarındasın sana yalan söylemesi yanlış onu anlayabilecek yaştasın bence
18 degilim tam olarak
Ya sonuçta ergenlik dönemin bitmiş tamam hala küçüksün fakat olgunsun annen ve baban ayrı bu insana olgunluk verir ister istemez bazı şeyleri anlayıp hak verecek yaştasın demek istemiştim
Kardeşim bana bir özelden yazsana yanlış anlamazsan
Severek kullanıyorum hem kokusu hem etkisi çok güzel yardımcı oluyo öneririm 😉
Yapma derim herşey tamam da analın affı hiç yok ve evlenmeden sakın cinsellik yaşama günahını bilemezsin bile yapma bunun için senden rica ediyorum yapma
O. Istiyor bir kere olma şartı ile yapayım diyorum
Yapma ahiretin yanar bir insan elde ettiğini aldığı zaman sonra da sorunlar başlar
zamanımız var ise saatlerimi geçiririm yani bu da bir seçenek