AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1043Cevap
sakın.. vücut o şeyleri emiyor.. kimyasal alırsın durup dururken.. zararlı..
Peki ne kullanmamızı önerirsin
lisanslı kayganlastırıcılar tabikii..
seks yaptıgın adamcıktan kaynaklanıyor farklı penislere yonel
Birgün evlenirsen evleneceğin kişinin yüzüne bakamazsın... ben bakir erkeğim )) ben şapsam )) ölürsün ama )) birgün evlenirsem evleneceğim kıza saklıyorum kendimi
bakir erkek istemem, kalsın
) zaten sen istesen de olmaz
benimde arkadaşım vardı evde tek kalıyordu 1 senede 17 tane kız s*kti hepiniz s*kilmke için varsınız
Başkasının olma ihtimali yok mu ay guleyim barii :D :D
annen bekar bir kadın ne yapmak ıstediğine kendı karar verebılır cınsel hayatı illakı olacak :)
Sen neden üzülüyorsun? Annene karışma zaten birşey yapamazsın ayrılmışlar sonuçta.
Ya nasıl karısmıyım ben onun kızıyım
Bu sana karışma hakkı tanımaz. Göz yum demiyorum uyarabilir sorabilirsin ama karışamazsın.
Nasıl tanımaz ya o adamlar bir kızı oldugunuda bilirler herhalde bu cok kotu birsey
Sen artık yetişkinsin ( Yaşı. 18-24 göründüğü için söylüyorum) uyar, konuşmaya çalış ama ona talimat verir gibi yaklaşma.
Annen kaç kişiyle yattı acaba yoksa grup mu yapiyor belki de işi ticarete dökmüştür , kafamda deli sorular?
Yangına körükle gitme kız
E tabı olum. Araba da bile yağsız vites değiştirirsen şanzumanı dağıtırsın 😀
Hayde hayırlı işler; görünen köye navigasyon gerekmez...
Ön sevişmeyi uzun tutun. Ve senin hakim olduğun pozisyonlarda deneyin. Ayruca mutlaka bir psikoloğa görünmelisin.
Sevgili değil o. Kullanıp çekip gidecek... İlla ki yapmaya devam edecekseniz de, uyuşturucu kremler mevcut
Kayganlastirici kulaniyorduk sonra zeytinyağına geçtik idrar yolu sıkıntı yapıyor Kayganlastirici da zeytin yağı daha iyi
Evet. Hele afrodizyak etkisi de yapan ginseng katkılı, cazip kokusu ve su bazlı güzel tadı olanlar süper etki yapıyor iki tarafa da...
masaj yaparken kullanıyorum ozel yaglar alıyorum sırf masaj ıcın bıle gorustugum kadınlar oldu cokta eglencelı
eğer ıslanma konusunda sorun yaşıyosan canın yanacaktır illaki kayganlaştırıcının zevkle alakası yok bide anal için işe yarıyo
heyecanını yitirmişsin olağan bir durum. planlı cinsel hayata son vermen gerekiyor. plansız ve ansızın gelişen şeyler zevk verecektir emin ol.
İkisi de değildir.
İlişki esnasında rahat olamama, eksik ya da yanlış yapılan durumlardan dolayı olabilir.
Gözüne bak ve şunu söyle ona;
"Beni utandıracak şeyler yapmıyorsun, değil mi?" Sadece bunu sor, gözünü gözüne dikerek...
bunu yapamam ki ben ben utanırım ya
Yapmalısın. Yapmak zorundasin.
Kendin için yap bunu.
Değilse hem kendini hem de anneni kaybedersin...
Asıl yaparsam kaybederim babama gonderir kesin ve cok aglar dayanamam ya
İçeriden yazmak ister misin peki?
Sen mi ağlarsin o mu ağlar, anlamadım
iceriden derken direk mesajmı
ben direk aglarım oda aglar zaten hemen
Evet mesaj
anonim olmuyormuyym ozaman ciddeb konusmaya ihtiiyacım var
Bunu bildiğim için içeriye gel dedim ya zaten
Ama seçim senin
Yazdım
Hesabın uçmuş.
Fake demiştim...
yabacağın en güzel şey kendini kasmamak ve seviştikten sonra vajinanın sulanıp yumuşaması zaten başı girdimi ufak gelgitlerle rahat girer hangi pozisyoda almaya çalışıyosun
Normal misyoner
aslında en rahat pozsisyon boşaldıktan sonra tam sertelmeden al benimde bir kızla aynısı olmuştu sokul şekilde parmağımla ittim içine içinde sertelmişti hem daha zevkli öylke dene birde
Olabilir merak etmiştir, almıştır, lisedeyken prezervatif almıştım, mast yapmıştım, yıkayıp şişirmiştim, kocaman balon olmuştu :D
her hali belli merakdan oteye gitmis onun duygulari.
seks oncesı cıddı manada oral lazım kayganlastırıcı dıldır
Yalıyoz biz kayganlaştırıcı olmuş kaç para haberin var mı senin
Ne kayganlastiricisi ya kurusun diye pecete kullanıyorum
hayır, ön sevişme yapınca her yeri su basıyor. zaten.
partnerim isterse ya da mecburen kullanılması gerekli ise tabiki kullanırım
Normalde gerek kalmaz normal olarak ama anal yapanlar genelde vazelin kullanıyolar 😀😀
Yiyecegin o poku neden sevgiline sormuyorsunda burada soruyon gavvat
Sorun yok ondan kolayı ne var 🙂yeterki iste sen anlatım taktık yani
Öncelikle eşin iyi sabretmiş hemen ilişkiye girmeye çalışmayıp ön sevişmeyi uzun tutabilirsiniz en azından rahatlarsın o yaparken bakma başka bir şey düşün rahatla.
Eşin doktora göründümü? Her şey normalmi eminmisiniz
herşey kafanda bitiyor. zamanla alışacaksındır kendi bedenini tanıyor musun. Yapay penis alıp kendin dene öncelikle.
hiç bişey demiyorum o canlıya
sen bu adamı fazla tutma yanında
verme bir süre sen sustukta o daha çok üste çıkacak tersle adam olur
eeeee, hak yolu yerine b*k yolunu sevdirirsen sonucu bu. yemeye devam edeceksin g*tten, yapabileceğin bişey yok
ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor, sonrasında ilk günkü kadar acı çekmezsin
Ters iliskide kullanmak sart yoksa giris cok zor ve acili olur. ama o jeli araba motoru toplamakta bile kullandigim var 😀😀😀
sanırım rahat birleşme yaşanılamadığında kullanılıyo
Partnerin seni etkileyebilecek biri degil ondan zevk alamıyorsun ya da sende cinsel soğukluk var..
ya aslında başlamadan önce çok istekliyim sonra böyle oluyor :/
Anladim. o zaman sen çok farklı şeyler arzuluosun mesela çılgınca şeyler adrenalin yüksek olan şeyler ama erkek arkadaşın bunları beceremiyor
o tecrübeli baya ama bilmem
Bence değil bir Partner çılgın olmalı kendinden önce kadınını zevkten cildirtmali
annenin kendi tercihi, aslında ona kızmamalısın ama öğrenme vaktin gelmiş...
annnele konuş. eğer öyle bir durum varsa yaptığının yanlış olduğunu söyle
Buda ihtiyaç ama. Bu konuyla ilgili annenle açıkça konuşup ortada bırakmamasını iste. Başkada yapabilecek birşey yok.
Cesaretimi toplarsam yapacagım sagol
ALLAH (C. C.) Yardımcın Olsun Babanın Yanına Git İmkanın Varsa.
başka bir durumda olanlar bile bu kadar ince detayları düşünmüyor
yalamak olmaz da bol tükürük iş görür. çok kaygandır tükürük.. tükürük olmazsa kayganlaştırıcı kullanmak gerekir.
Kayganlaştırıcıdır ancak kimyasal madde olduğu için zararlıdır. Ayrıca adı üstünde motor yağı, motorlar çin kulanılır
O kadar ıslanmaya müsait ki gerek kalmıyor :)
Islanmayan biriylede ne bileyim olmaz zaten doğallığı bozmamak lazım kayganlaştırıcı bilmem ne lüzumsuz, herkes üstüne düşeni yaparsa kayar gider zaten 😂😂
Söylenecekleri söyledin zaten anlamadi dimi simdi ona analini yalat ve o arada azininn icine yap brakir tam doldur azini ama
Kesinlikle zevki iki kat arttırıyor :) ayrıca sen küçük duruyorsun ne zaman kullandın yaa. nasıl zevki peki?
Napolyon savaştan dönerken hanımına haber gönderirmiş banyo yapmasın parfüm kullanmasın diye doğal kokusunu duyumsamak için
önsevişmeyi uzun tutun yaptıgın işten zevk alıyorsan zaten vucudun geregini yapar islanır suyun gelir ilave kozmetige gerek kalmaz
super fikir kesin cozumdur... seni heyecanladiracak erkege ithiyacin var bence erkegin varsada is bilmiyor
pompa ve orgazm herkesin ihtiyaci.. gayet normal yani... zaten ayrilar yani neyapacakti rahibe hayatimi yasayacak
Kendini suçlama böyle olmasını istemezdin... Gittigi yere kadar gitsin, sen kendi hayatını düşün, anneni yargılama, hoşlanmadıgını söyle sadece...
biz bunlara ön sevişme diyelim oral yapmadan da ön sevişme yapabilirsin kendi kendine ıslanır o da yeterlidir.
Baska bir durum soz konusu kesin birisi aklina girmis ya da bu kiz agzinliktan baskalariyoa cesitli seyler yapiyor
14 senedir partnerimle hiç gerek duymadık. Ön sevişme ve oral seks cinsellik öncesi önemli kadın ne istediğini bilmeli erkek ne yapacağını bilmeli
Uzun Ön sevişme yapın iyice rahatla, sen de istemeye başla sonra girsin
Aynen içinde istemeli o zaman işe yararayabilir
Şart ben hiç ıslanmam eczaneden krem aldım kayganlaştırıcı bakalım bir denicem