Güncellemeler
+1 yıl
Etkilendiği şeyleri o bile bilmiyorken ilerlemek çok zor
Güncellemeler
+1 yıl
1 den azı kesmiyor desen anlarım diyo bide dalga geçer gibi
Şaka gibi ya her şeyi çözer diye düşündüğüm şeyin kendisi bir sorun oldu. Ben o boşalmadıgı her an üzülüyorum. Üstüne bunun için yalanlar söylüyor üzülmiyim diye. Şimdilik böylr ama ilerde bahanesi kalmayacak neden bukadar benimle iletişimde kalmak için direniyor ki. 1 den fazlası kesmiyor bizi seks yaparken. İtiraf etti. Neden böyle seviyordum ama soğudum ya. İlerde bu bizim için sorun olucak ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evlenmeden yasanan cinsellik sorunun çözümü değil, kaynağı haline gelebilir kimi zaman
Biz ne yapmalıyız
Nasıl ne yapmalısınız? Sorunu anlayamadim
Kaynağı ise nasıl düzelticezzz normalde iyi anlaşıyoruz ama neden böyle?
Birden fazlası kesmiyor derken, yani bir kez yetmiyor, iki üç olmadan doymuyorsunuz anlamindami
Hayırrr nasıl öyle anladın
Karmaşık geldi soru biraz
Yani 1 kere yapıyoruz üstüne benm de hafif isteksiz oluşumu sezdi hissetti
O boşalmıyor, ama sen ikinciyi istemiyorsun yani
Evet aynen öyle kalıyoruz
Hissetti bunu ben de çok istekli olmuyorum zaten
Yani o tatmin olmamasina rağmen hala neden seninle onumu merak ediyorsun
Sonra şikayet edince bosalmadın diye bahane buluyor diyor ki yarın bosalıyor muyum gör felan
O dediği de 1 kere ha. 2 kere boşalt tamam diyo sonra bide
Aynen onu da merak ediyorum
Doyumsuz biri anlaşılan, ama seninle tatmin olamamasina rağmen seninle olmaya devam ediyorsa ya seviyor, ya da başka birini bulmak istemiyor -bulamiyor
Teşekkürler
Rica ederim ama onun her soyledigine de inanma dazla
Cinsellik sorun çözmez sorun getirir evlenmedne yapılan cinsellik ilişkiyi bitirir
Öyle mi diyorsun ama evlenince de aynı şeyler olacaktı
Ben aynı kişiyim o aynı kişi yani
Öyle olmuyo işte
Doyumsuzluk olacak sadık olmayacak
İradesi zayıf olduğu için zaten evliliği bekleyemeyip yapıyorlar
Erkekte doğasında çok eşlilik var fakat her insanda irade farklı onu bastırabilme özelliği farklı. Evlenmeden yapan erkeklerin iradesi zayıf oluyo aldatma olasılığı çok yüksek
Ben aldattım o benm kitabımda khpelk yok diyo aldatmammdiyo
Her söylenilene inanıyorsunuz yahu
Kitaba bakıcak olursak kitapta zinada yok ama ikinizde yapıyorsunuz sksksk
Boş atıyor işte
Senle iletişime kalsak olur mu
Çıksab gizliden
Çıktım mesaj at
Çıktım
geç boşalması var ve kendini de tanımıyor mu diyorsun
İlişkinizi düzeltmeye bakın seviyorsan
Cinsellik nasıl düzelir ya
Bazı yöntemler mevcut ama durumunu anlatsan yardımcı olmaya çalışırım
Konusalım senle ya mesaj atıyorum ya da istek işte ama şarjım yok sonra konusurz
3. Erkek alın 😅
Neden kız demedın bir şeye dayanarak mı öyle dedin yani neden erkek?
Adamın fonksiyonu yokmuş
Ba zıları da bana suç buluyor ama umutsuz vakaymısım elimde bosalmıyomus adam felan
Benim ki hem kalın hem büyük hem de geç geliyorum. Evliliğinizi kurtarabilirim kanka istersen atarım 😅
Beni düşünerek bosalıo ama ben çektim ona bosalmadım dedim bunu ona mantıklı dedi sadece
Evlilik değil sevgiliyiz
Ben 19 o 25 yaşında
Tamam ya bi de beni tat. Beğenmezsen onla yüne devam edersin. Ben seni güzel morel verir masaj yapar yollarım. Tatmin de ederim zaten doymuyorum hemen
O hemen doyuyor mu diyorsun
Kanka ben 7 kişiyle yaptım altısında enfeksiyon kaptım igrenç pislik adamlar buldu hep ya çok travmam var ilk defa onla enfeksiyon kapmadım ondan seviyorum da ama cinselliiğimiz kötüüüü
Evet canım anlıyorum. Merak etme bende enfeksiyon yok. Rekorum da 6 saat kalın damarlı. Fiziğim de iyi. Yaz istersen
Bak bi şans ver beğenmezsen bi daha yazmam
Sadece enfeksiyon olup olmamaaı değil tırnak aralarınız bile pis gelmiş vajinamızı elliyonuz
O konularda ben de çok titizim merak etme. Sadece bi gör beni
O nasıl oldu anlatmak konuşmak ister misin
İşte anlattım ya 1 den fazlası kesmiyor diye ıtıraf etti seni kesiyor sanki dedi. İnince üzülüyor musun diye soruyır bir de. Çok da beğendiğini sanmıyorum ama seviyor çok para veriyor ayrıca. Cinselliğimiz iyi değil okadar sadece sevdiği için sahip çıkıyor. Ama böyle olmaz ki ben çok üzerime alınuorum mesela beni düşünerek boşalıyor ama ben ona çekince bosalmadım ben bunu çok taktım söyleyip duruyorum ona. Bosalmama sebeplrini söylüyor yok o gün hap içtim ondan yok zaten sen hasta olcak gibiydin akıntı var gibiydi içerde ondan bosalmadım yok sen zevk al diye bosalmadım bi sürü bahane uyduruyyor ya
Ben zevk alayım diye bosalmadım demesi saçma zaten ben bosalıktan sonra yine bosalırsın ne alaka dimi
Bunları burdan yazmaa 😁