4 gun oldu evleneli iliskiye giremiyoruz canim yaniyor penis girmeye vajinaya girmeye sanki popo deligi yirtiliyor gibi hissediyorum. Acaba bir sorun mu var normal mi? Cunku ikinci gece ansizin zorla soktu girmiyordu. Zorla sokunca zar patladi kanadi. Ama cok agladim acidan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin 28-39 yaşındasın. Normalde hiç bir cins kadın da erkekte o yaşlara kadar bakire ya da bakir kalmak üzerine yaratılmamıştır doğası. 15 yaşında cinselliğin başladığını varsayar doğal şartlar ve bedensel zamanımız. Sizde bu anormal derecede uzamış ve hastalık yapmış vajinusmus. 24-25 yaşı geçen bakire olan kızların %80 vajinusmus olur zaten. 30+ yaş insanların %100 vajinusmus olur.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl28-29
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
+1 yılMerhaba, bir kez zorla girmesi ve canının acıması senin kendini daha da kasmana neden olmuş, sabretmek gerekirken zorla va acıtarak yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılEe sonrasi nolcak
- +1 yıl
Seni tam olarak hazirlamasi gerek eşinin, gerek mental gerekse biyolk olarak, sen tam anlamıyla hazir olmadan penetrasyon aşamasına geçmemesi gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılÖküz gibi girmeye çalışmak yerine onun öncesinde de rahatlamak için bişeyler mi yapsak ha ne dersin hani herşeyin Bi olayı var ya neyse devam siz
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir zTen rahatca sokmaya calisiyordu ben ittigim icin oyle o an oldu. Rahatlatsada birseye yaramiyor aciyor
- +1 yıl
Tamam işte diyorum ki o evreye gelmeden önce bişeyler yapmanız lazım diyorum o bölgenin kaygsnlaşması için ve biraz da olsa, esnemesi için anlasana
Soran+1 yılNapalim peki
- +1 yıl
Benim sana burada anlatmam dogru olmaz eşinle bunu araştırın biraz emin ol şu an demek istediğim şeyleri yaptıgınız da çok rahat Bi şekilde işlem tamam olacak hatta en karlı olan da, sen olursun
Soran+1 yılYardimci olur musun
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. zorla sokması sacma olmuş oncesinde sevişme okşama yalama gibi seyler yapmadan sokulurmu öyle ya
00 YorumlaSana bir yardımcı lazım yokmu kimse guvendigin biri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Alkol alma konusunda engelin yoksa alkollu denemen daha rahat hissettirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kac gune hic birsey kalmaz. Birbirinize guzel bir oral yapin ve rahatlatin. Daha sonra nasil girip ciktigina sen bile sasiracaksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ön sevişmeyi uzatın oral yapın ve güzelce ıslanman lazım rahat olman şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha Anlaşılır bi şekilde yazarsan bi fikrimiz olur en azından
02 Yorumla
Soran+1 yılNeresi anlasilmiyor tam olarak? Penis vajinaya girmiyor aciyor
Cevap sahibi+1 yılOk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz evlendigimizde de oyle birsey oldu istersen tarif edebilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılEtt
Soran+1 yılCikmayi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen cikim ozaman
Cevap sahibi+1 yılCiktim
1 hafta ara vermeniz lazımdı
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki 1 hafta
O adamdan ne eş ne aş olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ön sevişme falan olmadı mı oral falan
00 Yorumla
+1 yılÇok yalasin ve kasma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinusmus, doktora gidin
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle diyince korktum kız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan zevksiz ve cinsel bilgisi olmayan bir yobaz
00 Yorumla
+1 yılDarısı bbaşıma