Cinsel Yaşam 28-30 yaş ilişkilerde cinsellik yaşanmadan sevgililik devam eder mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Cinsellik yaşanmadan sevgililik devam eder mi? 28-30 yaş ilişkilerde cinsellik yaşanmadan sevgililik devam eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Etmez o yaş skalası artık çok aşağılara düştü millet 16 yaşında başlıyor cinsel ilişki yaşamaya sevgililik onun üstüne kuruluyor filan 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Etmez. Ergen ergen el ele tutuşup sahillerde, cafe köşelerinde mi sürtecek insanlar? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O zamanda evliliğe ne gerek var denmez mi Yorumla Bravissimo +1 yıl Evlilik beraberliğini cümle aleme duyurmak, yaşadığın cinselliğe kimsenin laf söylememesini sağlayan devlet destekli bir prosedür sadece. Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Etmez, etmemeli. Ergen değilsiniz ki, yetişkinsiniz. 0 0 Yorumla
simulation Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Oluyor yani ben kız arkadaşımla yaşamıyorum ha geçmişte baya yaşadım ama artık huzur arıyorum ve bana huzur veriyor 0 0 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yuzeyselde olsa bazı seyler yasanmalı tabularınmı var 0 0 Yorumla
abcdfgx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İmamlar bile altı tane karı alıyor siz nerenin müminisiniz 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Çok zor genelde dindar kesim yürütebiliyor 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yürür o ilişki ama hakka doğru 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Çok zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla ucankazmorton +1 yıl O yasa gelmiş daha ne bekleyecek yani yasanir Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Edebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Etmez o yaş skalası artık çok aşağılara düştü millet 16 yaşında başlıyor cinsel ilişki yaşamaya sevgililik onun üstüne kuruluyor filan
Etmez. Ergen ergen el ele tutuşup sahillerde, cafe köşelerinde mi sürtecek insanlar?
O zamanda evliliğe ne gerek var denmez mi
Evlilik beraberliğini cümle aleme duyurmak, yaşadığın cinselliğe kimsenin laf söylememesini sağlayan devlet destekli bir prosedür sadece.
Etmez, etmemeli. Ergen değilsiniz ki, yetişkinsiniz.
Oluyor yani ben kız arkadaşımla yaşamıyorum ha geçmişte baya yaşadım ama artık huzur arıyorum ve bana huzur veriyor
yuzeyselde olsa bazı seyler yasanmalı tabularınmı var
İmamlar bile altı tane karı alıyor siz nerenin müminisiniz
Eder neden etmesin ki
etmez. Neden istemiyosun
Çok zor genelde dindar kesim yürütebiliyor
yürür o ilişki ama hakka doğru
Çok zor
Neden
O yasa gelmiş daha ne bekleyecek yani yasanir
Ederr
Hayır etmez
Hiç sanmam