30 yaşından sonra olan ilişkilerde flörtlerde cinsellik mutlaka olmalı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatımda ki en güzel an ilişki anlarım o sıcaklığı seviyorum. İlişki anında sarılmayı kavramayı tenin tene deyişini seviyorum. İçerde oluşumu o alanı seviyorum. Partnerimi mutlu etmeyi seviyorum. Omzunu öpmeyi arkada olduğumda arka kaburga sında çıkan iki sivri kemiği öpmek , popişinin yanaklarına parmaklarımla tutup yumuşaklığını tutmak , göğüs çok önemli tam avuç içinden biraz büyük olmalı tam sığmalı yani bayılıyorum ya beni uyut orada beni hidrolik pres gibi o göğüslerin le ez ya, şey ya kızlar muhteşem canlılar değiller mi iyi ki varlar hepsi güzel bence 😘 Tatlı şeyler yazdım. Daha ilerisi sonrası
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle şunu söyleyim. Erkekler çok istiyor gibi görünüyor ama bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Ama hiç belli etmezler. En yakın kız arkadaşlarına bile söylemeye çekinirler. Birde yaş 30’a yaklaşmışsa istek daha da fazla artar. Erkek de ister ve belli eder ama bayan çok ister ama asla belli etmez. Erkek istesin bende onu kırmamak için kabul edeyim izlenimi verir. 😜😜😜 bence bu yaşlarda kadın da bilinçli olduğu İçin yakınlaşma olabilir. Ancak bunun seviyesini mutlaka bayan belirlenmeli. Yani kontrol bayanda olması ve isteğini yere kadar gitmeli. Yani bayan kendisini mutlu hissetmeli 😊😊 Sen şu soruyu kendine sor, ben yakınlaşmadan mutlumuyum. Eğer mutluysan sorun yok demektir. 😊😊 Ayrıca normal bayanda olan aşırı cinsel isteği bastırman da lazım. 😊😊 asıl seni zorlayan nokta bu cinsel istek ve artık baş etmekte çok zorlanıyorsun değil mi? 😜😜
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya
Genel olarak diyprum
Yani çok korumacı değilim
Zarcı biri de değilim
Cevap sahibi+1 yılZaten zarcı biri olmadığın belli oluyor. Ancak evliliğe kadar kadınlar erkeklerin kendileri kullandığını hissedebilir. Bu yüzden kontrol sende olsun ve sen nasıl mutlu olacaksan o kadar olsun demek istedim.
Cevap sahibi+1 yılBu arada istekli olmak bayanların genel olarak özelliği. Zaten bayanda istek az olursa sorun var demektir. Bu isteğin de mutlaka bastırılması lazım. Bunu mastürbasyon veya partner ile karşılanıyor. Yaş 30 ise kadın vücudu artık bir erkeğin sıcaklığını hissetmek ister. Bu gayet normal bir durum. Evlenme yaşı artarsa bayanların dayanma gücünü çok aşırı zorlar 😊😊 değil mi bakalım gizlicik 😊😊
Soran+1 yılKesin öyle
Zaten insanın en temel dürtüsü
Bu kadar korumak saklamak mantıksız geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılAslında bakarsa haklısın. Evlilik yaşlanırın artması sebebiyle eğer evlilik olmuyorsa Serbest ilişkiye yönleniyor insanlar.
Sanırım senin düzenli bir cinsel ilişkin var ve bu durumdan gayet mutlusun belli 😜😜
Soran+1 yılBeni boş ver eben genel konuştum
Cevap sahibi+1 yılTamam bakalım
cinselliğin olmadığı hiç bir ilişki sağlıklı olmaz ki iki tarafta cinsel dürtüleri düşük veya yok denecek kadar azsa o zaman cinselliğin konusu olmaz diğer türlü hep bir taraf eksik kalır ve sonucunda aldatma veya ayrılığa yol açar
00 Yorumla
bu işin yaşı yokki. sağlıklı bir erkek ile sağlıklı bir kadın bir araya gelirse mutlaka cinsellik olur.30 olur yaş,40 olur hatta 50,60 bile olur farketmez. el ele dolaşmak kısa vadeli bir olay.
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 falann
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
50Cevap
Hayat cinselllkten ibaret değil önemli olan gerçekten seveceğin düzgün dürüst samimi biriyle olmak
28 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim var cinsellik yaşanmalı mı
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Shshs bu nasil bir çelişki
- +1 yıl
shsh evet bence senin kafan karışmış
Bu ne biçim soru? Cinsellikten bu kadar uzaksan ilişkiyle ne işin var? Git bir kenarda kendi başına yaşlan. Karşındakinin hayatı kararmasın en azından?
05 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasında normal mş
Soran+1 yılİkisi de
Soran+1 yılEvlenince
+1 yılCinsellik olursa o flört olmaz. Flört masumanedir. Seks yaparsan sevgilin olur zaten seksiz sevgili olan varmıdır ki 😂
19 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç kişiyle yaptın
- +1 yıl
Benim özelim kimseyi ilgilendirmez ☺️
Soran+1 yılSadece sordum amacım kötü değildi
- +1 yıl
kanka hem cahilim hemde ispatlarım tarzı yorumlar yapma :) flört fransızca kökenli bir kelime. 1859 osmanlı 1815 fransız 1901 amerikan sözlüklerinde flört günlük seks yapılabilecek kadın demek. neden sadece kkadın demek dersen fransızca da kelimeler erkek ve dişi diye ayrılır ingilizce gibi. she/he vb. bir insanın 1 ila 8 milyar arası flörtü olabilir. karşılıklı ilgi ve istek oluşursa seks yapılır. flörtün terim anlamı bu. ayrıntılı bilgi için wikipedia google gibi yerlere başvurabilirsin.
- +1 yıl
bu arada şunu da sorabilirsin neden fransız bi kelime evrenselleşmiş (sen muhtemlen ingilizce sanıyodun flört kelimesini fmfmf)
çünkü 19. yy. da (yani 1801 ila 1899 yılları arası 199. yy. dır) dünya dili fransızca idi. nasıl açıklama yapa yapa yazıyorum ki başka yerlerde de kendini bu konuma düşürme diye kcckck - +1 yıl
Sen Türkiye’ye çok Fransız kalmışsın.😌
- +1 yıl
Haklısın. Dimi türkiyede flört etmekte pahalıya patlar şimdi en iyisi fransada flört etmek 😌
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşından sonra flört değil evlilik olup sonra cinselliği evin duvarlarını inlete inlete yapılması daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılZor iş
+1 yılYoo neden mutlaka olsun. Yani 18 krn olmadiysa 20lerde olmadıysa 30lardan sonra hic olmasın gerek yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılYabi düşün 2 30 yasını geçmiş kişi flört ediyor aylarca ne yapar bu insanlar
- +1 yıl
Büyük ihtimal evleneceklerdir.
Soran+1 yılTamam
bunlar karşılıklı şeyler yaşı yok bu tür şeylerin tabiki gençlerin ileride pişman olacağı şeyleri yapmasını istemeyiz...
06 Yorumla
Soran+1 yıl20
Ya da 18 yasında isen- +1 yıl
Tavsiye etmiyorum o yaşlar tam geçiş dönemi erkek için bu durum sıkıntı olmaz ama genç bir kız için ileride büyük travmalara sebep olabilir acemice bu tür şeyler anlık istek zevk arzularla yapılmamalı yoksa ileriki süreçte ters tepiyor hele 2 tarafta genç ve acemiyse kötü sonuçlanıyor bu olaylar bu yaştaki genç bir kızın psikolojisini ve geleceğini ciddi anlamda etkiler herşeyin yeri ve zamanı var
Soran+1 yıl30 yasında iki insan ise
Soran+1 yılTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre her ilişkide belli bir yerden sonra olmalı, illa 30 yaşı geçmeye gerek yok. Flört zamanında değil ama.
00 Yorumla
+1 yılkutu acıldı ıse ıkı tarf da ister cocuk degıller ya sonucta
02 Yorumla
Soran+1 yılKutu açılmadıysa
- +1 yıl
o zmn saygı duyması lazım ya da kızın baska sekıl rahatlatması
Olmalı bence çünkü bir süre sonra sıkılıyorsun dokunmak öpmek ten tene hissetmek istiyorsun ama arzulamak seni çekmesi lazım yoksa iyi sonuç vermez
00 YorumlaOlmak zorunda değil ama önüne gelenle de yapmak iyi değil. Kafana gore birini bulduğunda yaparsin
00 Yorumlaabi siz sevişmek istemiyorsanız elaleme karışmayın :)
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır genel dedim
Soran+1 yılAilem çok korumacı
Soran+1 yılZar giderse bitersin diyorlar
Soran+1 yılO olmaz
Soran+1 yılVerme tamam
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik şart değildir ben bu konuda evlilik sonrası olmasından yanayım.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılCinsellik her iki tarafın istemesiyle olur. Yaşın önemi yok
03 Yorumla
Soran+1 yıl20 ya da 18 isen
- +1 yıl
18 altı olmamalı. Üstü her iki taraf istiyorsa kendileri bilir
Soran+1 yılTamam
Zina her yaş grubu için zinadır yanlış ta yanlıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir zahmet olsun. Ergen ergen ele ele tutuşup kafelerde sürtemem.
07 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden dedim
Mantıklı değil hadi 20 yaş olsa olmaz ama 30 dan donra da ne yapılır ki- +1 yıl
20 yaş ne anasından babasından geçinip nerde müsait ortam yaratacak seks için
Soran+1 yılNormal değil mi 20’de
- +1 yıl
Oluşabilecek sonuçlara katlanacak g.. t var mı o yaşlardaki insanlarda?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
E o zaman? Yapabiliyorsa yaparda ya sonrası?
Soran+1 yılBilmem
+1 yılCinsellik olmadan iliski mi olur ya esas Cinsellik o zaman olur
00 Yorumla40 yşndayım. 1 hafta yapmadığımda dağları delesim geliyor.
00 Yorumlaİlişkinin seyrine bağlı bir durum şartlar oluşursa yaşanabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılBen anlamadım 30 yaşından sonra alet kırılıyor mu? Neden olmasın cinsellik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir süre sonra olmali yaşanmalı. Cinsellik olmadan yurumez o ilişki.
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden yürümez
Soran+1 yılEvet olur ama ailem zar her şey diyor
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılAile zar da zar diyorsa
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun yaşı yok ki nasıl hissedersen öyle hareket edersin
03 Yorumla
Soran+1 yılİki yetişkin imsan ondan sordun
- +1 yıl
Beslediğin duygular önemli yaş değil
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılHenüz keşfetmedim biraz bekleme taraftarı oldu yaş 30 oldu ancak öyle özel biri olsun gibi düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşından sonrada sevgililk bana sacma geliyor artık yuva kurmalı çoluk çocuğa karışmalı
00 Yorumla
+1 yılilişkinin yaşı olmaz kuş ötüyosa tarlada suluysa 😀😀 no problem
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhahahaha nerelisin canım sen
- +1 yıl
Neden güldünüz.. Ankara'da yaşıyorum
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Bukadarmı tamam😀😀😀
+1 yılOlmalı bu özel güzel bisey bence ve benim olgun cok cevrem var kadınlar daha cok istiyor bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yaşamak insana iyo gelir
Soran+1 yılKesini
- +1 yıl
Tabiki istersen yaşadığım bi olayı anlatayım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılflörtlerde cinsellik olmaz. cinsellik evlenince olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaş 30 ise
Cevap sahibi+1 yılkural değişmez. İslam dinine mensupsan haram. inanmıyorsan istediğini yapabilirsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.
+1 yılHer yaş için uygundur
13 Yorumla
Soran+1 yılSen yaşadın mı
- +1 yıl
yasadim tabi
Soran+1 yılYaş kaç
+1 yılNe olacakki ya
01 Yorumla
Soran+1 yılEl ele tutuşma falan
Neden 30'dan sonra cinsellik bitiyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır olgun bir yaş yetişkin yaş 20
Gibi değil ondan sordum
Soran+1 yılTamam
+1 yılİkinizin karar vereceği birsey bu
00 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmazı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılverceksen ver bizi niye günahına ortak ediyon
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Olması elbette daha iyi
00 Yorumla
+1 yılDaha erken yaşta da olur gayet doğal
00 YorumlaCinsellik her ilişkide olmalı bence
00 Yorumla
+1 yılOlur insan hissettiğini yapmali
00 YorumlaIstekli misin peki sen istiyorsan ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yaşta da durgun geçiyorsa sıkıntı büyük olur.
018 Yorumla
Soran+1 yılAynenya
Cevap sahibi+1 yıl30 yaş ve devamında kadın için kadınlığının varlığını en fazla hissetmeye başladığı anlardır ve bu süreçte kadının cinsel yönden kendini çekmesi ile cinselliğin olmaması garip gelir.
Soran+1 yılEvet işte mesele 20 yasında sevgilin olsa yaşamazsın ama 30 yaşında biri var hayatında bence cinsellik olması da normal
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındakiler artık çok daha hızlı yaşıyor. Erkeklerde büyük sıkıntı var artık antrapoza girmiş gibi davranıyorlar ve 30 dan sonra bu çok daha fazla gözüküyor.
Soran+1 yılNiye erkekler öyle bu devirde
Cevap sahibi+1 yılStres, ekonomik sıkıntılar, iş hayatı, koşturmaca ve beslenmede ki dengesizlikler ilaçlar erkeklerin dengesini bozdu. Bir çoğu isteksiz hevessiz ihtiyaç giderme olarak görüyor ve masturbasyona alıştıkları için rahat geliyor. Düşünce yapıları kolay değişmiyor
Soran+1 yılHaftada kaç kere yapıyorlar mesela 35 yasında bir adam ortalama
Cevap sahibi+1 yılAklına geliyorsa ne ala 😅, gelenler 2-3 kez mastürbasyon yapıyordur. Seks hayatı olanlar ise hafta da 1 bazen 2-3 hafta da 1, istekli erkekler de ise kadınlarda sıkıntı var çocuk var ise ayda 1 e düşebiliyor 🤦🏻♂️😅
Soran+1 yılOhaaaaa bu ne ya
Hiç yapma daha iyi haftada bir ne
Cevap sahibi+1 yılNe sanıyorsun kendi çevremde bile hayatları böyle olan çok insan var. Dengeyi sağlamadıkça kadın kendini çekiyor adam isteksiz öyle
Soran+1 yılErkekler hep isteksiz mi o zaman
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki de bunu her erkek veya kadın için söylemeyiz genelleme de oran çok yüksek sadece
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde başka sorunuz yok ise iyi günler diliyorum.
Soran+1 yılSize d e
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler.
Soran+1 yılSana da
Cevap sahibi+1 yılSağol
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşından sonra evlenme zamanı geçmiş yap bence
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılKnk artık yanlış anlama olgun oluyorsun 30 olunca
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYani knk 30 dan sonra zaten erkekte 40 da felan bitiyor makine nerdeyse kadında da aynı 40 45 de cinsellik bitiyor zaten
Soran+1 yılBağır cinsellik bitmez
Cevap sahibi+1 yılBiter knk 30 yaşında 10 dakka ilişki oluyor ise 40 yaşında pozisyon az yaparsin 5 dakka olur zaten bi anlamı kalmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılolur genel de ya dayanılmaz artık
03 Yorumla
Soran+1 yılBeklemek anlamsız mı
- +1 yıl
Anlamsız bence istek yükseldiyse yapılabilir
Soran+1 yılTamam
+1 yılEvlenmeden olmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sonra pişman oluyorlar
Soran+1 yılNiye pişman olsunlar
+1 yılHayır olmamalı ,,,
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
30 yaş öncede olmalı
07 Yorumla
Soran+1 yılKaçta
Soran+1 yılCinsellik en doğal dürtü niye yasak
Soran+1 yılİnsanlar
Soran+1 yılTamam
Tabi olmalı kimi s ikecek millet
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Böyle bir kıstas yok
03 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasında isen
Soran+1 yılTamam
bam güm olmalı hemde
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılEvet
Tabimide olmalı cinsellik olmadan olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet isterler
116 Yorumla
Soran+1 yılMim ister kim
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşında bir adam ister yani
Soran+1 yılKadın
Cevap sahibi+1 yılİster tabiki
Soran+1 yılSen yaşadın mı
Cevap sahibi+1 yılEvt
Soran+1 yılYaşı kaç
Cevap sahibi+1 yıl30.
Soran+1 yılSenin
Cevap sahibi+1 yılNiye soruyosun?
Soran+1 yılMerak
Cevap sahibi+1 yılÖzel hayatımı bilmene gerek yok bye
Soran+1 yılYaş özel hayat kı
Neyse bye
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayı öğren sen önce
Soran+1 yılSen öğren
Cevap sahibi+1 yılBıdı bıdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazsa zaten bisey olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılO yasa gelmissin artik liseli degilsin ki.
Soran+1 yılAile zar zar diyorsa
Cevap sahibi+1 yılHmm kapali birimisin
Cevap sahibi+1 yılSeni tanisam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yıl18 ise peki gerçekte yaşın
Cevap sahibi+1 yılOlmamalı çünkü heyecan ve arzu üst düzeyde olduğu için doğru karar veremez
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soru kendi hayatiniz için sanırım
06 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak
Cevap sahibi+1 yılO zaman şöyle soyliyim bu kriterlere uyan çevremde çoğu insan cinsellik yaşıyor
Soran+1 yıl20 yasında yaşanmalı mı sevgili ile
Cevap sahibi+1 yılBunun muhakamesini kendi yapmalı yaşayan insan çok 20 den aşağı yaşayan da çok ama kimisi dini olarak kimisi kendine olan saygısından bunu yapmıyor
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılSizin yaşınız kaç
+1 yılOlmalı tabiki
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmaması eksiklik mi
- +1 yıl
Bi süre sonra eksiklik olarak hissedilmeye başlar
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Aşkın önemli meyvelerinden biriside cinselliktir, cinsellik tutkuların ve kişilerin birbirlerine olan bağlarının, duygularının şiddetli bi şekilde ortaya çıkmasıdır. Eğer ortaya çıkmazsa ve bu duygular bastırılırsa psikolojik sorunlar oluşabilir
Soran+1 yılCinsellik yalamayan kişilerin psikolojisi biraz öyle oluyor değil mi
- +1 yıl
Yani evet insanın içinde ister istemez bi şehvet, bi istek birikiyo ve bunları bastırmak çok yanlış , hele ki bir ilişkide bunları bastırmak aşırı derece rahatsızlık verir insana
Soran+1 yılEvet benve de
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel tercih
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
+1 yılHeralde yani
03 Yorumla
- +1 yıl
Her daim
Soran+1 yılTamam
+1 yılSen yaşama
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında