30 yaşındayım hiç cinsel deneyimim olmadı. Öpüşmedim bile. Öyle dindar falan değilim. Kapalı tesettürlü değilim. Ama açık da giyinmem. Ortayım yani yerine göre giyinen davranan biriyim. Bir erkekle evlilik olmayacaksa ilişkiye başlamadım hiç hep bu kafada oldum. Aslında hala aynı düşünüyorum. Evlenilmeyecek bir erkekle seks yapmak öyle paylaşımların içinde olmak istemiyorum hem de ahlaksız geliyor. Cinselliğe karşı içimde bir mahçubiyet ve utanma duygusu var. Bir erkekle seks yapacaksam evleneceğim veya evlendiğim adam olması lazım. Böyle şeylerin bu kadar kolay yaşanıp tüketilmesi garip geliyor. Yine bir erkeğin benimle nikahsız şekilde cinsellik yaşamak istemesi fikri bana o erkeğin beni cinsel arzularını gidermek için kullanmaya çalışması gibi geliyor. Bana değer vermesi olarak görmüyorum. Bu arzulanmak istemediğim anlamına gelmesin. Arzulasın beğensin sevsin benimle birlikte olmak istesin elbet ama benimle öpüşmenin sarılmadın ötesinde yakınlaşmasın bana teklif etmesin istiyorum. Ama artık günümüzdeki ilişkiler böyle değil. Evlenmenin adı bile anılmıyor. Aslında evlenmek dediğimiz şey basit bir kağıt parçası değil. Evlenmek, nikah bir insana ben hep senin yanındayım seninleyim. Seni asla bırakmayacağım, terk etmeyeceğim demek. Bunun sözü olarak görüyorum. Ama bazı erkekler de kadınların ev araba istediği için o erkekle evlenmek istediğini düşünüyorlar. Sevgililikte sevişip seks yapıp birlikte yaşayamıyorsun tekrar ailenin evine vs geri dönüyorsun bunlar da bana çok itici geliyor şahsen.
Bir taraftan da kendime 30 yaşındayım daha ne zaman olacak diyorum. Ama bilemiyorum işte.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer