kaçı kabul eder ve kaçı "hayır ben seni arkadaş olarak görüyorum sadece" der?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çoğu kabul eder bence ya. Tabiki elektrik varsa çekim varsa eder. Ama ben etmezdim sanırım. Çünkü bir şeye ulaşınca kıymeti kalmıyor sanki
Bu değişir muhtemelen erkeklerin çoğu kabul eder.
hehehehehh
neye gülüyoruz yahu
ben erkekten kadına arkadaş olmaz diyorum kızlar yobazsin diyor ama o erkek seni %100 arkadaşı olarak görse asla cinsellik yaşamaz. şey gibi bi erkeğe erkek arkadaşı gel seks yapalım dese asla kabul etmez ne diyosun lan arkadaşımsın der ama bi kıza asla arkadaşımsın yapamam demez çünkü o kızı hiç %100 arkadaş olarak görmemiştir
Değişir duruma göre, bunu kızlarda yapabiliyor
Hiçbir erkek s.. kmek istemediği kadınla samimi olmaz.
Arkadaş ayağına takılmaları özgüvensiz bir beta olmalarından kaynaklı sadece.
Bana bir kere teklif geldi saçmaladım ama artık net kabul ederim
Etmem diyene değil uygulayabilene bak fırsatını bulsun soşuksuz *
Çoğu kabul eder, arkadaşı olan kızlarla seks yapar.
tabularının olup olmamasına ve ısteklerıne baglı
fb dıye bır durum var denemedınmı
mal mısın neden facebook dayıları gibi konuşuyosun soruyu okumadın mı iki fb demiyorum iki arkadaş diyorum
fb donusur ıste
sen bi erkek arkadaşınla fb olur musun? olamazsın ama kızla olursun. demekki kadın ve erkek arkadşa olamaz doğası gereği
Hiç denenmesi gereken bir deney değil
:D :D demekki erkekler kızları arkadaş olarak görmüyor, kızlar bunu kabul edemiyor
Eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmayın diyorum 🤣🤣
kaçmıcağı varsa kaçmaz zaten, bi erkek arkadaşın dese sana gel seks yapalım diye kabul eder misin hayır kafan karışır mı hayır çünkü gerçek arkadaşsınn ama kızla arkadaş değilsin kız sadece sana cinsellik vermeden seni vakit geçirmek için kullanıyor istediğinde seninle seks yapabilceğini biliyor
Bunun suçu bizde değil
%100ü kabul eder
Tamamen açlığına bağlı.
Bide demekle az bi ihtimal. Ama yapısırsan dudaklarına karsı koyması güçleşebilir
Arkadaşlık durumuma göre değişir.
Herkes kabul eder
Yüzde yüzbiri kabul eder
Erkeğin yüzde 40'ı net kabul eder.
Çevresindeki erkek profiline bağlı
Hepsi eder 🤣
yüzde 99.9 u kabul eder :)
90% kabul eder
Bı deneyelimmi
benim erkek arkadaşımın kız arkadaşı var, erkek arkadaşıma ya sevgilim bana çok kötü davranıyo aslında ben hep senden hoşlandım şu an seni arzuluyorum dese erkek arkadaşım koşa koşa gider ama bana "ya o kızın sevgilisi var biz liseden arkadaşız o benim için erkek gibi zaten" diyo :D
Sende öbürünü çağır sevis
bence hepsi
%90 kabul eder
Çoğu
99 uu
Hşçbiri
o zaman ne diyoruz erkekler kadınları %100 arkadaş olarak göremezz
Ewett
Çoğu eder
evet çünkü erkekler kızları arkadaş olarak görmüyor ama kızlar hayirr o benim arkdasmm diyor
Şöyle erkek kızı elde etmek istemezse ya da edemeyecekse arkadaş olarak kalabilir. Ama kız zaten erkeği elde etmek isterse eder.
işte kız cinsellik vermediği için arkadaşlar gerçekten arkadaş oldukları için değil
Ama istisnaları da var şimdi
%.0.00000000000000000000001
Bu konuda dertliyiz sanırım
benim sevgilimin normal bi kız arkadaşı var, erkek arkadaşıma "ya sevgilim bana çok kötü davranıyo aslında ben hep senden hoşlandım şu an seni arzuluyorum" dese erkek arkadaşım koşa koşa gider ama bana "ya o kızın sevgilisi var biz liseden arkadaşız o benim için erkek gibi zaten" diyo
☺️ anladım
Ama tespitinde haklısın. Şöyle de düşün belki kız erkek arkadaşını arzulamaz, arzulasa şimdiye kadar arzulardı.
kız 30 yaşını geçip evde kalınca o erkeğe yanlayacak :D yedekte tutuyor işte. asıl istedikleri olmazsa ve artık 20li yaşlardaki gibi erkekleri kendine çekemezse artık diğerine tamah edecek
Hmm peki ne merak ettim bu kız senden güzel mi yüz fizik vs
ben esmerim o beyaz sadece bu konuda önde onun dışında benden güzel değil
Beyaz esmerden güzel mi oluyor bence sen şanslısın. Ne dicem bu konuyu çok dile getirip üstüne çekme kötü enerjiyi birde kız duyarsa kıskanıyorsun diye bir yerleri kalkar.
kızın ne hissettiği umrumda değil açıkçası, ben olsam da olmasam sevgilim ona aynı davranıyor sonuçta, o istediği ilgiyi alıyor. belki dediğim gibi düşünüyor yani çevremde erkek arkadaşlarım olsun 30dan sonra belki çıkıp çıkıp benimle evlenmeyen erkekler olursa buna yanlarım diye düşünüyordur ya da sadece gezip tozarım ilgi alırım diyordur onu bilemiyorum. kızın sürekli sevgilisi oluyor zaten üniversitede oldu şu an var üniden önce oldu. bunları da biliyor
İyi düşün iyi olsun. Şöyle de düşün erkek arkadaşının ona ilgisi olsa şimdiye kadar yürürdü. Belki erkek arkadaşın kızın tipi değildir vs vs. Birde kızı çok merak ettim bir gün paylaşacak olursan bana haber ver ben gözünden anlarım 😂
kız çirkin değil. kısa boylu zayıf siyah saçlı siyah kaşlı beyaz tenli bi kız. burun ameliyatından sonra yüzü de çirkin değil artık. belki vakit geçirme arkadaş olma anlamında seviyor. arzu da duyabilir dediğim gibi çirkin değil. ama o kadar erkekten bahseden bi kıza duygu beslemeyebilir, benim ekstra bi şey düşündüğüm yok. sadece kadın ve erkeğin %100 arkadaş olduğunu düşünmüyorum
Haklısın.
Şunu merak ettim hiç erkek arkadaşınla kankası tek görüşür mü? Kahve içmek vs
çok nadir, genelde grup olarak görüşüyorlar. liseden 2 erkek 1 kız. bazen başka kız arkadaşları da geliyor ama o da nadir
Ya olay bana çok tanıdık geldi benim de aynı kankam var ☺️
aynı kankam var derken
Benim de sevgilinin gibi kankam var dedim konu tanıdık geldi ilgimi çekti o yüzden
yapcak bi şey yok dediğim gibi ya hani kız sırf yalnız kaldığı için yanladığında o da kendini kullandırmayacak enayi olmayacak. ben 2 erkekle dışarda görüşsem arkadaşım diye rahatsız olur ama o kız sevgilisi varken liseden 2 erkek kankasıyla çıkıyor hatta bunu kıskanan sevgilisi olursa ayrılıyor falan. böyle birini istiyorsa kendi bilir
Seni yorar bu durum çok düşünmemeye çalış
Beni yanlış anlama ama sende de biraz kıskanma var kıza karşı gibi
kıskanma değil kız seks teklif etse arkadaşım dediği bi erkeğe reddedileceğini düşünmüyorum ama genel olarak
Ya kız neden etsin öyle bir düşün. Etse şimdiye kadar ederdi değil mi. Şu kızı çok merak ettim görme şansım var mı?
diyorum ki kız şu an erkeleri kolay elde edebiliyor ama 30-32 bandından sonra kadınlar istenmiyor ya ondan sonra bekarsa küçük gördüğü kişilere yanlar
O yaşa kadar kanka kalmazlar belki ya da siz evlenmiş olursunuz ☺️
Bu kızın boyu kaç kısa demiştin
Burdamısın
Max 1-2
Hepsi
yüzde 95 diyorum
%50 ihtimal ikiside