Sigmund Freud'un: "Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez" sözüne katılıyor musunuz? Erkekler cinsel birliktelik istedikleri kızlarla mı yakın arkadaş olur?
Erkekler birlikte olmak istediği kızlarla mı arkadaş olur?
Doğal olarak erkekler kadınlarla seks yapmak ister ama erkeklerin kadınlardan istediği tek şey bu değildir. Erkeklerin sadece seks için kadınları istediğini öne sürüyorsanız, o zaman çok fazla seks yapmayan evli erkeklere dikkat etmiyorsunuz demektir. Evlilik yaklaşık %5 sekstir ve geri kalanı herhangi bir ilişkide ihtiyaç duyulan sıradan şeylerdir. Erkekler sadece seks isteselerdi, evlenmezler ya da bir kız arkadaşı olmazdı. Bir eskort kiralamak çok daha kolay.
bu soruyu okuyunca bi düşündüm ve evet yakın arkadaşlarımın özelliklerindeki insanlarla birlikte olabilirim. ama yakın arkadaşlarımı seçerken birlikte olmak istediklerimi değil karakter yapısı ve düşünceleri bana uyanları seçiyorum. zaten çoğunlukla görüntüsü beğenmediğimiz insanlara arkadaş olma şansı da vermiyoruz belki bilinç altımız diğer türlü değerlendirme yapıyor olabilir.
kendi açımdan konuşursam katılmıyorum, ama değer yargılarımı vs vs bırakırsam zaten hiç bi kriter de kalmıyor, su bile olur durumunda :D istek kısmı içgüdüsel ise gene pek sanmıyorum ama net yanıt için arkadaş seçerkenki derindeki isteklerimi düşünmem gerek
Genelde evet ama talihsizce olduğumuz arkadaşlıklar var Ayrıca en yakın arkadaşım bir kız ve hiç yakınlaşmayı düşünmedim aksine bir yerini gördüğüm an kapat diye uyarırım
Ben arkadaşla cinsel birlikteliği birbirine karıştırmam. Hem tensel uyum olmadığında veya başka olaylar yaşandığında sohbet ve samimiyet bitiyor bu olsunda istemem. Arkadaşla, sevgiliyi ya da partneri ayrı tutmak gerek.
Yokya sadece o degil gercek dosta da ihtiyaç var. Ana yı setrettinmi küçük Bi kızın yaşlı batmak üzere olan Bi oto galeri ilik işi yapan adama olan gercek dost lugu. O dostluğu tercih ederim
Bilmem farkındamısın ama S. Freud dan buyana 2 asır geçmiş, artık on yılda bir devir değişiyor. Ama bir konuda haklısın erkekler alamayacağı kızlara vermezler, sen verirmisin?