Merhaba.. Biraz acik seçik yazicam ama Bazı sebeplerden dolayı ben cocuk istemiyorum. Bir tane çocuğum var zaten ikincisini de düşünmüyorum... Eşim devamlı istekli birisi.. neredeyse hergun beraber olmak istiyor.. kazara hamile kalırsam diye korkuyorum.. Spiral taktırmayi düşünüyorum. kontrol hapı bir gün unutsan sıkıntı olur dediler. kondomu da sağlıklı bulmuyorum açıkçası.. Yalnız Spiral eşimden gizli taktirmayi düşünüyorum.. Bu ilerde anlaşılır mı? Sorun olur mu? Bilmediğim için soruyorum şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla ilk olarak abla benim oyle tecrubelerim vs yok ama ne de olsa bilgi degil mi bu, bende okudum gordum bir seyler onlara dayanarak yazacam.
Simdi ilk olarak iliskinize karismis gibi olmasin tabi sadece benim dusuncem icimden gecen, ben naparim napmazdim onu soyluyorum. Esinden bu tarz seyler gizleme, gerek yok yani gizlemeye neden gizliyorsun dusmanin mi pusuya mi dusuruyon yani dimi - hem zaten illa anlamayacakmidir bir gun, bakiyor ice bosaliyor hap falan da eksilmiyor tekrar da alinmiyor yani kotu seyler bu tarz olaylar sonra araniza sogukluk girer saklayip gizledigin icin kavga vs ben tavsiye etmem yani her seyini paylas derim.
Ikincisi spiral olayini duydum ve gayet korunakli diye buldum ama karsilastirma olarak yuzde kac olur kondom ve diger korunma yontemlerine bakarak bilemem ama etkili olacaktir bunu biliyom. Yinede genel olarak kondoma en etkili derler o yuzden internetten arastir bak derim oran olarak hangisi en etkili falan yoksa bende duymustum boyle bir iki cocuk sonra taktiran bi daha dusunmedikleri icin ama gizleyip saklayani duymadim.
He son olarak anlasilir mi demissin, sanirsam boyle uzun bir ipi falan oluyordu onun geri ilerde cikaracagin zaman cekmek icin, onu esin hissedebilir iste iliski sirasinda oylelikle de anlasilabilir diye dusunuyom...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılkondom daha mantıklı hem enfeksiyon riskini azaltıyor hem de hamileliği önlüyor. tarihi geçmemiş ezilmemiş cebe cüzdana koyulmamış kondomların bi de markası iyiyse yırtık olma ihtimali nerdeyse yok, olduğunda da fark edip hap kullanabilrsin
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpiralde tam olarak yüzde yüz koruma sağlamaz ayrıca spiral kasıklarda aşırı ağrı yapabilir... içerde çürümeye yol açabilir riskleri var... onun için kondom kullanmanız daha iyi.. ya da ertesi gün hapı...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılHe ya sorma kendimden şüpe duymaya başladım. Habersiz yapma kötü olur. Hem bilmeye hakkı var
00 Yorumla
+1 yılÇok koruyucu bir şey ama bazen kazalar yaşanabiliyor diye okumuştum
00 Yorumla
+1 yılEşin olsam konuşman bir daha senle ömür boyu. Gizli yaparsan tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktırabilirsin ama onunda koruyuculuğu %100 değil spiralle birlikte ek yöntem daha tavsiye ederim. En mantıklısı prezervatif aslında eşin kabul ediyorsa neden sağlık bulmuyorsun
00 YorumlaBizde yapmayı düşünüyoz ama kime soracaz bilmiyorum bu soruyu takip edeyim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçma sapan cahil sözlerine bakma
Bazen yerinden kayıyor enfeksiyon yapıyor eşin o zaman öğrenebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpiral takmış bir kadınla 6 ayda bir çokkez birleşme yaşadım iceriye boşalmama rağmen hamilelik yaşanmadı..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl%100 değil hamile kaldı arkadaşım ama doktorun değişim zamanına uymadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle seyleri gizli yapamazsin herhalde koxsndan falanda izin isteyebilirler.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkocan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim ki spirale kadar girdigi icin partnerimin cani aciyor
00 Yorumla
+1 yılYapıştır geç abla. Hiç bişey olmaz. Yılda bir yatak bakımıda yaptırmanızı öneririm her gün yapmaya malum dayanmaz😁
00 Yorumla
+1 yılcok dogru bir karar almisna ama sey neyse hakkin da hayirlisi
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif daha iyi
00 Yorumla
+1 yılEşine söyle cocuk istemediğini
00 Yorumlabazan yeirnden kayıyor engel olmaya biliyor
00 YorumlaNeden gizli?
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılmaz da karın ağrısı çok spiralin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUygun aynen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmeliyat ile takılıyor izlerden anlar illaki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpiral e ne gerek var tam geleceği zaman göbeğine?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler