Güncellemeler
+1 yıl
Eşmin beni aldattığını düşünüyordum hep hâlâ da şüphelerim var fakat
sürekli seks yapmak istiyor
İltifatlar ediyor vücudumla alakalı bence aldatan erkek eşiyle çok fazla seks yapmaz iltifat etmez diye düşünüyorum
Sizce aldatıyor mu yoksa bana bağlı mı
sürekli seks yapmak istiyor
İltifatlar ediyor vücudumla alakalı bence aldatan erkek eşiyle çok fazla seks yapmaz iltifat etmez diye düşünüyorum
Sizce aldatıyor mu yoksa bana bağlı mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Haklı olma ihtimalin yüksek.
Buradaki ergenler cinselliği dillerinde yasadığı için ne kadar kendilerini överek benim ki hic inmaz hep kalkkiktir 24 saat durmam deselerde
Sen evli bir kadin olarak erkeklerinde zaman istedigini enerji topladigini biliyorsun
Bunu anlamanin yolu on sevisme sirasinda seni sehvetle opuyor ve bir an once içini doldurmak istiyorsa bu hayvani dürtüyü başka bir kadında harcamamış demektir.
Tespit gibi tespit Destani mükemmel bi yazı desem
Rica ederim Kadın. Aklını daha fazla bulandırma burada.
Zaten aldatıyor olsa bile yakalamaman imkansız. Mutlaka o kadının kokusu, saçı bir sekilde uzerine gelir biz basit canlılarız sizin gibi uyanık degiliz.
Kafana olmayan seyleri takıp kendini huzusrsiz etme. Eger oyle birsey varsa nasılsa yakalayacaksın. Madem aranızdaki uyim devam ediyor
Simdi en güzel iç çamasırını giy ve sadece sana bakarak bile onu sertleştirmenin keyfini yaşa.
Evlilik monotonlasinca bu günleri arayabilirsin. Kendine iyi davran kadın
Çok teşekkürler
Rica ederim sen de kendine güven azıcık. Alımlı ve özgüvenli dur ki senden vazgeçemez zaten.
🤫
Şimdi aldattiğini düşünduren sebep ve hususlar ne onlari yazman lazim. Yoksa tek başina almadigina dair bi sebep olusturmaz sana karşi ilgisi ve yoğun cinsel arzusu.
Bence eşinin sana iltifat etmesine sevinmelisin seni beğenmesi gayet iyi seni aldatmıyordur bence de
Ayyyy inşallah yaaa
Seni aldatıp aldatnadığını anlamak çok kolay
Oha nasıll
Ben haftanın 5 günü günde 3-4 saat seks yapaibliyorum. gayet normal libidosu yüksektir ve seni arzuluyordur gayet normal
Ne kadar huyuna gitmeye çalışıyorsa o kadar riskli böyle düşün
Ama seks yapmak istemiyorum zorluyor istediğini söylüyor
Libidosu tavan reddetme aldatmıyordur ama böyle kendini kasarsan aldatır
Sen allahtan belanı arıyorsun
Neden
Sürekli seks istiyor dediğine göre sen aslında istemiyorsun. Esas böyle yapınca aldatacak seni. Kaldı ki iltifat ediyormuş. Kaşınma bence. Benim yuvamı yıkmaya getiren bu durumlar oldu. Ateşle oynama.
İstemiyor derken 2 buçuk senelik evli çift haftada veya ayda kaç kez yapar sence
Peki
Kadınlar daha çok aldatıyor
Olabilir fakat konu bu değil knk
O değil sen aldatıyorsun diye düşünüyorum
Yok kesinlikle asla katiyen bu yorumu okumuyorum bile eşime gerçekten çok bağlıyım
burada erkeklerle bunu konuşmaları alıp Mahkemeye sunsa aldatma sayılır diye düşünüyorum
Saçmalama be
Öyle inşallah yakalar
Aldatsa en başta seni arzulamasinda sorun yaşarsin
Evet ne yönden şüphenizmbar
Bı soruyu ciddiye alamadım
Peki bizden ne istiyorsun bu durumda?
Sonuna sizce aldatıyor mu vs yazmayı unutmuşum 😂
bencede bir seyler eksik..
Şimdi yap yorumu
bilmiyom...
Eşini tanıyan bilen sensin
Doğru düşünüyorsun