Eşim sürekli seks yapmak istiyor, güven vermiyor artık?

Arkadaşlar gecenin bu saatinde içime dert oldu ve artık bunalmaya başladım. 20 aylık evliyiz, ben vergi dairesinde eşimde bankacı olarak çalışıyor. Sabah uyanır uyanmaz hem eşim hemde ben aşırı istekli oluyor ve 15,20 dk sevişip 1 posta attıktan sonra kahvaltımızı yapıp işe gidiyoruz. Akşam 18.30 gibi evde oluyoruz, yemek yedikten sonra ben haberleri izlerken eşim mast. yapıyor. Ondan sonra 20.00-21.00arası 1 saat aralıksız seks yapıyoruz. 21.00 dan sonra ben TV karşısına oturunca eşim yine sürekli vajinasıyla oynayıp belirli bir süre sonra yanaşıp penisimle oynamaya başlıyor. Yani aşağı yukarı uyku dışında 7 saat beraberiz ve günün 2 saati hem eşim hem ben istekli oluyoruz ve seks yapıyoruz, onun dışında evde geçirdiğimiz vakitlerde sürekli ya mast yapıyor ya da uzun bir sekstten 15 dk sonra penisimle oynamaya başlıyor. Aşırı doyumsuzluk var sürekli seks yapmak istiyor. Mast yaptığı zamanda yatak örtüsünü falan hep ıslatıyor.(aynı problem seks yaparkende var, sulu bir şekilde boşalıyoror sürekli) Artık tiksinmeye başladım ve güven vermiyor bana. Sosyal hayatımız yok gibi birşey, ya işteyiz ya seks yapıyoruz. Günün her dakikası aklı sekstte olan bir kadın muhtemelen bankadada aynı tutum içindedir. Nasıl yaklaşmam lazım, bana karşımı böyledir yoksa gözü dışarıda mıdır nasıl anlayabilirim?
Eşim sürekli seks yapmak istiyor, güven vermiyor artık?