Gizli Üye(18-24)+1 yılYa ne desem bilmiyorum gerçekten çok karışık bir durum. Ben sana o evden kaç polise git desem bunun sana faydası yok kaçamazsan veya gittiğin yerde eşinin bir adamı çıkarsa işin daha da zorlaşır.. eğer evlendiğin kişi kötü biri değilse onu sevmeyi dene bunun için uğraş emin ol sana da iyi gelicek.. onunla duygusal bir bağ kurmayı dene onunla duygusal bir bağ kur ki senin istediğine istemediğine önem versin yapma dediğini yapmasın..
ilişkiye girmek istemiyosan ona farklı aktiviteler sun. beni dışarı çıkarır mısın de. Sahil havası alalım mı film izleyelim mi vs. Eşini tanımaya çalış belki tanıdıkça seversin ve eziyet gibi gelmez.. bak burada başkalarına içini döküceğine daha uygun bir dille eşinle konuş ne nasıl olsun istiyosan onunla konuş ve çıkar yollar bulmaya çalışın..
umarım her şey gönlünce olur :)
33 Yorumla- +1 yıl
Valla harika yazmışsın bir solukda okudum
Cevap sahibi+1 yıl@Olgun_1_kişi soranın işine yaramasını istediğim için yazmıştım umarım doğru bir yönlendirme yapmışımdır ve umarım onun için iyisi olur.
- +1 yıl
Gerçekten çok beğendim yapıcı bir üslup normal de bu kadar uzun yazılari. okumam ama bu fazlasıyla bilgiledirici ve yönlendirici olmuş ağzınıza sağlık teşekkürler 🙏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an yeni evliliklerde eşinin seks istemesi normaldir ama sakın kocanın cinsel ilişki isteğini geri çevirme çünkü doğası gereği gözü dışarıya kayar seni aldatma ihtimali çok yüksektir asla bu hatayı yapma zaten zamanla erkeğin isteği azalacak bu günlerini gelecekte çok zor ararsın çünkü büyük ihtimalle eşinin yaşıda senden büyüktür erkeklerin yaşı geçtikçe cinsel istekleri eskisi kadar olmuyor gelecekte cinsel istekleri azalıyor ve eşin senden erken yaşlanacağı için bu sefer sen isteyeceksin o istemeyecek ve bu günleri çok arayacaksın o yüzden zamanını iyi değerlendir derim
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılYapılabilecek şeyler belli ama yapamam sıkıntı olur diyorsun. Başka bir çözüm de yok maalesef. Sen bir şey yapmadığın sürece biz buradan ne söylesek boş olur. İstemeden evlendirilmene üzüldüm. Nefret ediyorum böyle aile ve toplum dayatmalarından.
40 Yorumla
+1 yılBirden fazla seçenekli yorum olarak. Sizi güzel ve seksi görebilir , Bebek isteyebilir ya da senin de doyumsuz biri olduğunu düşünerek eşlik ediyor olabilir 😉🙃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
+1 yılEşinden istiyorsa neden sapıklık olsun anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmamanızı tavsiye ederim.
97 Yorumla
Soran+1 yılSapık işte, onu sevmediğimi bildiği halde hala devam ediyor.
- +1 yıl
Çünkü sen onun helalisin ve enerjisini sende atması doğal. Onu istemiyorsan boşanma konusunu aç.
Soran+1 yılKabul etmez
- +1 yıl
Yatakları ayırın
- +1 yıl
Çok haklısın..+1 😀👍
- +1 yıl
Şaşırdım
bak şimdi birazda gerçeklerden bahsedeyim seçen ve seçilen kadın vardır. sen seçilen kadınsın. okumadın çalışmadın meslek edinmedim kocam olsun evleneyima iaileden kurtulayım dedin. ya da zorla evlendirildin ama bu seni yine seçilen kadın yapar.
eger secen bir kadın olsaydın kapı orada der ve güçlü olurdun yasın ve gücün tekbir hayat yaşamana müdade etse harka olurdu
sen Şu an 2 sey yaparsın yasın küçük ya bu adam bana tecavüz ediyor istemeden zorluyor dersin ve devlete kadın dernkelerine sıgınırsın ve hayatın şu an oldugundan daha bok hale gelir ailen yanında olmaz
ya da açar bacakalrını mutlu eder mutlu olmaya calışırsın dert yanmakla gececek tüm ömrüm yasın küçük işte bulursun hayat da kurabilrisin zorla kimse sana sahip olamaz
seçimini yap ve hayatına bak seçim gine senin
11 Yorumla- +1 yıl
bak şimdi birazda gerçeklerden bahsedeyim seçen ve seçilen kadın vardır. sen seçilen kadınsın. okumadın çalışmadın meslek edinmedim kocam olsun evleneyima iaileden kurtulayım dedin. ya da zorla evlendirildin ama bu seni yine seçilen kadın yapar.
eger secen bir kadın olsaydın kapı orada der ve güçlü olurdun yasın ve gücün tekbir hayat yaşamana müdade etse harka olurdu
sen Şu an 2 sey yaparsın yasın küçük ya bu adam bana tecavüz ediyor istemeden zorluyor dersin ve devlete kadın dernkelerine sıgınırsın ve hayatın şu an oldugundan daha bok hale gelir ailen yanında olmaz
ya da açar bacakalrını mutlu eder mutlu olmaya calışırsın dert yanmakla gececek tüm ömrüm yasın küçük işte bulursun hayat da kurabilrisin zorla kimse sana sahip olamaz
seçimini yap ve hayatına bak seçim gine senin
+1 yılMadem sevmiyorsun neden evliliğe onay verdin karar verdin nikah memuru sana soruyor evlenmeyi kabul ediyor musun diye bir baskı altındaysan bile nikah memuru sorduğu zaman hayır deyip bu olayı bitirebilirdin Hatta baskı altında olduğunu söylediğin an polis bile çağırılırdı o yüzden sevmediğin bir adam ile evlendiğini kabul etmiyorum muhakkak sen de onu sevdiğini söylemişsindir
40 Yorumla
+1 yılBak anliyorum sevmiyorsun karşindaki de israrci biri yani ben sevdigim kiza dokunmam o istemiyorsa ama burada farkli bir problem var.. oncelikle seks tabiki de kotu bir sey degil adami sevmedigin icin istemiyorsun gerci sevdiginle de yaparsin da her gun yapilir mi bilemedim benim de libidom yuksektir. Ama saygi onemlidir. Bunu ona anlatsan ya saygili olmani istiyorum seks i bir odul olarak sunsan yani mesela bir gun planlasaniz ve o gun yapsaniz anlat konuş konuşmadan olmaz sevmesen bile ayni evdeysen konusarak sorunlar cozulur seni sevmiyorum deme ama anlat ya bak ben boyle istemiyorum bu artik tecavuze giriyor birlikte bir seyler yapalim senni sevmemi sagla filan de
10 Yorumla
+1 yılYahu sapik derken 😂😂adam gül yüzüne mi evlendi evliliigin temeli bu
816 Yorumla- +1 yıl
İnsan kocası cinsellik istiyor diye sapik demez, sapik diyorsa gerçekten dolu dolu bir şeyler olmalı kelimenin altında
- +1 yıl
Kız bi poposunun üstüne oturmak istiyor
Soran+1 yılSapık tabi, 16 yaşından beri çocukla evlenmek isteyen kişi. Aramızda 10 yaş var.
- +1 yıl
O zaman şikayet edeceksin bacım mizmizlanmakla iş olmaz
- +1 yıl
Vallahi helal sana
- +1 yıl
Bana mı soruyu sorana mi 😂
Soran+1 yılSana, sana merak etme.
- +1 yıl
Sana gerçekten güzel cevap icin
- +1 yıl
Teşekkürler 🤞
- +1 yıl
Adam pisirik olsaydı eminim ondan dert yanacaktı
- +1 yıl
Hiç bir kadın böyle canım saçma insanlara göz yummak zorunda değil insan isterse dağları deler o yüzden mağduriyeti oynamadan mağdur olduğunuzu ifade edip kadının gücünü göstermeli yıl olmuş 2023 asla kabul etmiyorum bahaneleri bu tiplere de prim vermemek lazım
- +1 yıl
Her türlüsüne evettt
- +1 yıl
🥰😂🤪🙄🤞
- +1 yıl
🌹🌹🌹🌹🌹
- +1 yıl
Şaşılacak şeyler
Allah'ım, seksi sevmiyen avratı benden uzak etsin. Bunu dua niyetiyle yazdım.
610 Yorumla
Soran+1 yılEvet, sevmiyorum. Tamam mı, sana ne?
- +1 yıl
Yok ben senin için değil soruyu soran için yazdım
Kadınlarda oluyor bu arızalar genellikle. Böyle konuşunca da cinsiyetçi oluyoruz. Kim ne derse desin konuştuklarımı doğru. Kadınların çoğu seks özürlü birçok evli erkek bile abazan geziyor. Yazık vallahi erkeklere çok acıyorum kendime de acıyorum. - +1 yıl
Abi valla tuhaflar eskiden ne bok olursa gizli olurdu şimdi göstere göstere arıyorlar suç bizde mi onuda bilemiyorum eskiden bir erkek 2-3 kız idare ediyor olayı vardı şimdi devir değişti 1 kız 3-5 erkek irade ediyor hatta aramaya devam ediyor oldu sanal ortamda storyler postlar abi bende efendi erkeklikten çıkıcam az kaldı kızlar kız değil sanki ben kız mışım gibi hisseder oldum la kadın diyor erkek olsam 5 10 tane kızla takılırdım diye ben daha 1 bulmadım saygımdan korkumdan devir çok boka sardı abi valla bir an önce son gelse de kim nereyi hak ediyorsa yerini bulsa
- +1 yıl
Yok namuslu kızlar da var gerçekten. Benim etrafımda ben biliyorum. Bir toplulukta bir şey yiyip içerken ağzı görünmesin diye sırtını dönen, tesettürüne bu kadar dikkat eden kızlar var, ben şahidim. Ama dediğin gibi olanlar da var. Allah'a herkese hak ettiğini versin, daha önce de bizi en iyisini hak edecek şekile getirsin. Rabbim kimseyi yoldan çıkarmasın...
- +1 yıl
Arkadaslar kiz zaten problemli burada insanlar görüşünü yazıyor senin üsluba bak sen bırak kadın diye eve alınmayı senin gibi psikolojisi bozuk biri anca millet için yoldan geçen bir yabancı olursun sen önce adam olmayı bi öğren sonra düşünürsün
Gizli Üye(25-29)+1 yılE biz de boyleyiz 1 yil olacak evlilikte. Ama ben cok mutluyum seks guzel sey
913 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlay o degil. Kiz sevdigi ile de evlense seksi sevmiyor. Olay bu
Cevap sahibi+1 yılHic zevk almisa benzemiyor. O kadar seks yapiyorlarsa illaki zevki hosuna gidecektir ama burada 0
Soran+1 yılBoyum 1.53, eşimin boyu 1.86. Kömüş gibi şey seninde her gece üstüne çıksaydı anlardın.
Cevap sahibi+1 yılBenim. esim 191 bu arada.
Cevap sahibi+1 yılDemekki neymis onunla alakali degilmis
Soran+1 yılEvet istemiyorum, az sonra gelicek eve yine hemen yemeği yiyip, yatağa götürecek. Her gün, her gün bıktım. Sen seviyor olabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılCalisma imkanin felan yok mu ayril sende biraz sesin ciksin ailene karsi kocana karsi
Soran+1 yılÇıkar çıkarda, koysunlar silahları ortaya
- +1 yıl
Soru soranın ciddi bir derdi var , aç gözlü doymayan birini anlatıyor gibi , buda kadın ya da erkek farketmez insana bıkkınlık getirir.
Sorun karşısındakinin zevk aldığını önemsemeyle ilgili , bu vatandaşın eşinin zevk alması pek umrunda değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu zamana kadar bir tane adamakıllı cevap yok adam da eşin olacak g. vat da iyi şeref yoksunuymuş senin gönlün olmadığını bildiği halde seninle evlenmiş zaten hayv. n oğlu hyv. n olmasa senin görüşlerine saygı gösterirdi parayla satın almazdı bana sorarsan böyle istekli trkelerle bir ömür geçmez boşan tabi önce kendini güvenceye al çalışmaya başla. Cevaplarini okudum boşanman da imkansız gibi gözüküyor çok zor durum zor bir ömür gebermesini bekleyecen artık.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinlar cinsellikten genc yastayken zevk almazlar yillar gectikce seksin guzelligini kesfedip doyuma ulasirlsr erkeklerde de tam tersi gencken asiri zevk alip yillara gore azalan bi egilime girerler psikolojik olarak kendini kapatmissin esine karsi daha nazik bi sekilde dokunarak operek on sevismeyi uzun tutarak iliski yasamanizi teklif et ona artik ewlisiniz ve sen de bu duruma adapte olmayi zihnine kazimalisin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen çok erken bıkmışın ya da eskiyecek diye korkuyorsun , eşi ile cinsel ilişki istemek ne zamandan beri sapıklık oluyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılHer dakika, her saniye eli bir yerlerimde bıktım ya
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğin bir adamla evli olmana üzüldüm. Biran önce kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış be canım. Üzgünüm
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılOlm baban verdide niye evlendin bende o yaştayim daha çocuksun mk ben olsam evlenmem gerekirse evden ayrılirım çocuk yoksa boşan mutlu değilsenki değilsin belli oluyor
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam olarak hikayeni anlatır mısın gerçekten merak ettim bunlara neden maruz kaldın. Karşındaki insan istemediğini bildiği halde yapıyorsa normal değil. Ne orduda durumlar bu hale geldi.
16 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaşımdan beri zaten adamın gözü bendeydi. Sen benimsin falan diyordu, kürt değiliz aslında böyle törelerimiz falan yok. Annem hayatta değil, babamda paragözün teki para verdi, öyle oldu.
Cevap sahibi+1 yılHiç mi sempati hissedemedin peki. Zorlama olarak nasıl mesela şiddet var mı yoksa değer vererek mi yaklaşıyor sana
Soran+1 yılŞiddet yok, sürekli benim için bir şeyler yapıyor. Kendimi suçlu hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılDurumun gerçekten zor Allah sana sabırlık versin baban gibi insan da olmaz olsun. Zorla bi şey hissedemezsin kendini suçlu hissetme. Belki zamanla oluşur duyguların
Soran+1 yılİnşallah, bakalım. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim istediğin zaman yazabilirsin buradan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadına git de hatta başka kadın getir otur izle
1109 Yorumla- +1 yıl
siz hiç uğraşmayın direk eskrťla evlenin
- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
tek isteğiniz cinsellik değil mi al işte bundan iyisi mi var
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Aslında yok haklısın evlenmek saçmalık da verecen parasını yapacan mis gibi evlenmek erkeği köle yapıyor kadını köle sahibi
- +1 yıl
hee ayn evlenip kadının da başını yakmayın
- +1 yıl
Evlenecek kadar delirmedim evlenen erkeğin kafası calsimisyor
Soran+1 yılKaç yaşına gelmişsin, ne evliliği zaten dayı yaa
- +1 yıl
evde kalmış işte
- +1 yıl
Sende evlen kendine çapkın diye tanimliyan erkekle aldatsin snei
- +1 yıl
kendince övüyor yalnızlığı
- +1 yıl
valla öyle birini tercih ediyorsan sıkıntı sende
- +1 yıl
Arkadaşlar düğün yapın evlenmeyi çok istiyorsanız nikah yapmayın öyle evlenin de görelim mevcut kanunlarla evlenmek erkeğin yasal yoldan hadım edilmesi anlamına geliyor yok öyle değil diyorsanız dediğim şekilde evlenin
- +1 yıl
Yaaa böyle susarsiniz karısına zayiflayamazsin demiş yüz binira tazminat ödemis ise bak şimdi haberde izledim
- +1 yıl
ee hakaret etmiş bu zaten suç
- +1 yıl
insan sevdiği birine öyle der mi psikolojik şiddet
- +1 yıl
Zayiflayamazsin demek sucmu çok garip ya
- +1 yıl
para işi nasıl olsa hallolur ayrıca sanki öbürlerinin kıymetini bildiniz de düğünü kaldı
- +1 yıl
arkası vardır onun
- +1 yıl
Resmi nikahı olmasa onu bosar zayıfla evlenir piskolojik şiddet de uygulanmaz
- +1 yıl
yani zina yapsın sence öyle bi erkeği kadın kabul eder mi
- +1 yıl
Mevcut kanunlar erkeği köle olarak tanımlıyor nafakasiz tazminatsiz boşanma bilmeli çiftler hemde tek tarafın isteğiyle kimse kimseye köle değil ömür boyu nafaka ödemek zorunda değil
- +1 yıl
İster etsin ister etmesin o onun sorunu oda zina yaptirmasin
- +1 yıl
zina yaparsa tazminat davası açar ki
- +1 yıl
Kanunen evli olunca açar kanunen evli olmazsa acamaz
- +1 yıl
ömür boyu nafaka diye bişi de yok kafasına göre nafaka alamaz şartları var küçük çocuğu varsa paşa paşa öder
- +1 yıl
evliyse yapar zaten
- +1 yıl
Kim diyor yok diye ömür boyu nafaka ödüyor erkek birde tazmainat
- +1 yıl
ohooo kalkalı aylar oldu
- +1 yıl
hiç televizyon izlemiyon
- +1 yıl
ömür boyu nafaka da fakir için ödenen nafaka hangi tarafın durumu işi yoksa o taraf nafaka öder o kişinin durumu düzelene ya da işe girene kadar
- +1 yıl
İzlemem pek nasıl oldu peki
- +1 yıl
bazı kötüye kullananlar yüzünden kalktı herhalde artık 3 ay süre var sanırım iş buldu buldu bulamadı nafaka kesiliyor
- +1 yıl
Yok öyle durum ben bir erkeğin nafaka aldığını duymadım ama karısı 64 yaşına ki sdami evden kovdu adam arabada donarak öldü o haberi biliyorum
- +1 yıl
gayette alıyor
- +1 yıl
O zaman memurla evlenip bosanayim bana okur boyu nafaka versin
- +1 yıl
ülkede adalet olsa tecavüzcüler serbest olmazdı birini silahla bacağından yaralayan subay 1 yılda hapisten çıkmazdı
- +1 yıl
Adalet yok işte ömür boyu nafaka odeniyor
- +1 yıl
valla biride 11 yıldır boşanamamıştı bu demek olmuyor ki herkeste böyle
- +1 yıl
Onu diyorum bende tek taraf isterse boşanma olacka ama kimse kimseye bir şey vermiyecek tek celsede bitecek evlenmeden nikah yapmadan evlilik serbest olacak herkes rahat eder
- +1 yıl
Ya arkadaşlar evlilik boş iş herkes boşanıyor zaten kimse kimseyi sevmiyor herkes birbirine düşman gibi bakıyor şu iyi zamanlarda gezin tozun zaten eninde sonunda geberip gidecez dünya savaşı geliyor allahin izniyle her yer cehennem olacak o yüzden hiçbir şeyi takmayacaksin
- +1 yıl
Hakksin herkes boşanıyor kimse kimseyi sevmiyor ama işte kanunlar bosanirken erkeği yasal yoldan hadım ediyor benim karşı çıktığım konu bu kadinlarda bu bizim hakkimiz diyor erkeğin hakkını gasp etmeyi hak olarka görüyor geçim kaynağı olarak zengin erkek peşinde koşuyor gidip lüks mağazalarda erkek ceketlerinin cebine telefon numarası bırakıyor sonra çıkıyorlar kadınlar çaresiz kadinalr yalnız kadinlar psikolojik şiddet görüyor kendileri biyolijik işkence yapinca melek olarak kalmaya devam ediyorlar tekrar söylüyorum nafaka tazminat kalkacak tek taraflı başvuruda anında bosnama geceklesecek erkek kadın fark etmez o zaman kadın cinayetinde min olur saygı sevgi hoşgörü de artar
- +1 yıl
Her ne kadar dışarıda kadına şiddet falan da olsa Aslında baktığın zaman bizim ülkede Erkekler hep 2 sınıf Hatta 4 sınıf erkeğin Yeryüzünde hiçbir Hakkı zaten yok ki her şey kadınlara işliyor maalesef
- +1 yıl
Öyle aynen öyle kanunlar yüzünden bunlar başka sebebi yok bende üzülüyorum erkek bir insan zarar gordugun de ama kadınlar ve kanunlar etkeleri kuşatmış cinnet geçiren Erkek malaef zarar veriyor çünkü çok falza zarar görüyor hayatı bitmiş kaybedecek bir şey kalmamış hayatı gasp edilmis ne yapsın bu adam
- +1 yıl
hee ondan 2 kadını öldüren katil dışardaydı tecavüzcü 3 ayda salındı diğer 7si hapse bile girmedi
- +1 yıl
Eee donarak ölen adamın suçu ne kanunlar herkesi kesecek tecavüz eden idam edilmeli insan öldüren idam edilmeli bu bu görüşteyim ama donarak ölen adamın karısını da öldürmek gerekiyor onu donarak ölmeye mahkum ettiği için
- +1 yıl
polise niye gitmemiş donana kadar dışarda beklemiş akıl var mantık var bari bi yere girseydi ya da arkadaşı akrabası vs çözüm isteyene çok
- +1 yıl
Polis eve girmez yaklaşmaz kararını uyguluyor polise gitse ne olacak
- +1 yıl
o zaman diğer seçenekleri yapıcak
- +1 yıl
Diğer seçenek ne peki parasını alıyor kadın adam emekli aldığı evden kovuyor başka gidecek yeri yok utancindan akrabasına gidemiyor arada yatiyor diğer seçenek nedir seçeneğide söylesene kadın adamın elinden herşeyini almış kanunlar sayasinde
- +1 yıl
o kanun olmuyor yalnız evli iken ne alındıysa her şey ortaktır bekarken aldığı şeylerde zaten kendisinindir hiç uydurma yani şimdi
- +1 yıl
hem utanmak ölmek için yeterli sebep değil
- +1 yıl
boşuna mı arkadaşlar var
- +1 yıl
Ortak sa adamın ortağı olduğu evden neden kovuyor rahatsız oluyorsa kendi gitsin
- +1 yıl
Adam donarak öleceğini bilse giderdi zaten
- +1 yıl
Adam yaşlı işi arkadaslark olmuştur
- +1 yıl
o zaman huzur evine gider maaşını oraya bağlar
- +1 yıl
ne demek bilse ya sokakta buz gibi havada bi insan hayatta kalabilir mi
- +1 yıl
kendini kurt falan mı sanıyor
- +1 yıl
Neden gitsin ömrü boyu çalışmış ev almış gidecekse kadın gitsin
- +1 yıl
sizde bişi beğenmiyonuz alsaydı evi şikayet etseydi polise başka çözüm mü var
- +1 yıl
gerekirse kapıyı kırsaydı
- +1 yıl
çilingir çağırsaydı
- +1 yıl
Çaresiz işte ne yapacak ölümü göze almış karısida onu ölüme itmiş evden kovdurmus yasal yoldan
- +1 yıl
yasal falan değil şiddet yoksa yapamaz boşanmadan gene yapamaz dava açar adam
- +1 yıl
Kadın polis ile kendine vermiş olduğu kanunların beyan esastır yasasından evden uzaklaştırma verdirmis karısına küsüp evi terk etmemiş ne çilingiri suç işler evine girerse hapse atarlar gerçi hapse girer imiş olmezdi en azından
- +1 yıl
Şiddet şöyle oluyor kadına istediğini almaz ise psikolojik şiddet diyip evden attırıyor dava acsa ne olacak kanunlar kadından yana senin dünyadan haberin yok sanırım
- +1 yıl
nerde gircek be 20 kere uzaklaştırma kararı alınmasına rağmen kızı kaçırıp genede hapse girmeyen erkek en sonunda kızı öldürüp öyle hapse giriyor bundan mı gircek Türkiyede olduğunu unutuyon ceza olsa kimse adam öldürmedi hırsızlık olmazdı 19 suç kaydı bulunan hırsız bile bütün kuyumcuları soyduğu halde serbest kaldı soyduğu kuyumcuyu tekrar soymaya gitti
- +1 yıl
Siz kabul etmeyin bunları bu yaşananları kanunların sizi aşırı koruduğunu kadının beyanı esastır kanunu nafaka tazminat kalksa çalışmıyorsa ortak mal paylaşımı olmaz kim çalışıyorsa mallar onun olacak görelim o zmaan nasıl oluyor mus hayat
- +1 yıl
evlenme o zaman zorla mı her yaptığınız yanına kâr kalacak mı sanıyonuz
- +1 yıl
sen daha nafaka tazminat nasıl niçin alınıyor onu bilmiyon git kadını aldat 5, 6 çocuk yap üstüne birde ailesiyle bir olup hakaret etsin paşa paşa da öder
- +1 yıl
Evlenmem zaten delimiyim ben haksızlık karsinda da susmam bu kanunlar haksız şekilde işliyor kadından tek beklentim cinselik veririm parasını yaparım herkes yoluna gider bu kadar basit
- +1 yıl
işte öyle de yüzsüz erkekler ananada aynısı yapılınca ağlamak yok ama
- +1 yıl
hem istemiyor hem ihtiyacımı karşılasın diyor yok yaaa
- +1 yıl
Agalamam merak etme siz kendinizi o duruma dusurdukten sorna benim için sıkıntı yok
- +1 yıl
git sen sekś oyuncağı al
- +1 yıl
Para verince bir sürü kadın geliyor oyuncağa gerek yok
- +1 yıl
düşürmek mi djdjfjd jigølolara ne demeli o zaman
- +1 yıl
erkek bedavaya bile var
- +1 yıl
değeriniz o kadar işte
- +1 yıl
Git ozaman bedava erkeğe banane jigololar herkes ekmeğinin peşinde
- +1 yıl
Ne degerimiz o kadar ihtiyacımı gideririm kime ne kimseylede evlenmem kimseyede zararın yok alan memnun satan memnun
- +1 yıl
ne alaka o zaman o da ekmeğinin peşinde kendini düşürmekle alakası yok kuyruk sallayan varsa sömürür tabi
- +1 yıl
Bizim değerimiz var da sizin değeriniz yok işte kanunlar hak vermis erkeklere eziyet ediyorsunuz
- +1 yıl
Kim kimi somururse somursun ama kanunlar herkese eşit davransın herkes özgür olsun boşanmak kimseye maddi külfet getirmesin iki taraf bosanmak isterse boşanma değil de tek taraf bosanmak istersr boşanma olsun bir günde bosanilsin herkes yoluna baksın işine gücüne baksın
- +1 yıl
Ya arkadaşlar Neyi tartışıyorsunuz ki Deminden beri okuyorum ya şu gerçeği herkes kabullensin Evet yasalar şu an kadından yana erkeklerde artık kendini yediremiyor kadın üstünlüğünü ve böyle yollara giriyor yanlış mı Yanlış Ben zaten Savunmuyorum Hiçbir canlı hiçbir canlının canını Allah'ın dışında alamaz ama dönüp bir baktığın zaman şurada ezilen Hep erkekler oluyor bir erkek sokağa çıktığı zaman yargılanıyor bir kadın hiçbir zaman yargılanmıyor bir kadın mekana girip oturabiliyor erkeklere yok devamsız alınmaz yok işte Efendim otellere tek başına girmez yok Hadi sahile çıktın oraya bakma yasak buraya bakma yasak oraya baktın s**** buraya baktın s**** afedersin de biber sürerim içine yani böyle bir ülkenin yolda Kendine serfie bile çekemiyorsun düşün hemen Aa bu benim çekti orama baktı bacağıma baktı yok dediğime baktı yok g***** baktı yok bilmem Neyime baktı diye erkekleri lafta oluyorlar Bunlar görünen şeyler arkadaşlar Birbirimizi kandırmayalım zaten Erkekler her hareketi yaptığı zaman s**** ama kadınlar yaptığı zaman s**** olmuyor örnek veriyorum ben otelde güvenlik işindeyim Ben de bu işin içindeyim yılbaşak akşam orada çıkartan rezilliği hep kadınlardı ama onlar kadın ya bir şey söylenmiyor mesela ama erkek olsaydı linçlenirdi işte böyle ayrımcılık olduğu bir ülke gerçekten ızdırap dolu acı verici bir ülke haline geldi ya erkeksin bunu erkekler söylüyor ya yolda rahat rahat yürüyemediğini söylüyor bir kadın tarafından acaba tacize mi uğrarım ama fiziki değil laf tacizine bugün kadınsın Her istediğin mekana sorgusuz girebilme hakkın var orada rezillik bile çıkarsan hiçbir zaman sorgulanmıyor güzel bir şekilde mekan dışına atıyorsun ama erkeksin ya o mekanda Sen suçlu ol ya da olma bir olay çıksın hemen seni yere yatırıp tekmelemeye başlarlar Ne konuşuyorsunuz arkadaşlar �ki kere iki dört gözünüzü açtığında bir etrafa bakın Neden bugün erkekler delirdi O zaman niye bugün cinayetler arttı o Artı bu artı Tamam bak Savunmuyorum
- +1 yıl
otobüste kadının gizlice fotosunu çekerse tabi öyle tepki veririrler kimseye güven yok
- +1 yıl
Kimse Lütfen burada gazel okumasın bu ülkede erkeğin hiçbir hakkı yok Ne sosyal hakkı var ne yasalar önünde hakkı var Her şey kadından yana şu anda her şey ama her şey Geçen gün zevk kuşağı diye bir sayfa var Instagram'da takip ediyorum bir tane genç çocuk vallahi var ya 100 tane like attım haklı Ben diyor bir erkeğim diyor sokağa çıkmıyor diyor korkuyorum diyor bir kadın tarafından linç yiyeceğim için diyor Orada oturamıyorum parkta oturamıyorum sahilde oturamıyorum kafede oturamıyorum gözler diyor hep benim üzerimde Ben diyor böyle bir ülke istemiyorum diyor Ben diyor hiçbir Suçum olmadığı halde diyor Onun bunun diyor gözlerinden bakışlarına maruz kalmadığın bir ülke istiyorum diyor çocuk haykırıyor haklı yani erkeklerin de Hakkı olduğu sosyal hakların olduğu bir ülke istiyorum diyor çok haklı destekledim Bravo dedim alkış tuttum Ama hiçbir kadın bugün çıkıp da Sokak röportajında şunu söylemiyor ben işte efendime söyleyeyim sosyal hakları olan bir ülke istiyorum diye Tamam Evet bazen Kadınlar da erkekler tarafından tacize maruz kalıyor bu da bir gerçek kabul ediyorum ama bunu koz olarak kullanan kadınlar yok mu var ama bunu bir erkek koz olarak kullanamıyor işte gördüğün gibi haklar hep kadından yana erkekte Artık ezildiğini anladı bu ülkede hiçbir değerinin olmadığını anladılar artık erkeklerde Çünkü saldırmaya başladı psikolojik olarak onları da anlayabiliyorum Bugün bir kadın hiç kimse kusura bakmasın bir erkeğin hayatını bir anda rezil eder Vezir de eder ben bir erkeğin bir kadına bağlı olarak yaşamak istemiyorum Ben özgür bir insanım istediğim yerde istediğim şekilde yaşamak istiyorum ama kadınların o kefir Gözlerin üzerinde olmadı bana hiçbir şekilde karışmadıgi sosyal hayatıma karışmadıgi oraya oturduğum için bana karışmadığı böyle bir ülke istiyorum ve oradaki o çocuğun da söylediği gibi
- +1 yıl
başlarım senin eziyetine de kafana silah dayayıp mı evleniyorlar madem zorluğunu biliyor evlenmesin bana bunu savunamazsın yalan yanlış şeylerle
- +1 yıl
hee kadından yana diye her dakka kadın öldürüyor ya da tecavüz taciz olayları oluyor dimi
- +1 yıl
7 tane kadın tecavüze uğruyor ceza alan yok ama
- +1 yıl
Daha geçen gün başıma gelen bir şey söyleyeyim size eski İngilizce kursum Hani işten arta kalan zamanda oraya gidip işte biraz hem aktivitelere katılırım falan filan güzel bir düşünce yaptım orada gittiğimde bir tane büroda oturan bir tane kız vardı işte ben dedim eski öğrenciyim falan filan bilmem ne Neyse girdim ertesi gün tekrar gittim Baktım kurum müdürü beni çağırıyor işte böyle böyle Siz burada eski öğrencisiniz Onun için sizi alamayız bilmem bilmem ne ulan a**** ol Aptallar Dün o zaman aklına sizin neredeydi bırak ya o kadın bozuntusu yaptı Bunu ben bilmiyor muyum sanki ben 36 yaşında adamım neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum yok bacağıma baktı orama baktı burama baktı diye diye beni oradan gönderdi Hadi bakalım şimdi bu kadını Ne yaparsınız arkadaşlar döver misiniz yarına mı bırakırsınız Hayır sen kimsin ya tipi de tip olsa yani hakikaten böyle suratına baksan ne memesiz kılıksız bir tip Yani kendini böyle adamdan saymış iki tane bacağı var diye adam oldu ben artık Vallahi bu ülkede yaşadığım her güne lanet ediyorum Allah bu ülkenin gerçekten belasını versin Tez günde iç savaşta çıkıyorsa çıksın hiç umurumda bile değil bu millete her şey müstak bu milletin birazcık canı yanmalı gerçekten yanmalı yani
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Bak ben sana şu an bir tarafı Savunmuyorum Evet yolda veya toplu taşımada öyle gizli görüntü çeken erkek her ne kadar suçluysa bunu söylüyorum ama aynı şeyi bir kadın yapsa toplum tarafından işlenmiyor işte kadın yapsa s**** olmuyor Anlatabildim mi ki bunu yapan kadınlar da var Onlara niye bir şey söylemiyor Ya bak beğenip de çekmiş yakışıklı çocuk şunu Bak beğenip çektim mantık bu ama aynı şekilde bir erkek yapsan Bütün herkes üzerine s**** linç edin öldürün gebertin o Allahsız o kitapsız ama aynı şekilde bunları bir kadın yaptığı zaman ki benim etrafımda Bununla ilgili çok örnekler var kadına hiçbir şey söylemiyor o zaman Kadının yaptığı sapıklık olmuyor mu peki erkeğin yaptığı her ne kadar sapıklıksa
- +1 yıl
ee ona bakarsak sevgilisi oldu diye abisi taaa başka şehirden gelip peşine adam taktırıp yerini buluncada öldürdü şimdi gelde güven bu pclere
- +1 yıl
kanından da olsa 0rpn teki
- +1 yıl
bi kadına da eşinin babası tecavüz etmişti yıllarca bütün gelinlerine yapmış yıllar sonra anlaşıldı
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Bak ben şu an aslında dediğim gibi yukarıda anlattım hiçbir tarafa Savunmuyorum Ülkü olarak sosyolojimiz bozuk kadın da olsun erkek de olsun Ben erkekleri de tutmuyorum kadınları da tutmuyorum ben Tarafsızım sadece şunu söylüyorum bu ülkede artık iç savaş çıkıyorsa çıksın yemin ediyorum artık bıktım millet birbirini yiyor birbirini öldürüyor birbirini kesiyor inan hiç umrunda bile değil Eğer şu yerdeki taşı oynatan var ya beni gerçekten yatırıp...
- +1 yıl
Tecavüz etti ise ispat varsa idam edilecek bu kadar basit
- +1 yıl
hamile kalıyor zaten
- +1 yıl
Cevap veremeyince tecavüz ediliyor diye genel doğruyu öne atiyorsun
- +1 yıl
Hamile kaliniyorsa idam edilecek tecavüz varsa idam idam idam
- +1 yıl
iftira yüzünden de kaç kadın öldürülüyor hamile eşini öldürüyor mesela doğru düzgün ceza olsa göze alabilir mi bunu
- +1 yıl
İdam idam idam ama boşanmak kolay olacak adam kimse kimseyi öldürmez kimse şiddet uygulamaz bosar gider herkes hayatını yaşar herkes özgür olur ama malaesf kanunlar erkeği yasal yoldan hadım ediyor birde eski karısının yeni sevgilisinin finansörü oluyor
- +1 yıl
ne alaka en çok boşanan kadınlar öldürülüyor yolun ortasında vuruyor çocuğu yanında
- +1 yıl
erkekleri masum gibi göstermeye çalışma
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan anlatamıyorum galiba Ben kimseyi masum göstermiyorum ama sadece erkeklerin de bu ülkede hakkının olmadığını söylemek istiyorum anlatabildim mi Ben erkek üstünlüğünde hiçbir zaman Savunmuyorum kadın üstünlüğünde hiçbir zaman savunuyorum Herkes eşittir Ama erkekler olarak Bizim de bu ülkede En azından yaşama hakkımız yok Bunu söylemek istiyorum anlatabildim mi
- +1 yıl
sana demedim zaten
- +1 yıl
ee kadınında yok
Demek ki sen onu sevmiyosun. Ama fazlası da bunaltır gerçi. İstemiyorum de açık açık. Obje değilsin sen. Başım ağrıyor de, kirpik uçlarına kadar ağrım var de.
20 YorumlaSende zevk almıyorsun ki bundan rahatsızlık duyuyorsun diye düşünüyorum.. eşinle konuş bunu arada olması özlemek özleyerek sevismek beni daha iyi hissettirir sanada öyle de.. anlat
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma sapan yorumlar yapılmış. Evlendikten sonra illa her istediğini yapacak mısınız. Adam normal değil belli
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah’ım şükürler olsun, birisi bunun farkına vardı.
Bu yaşta normal katlanacaksın yapacak bir şey yok. Kendini kısıtlarsan gözü dışarı kayar, enerjiyi bir şekilde atması gerek.
20 Yorumla
+1 yılAnlaşılan kendi rızan olmadan bir evlilik yapmışsın. Ne kadar kötü babalar var ya…
30 YorumlaKocasına birlikte olmak istiyor diye sapık diyenide ilk defa görüyorum
34 Yorumla- +1 yıl
Kız zorla evlenmiş bunu bildiği ve hissettiği halde devsm eden bir erkeğe daha neler neler denirde neyse
- +1 yıl
Yorumlardan biliyorum
- +1 yıl
@Fearlesgirll peki evlilikte 4 5 ayda bir cinsellik isteyen bir erkeğe ne derdiniz veya kadına
+1 yılEşinin seks yapmak istemesi gayet normal ama sen istemiyorsan ısrar etmemesi lazım. Bu durumdan rahatsız oluyorsan bunu onunla konuşabilirsin
10 Yorumla18 yaşında ama hapcuğu kuru kızlardan bu da.
La sen ne anlarsın evlilikten ne anlarsın zegüşmegten.
Daha dünkü bebeler gelin olmuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılYani bukadar hayvanlığın lüzümü yok kariıdakide insan. Sen hiç doyuma ulaştın mı peki. Sanmıyorum ama
10 Yorumla
+1 yılMillet bulamıyor sen de bulup bunuyorsun ilginç.
20 Yorumla
+1 yılDevlete sığın bana zorla sahip oluyor de ailemde sahip çıkmıyor dersin.
20 YorumlaSanırım görücü usulü sevmediğin biriyle neden evlendin yazık olmuş evlendirmek yerine seni okutmalıydı
30 Yorumla
+1 yılHer saat degilde
Belirli bir zamanda istiyorsa pompaya devam...10 YorumlaSanırım eşinizi sevmiyorsunuz. Bu nasıl bir görüş Allah aşkına
10 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin annene belirt bu mevzuyu istersen yardımcı olur illaki
10 YorumlaYemeğine arada şap atabilirsin cinsel isteği bayağı azaltır😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa o senin eşin ondan sonra aldatinca da beni aldatti diyorsun dişarısı kerhane gibi ver olsun sevisin her zaman her daim sende mutlu ol oda mutlu olsun
10 Yorumla
+1 yılVajinana pul biber sür bi kere soksun cikarsin bir daha sokmaz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemediğin halde yapmaya çalışması tecavüz. Böyle bir evlilik ise tam bir eziyet. Umarım boşanacak yolu gücü bulursun.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Gençliğine yazık olmuş. Tek çare boşanmak oda zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesim sev onu, sev ki keyif al. Evlenmissin artik, durumlari da zamanla kontrol altina almaya bak
10 YorumlaEğer 18 yaşında bunu tattığın halde sıkıldıysan, vay senin kocana. Cinsel hayatınız 25 de tamamen biter. Üzüldüm
00 YorumlaBirazda sana ayak uydurmasını iste değişik yapın bu akşamda bi gezmeye gidelim de film izleyin başka bişeyler yapın. seks tede isteklerini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevmiyorsan onu bosan
Ve yaşadığın evlilik içi tecavüz
17 Yorumla- +1 yıl
Peki istediği halde yapmıyorsa?
Cevap sahibi+1 yıl@Клвдияивановна kız mı
O başka bir sorun psikolojik de olabilir- +1 yıl
Hayir erkek için dedim
Cevap sahibi+1 yıl@Клвдияивановна soruda erkek taraf istiyor demiş
- +1 yıl
Iste bende tam tersi olsa diyorum hani hiç elini sürmese bu kuz istese bile o zaman ne olurdu
Cevap sahibi+1 yıl@Клвдияивановна yine aynı anlaşamamazlık olurdu
- +1 yıl
Hmm
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn azından evlisin keşke bende evlenseydim bunlar başıma gelmezdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZırla evlendin heralde. Kocan hakkında sapık diyorsun da
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana kaç. Haftada bir anca yapabiliyorum bu yastan sonra...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemiyorsan yapma o da kendine hakim olsun sen obje değilsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. maşallah enişte sürekli bu modda hiç mermisi bitmiyo 😂😂
00 YorumlaKaçış yoksa zevk almaya bakacaksın
71 Yorumla- +1 yıl
Haha bak. Bu en dogru cevapti b3nce tebrik ederjk
+1 yılGüncellemeye bakınca anladım ki troll. Senin ben beynini s2mmm
02 Yorumla- +1 yıl
Trol zaten 😂😂 soruyu sormadaki amacı sadece ilgi çekmek 😂😂😂
- +1 yıl
😅😅😅😅
Allah korusun çok kötü bir şey sevmediğin ile olmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. zorla. da mi yapiyor yahu :( uzuldum.. kucucuk nerdeyse cocuk yasta birine yapilmaz ki :!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki altin kaplama senin ki sende olandan herkeste var ve bulunmayan hint kumasi degilsin sanki hic regal olmuyorsunda rahat birakmiyor trolll soru ergen bir soru
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazıları da aksine eşinin soğukluğundan şikayet ediyor...
Daha yeni evlisiniz. Anlayışla karşılayın ve tadını çıkartmaya bakın.10 YorumlaAdamın yaşı kaç
12 Yorumla
Soran+1 yıl28
+1 yılDaha ne istiyorsun devam aynen
15 Yorumla- +1 yıl
Özel değilse sebep ne
Soran+1 yılİstemiyorum, sürekli yatağa götürüyor. Bıktım.
- +1 yıl
İyide severek evlenmedin mi yaşlarınız kaç
Soran+1 yılBen 18, o 28
- +1 yıl
Sevmiyor musun
İnsanın eşiyle seks yapmak istemesı nezamandan beri sapıklık oluyor 😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Adam yapsa dert yapmasa dert. Yapmasa yeni evliyim yapmiyo kalkmiyo dersin. Anlamak zor
10 Yorumlaseks iyidir bence sende ona ayak uydur. Hevesini kirarsan disari yonlenir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEninde sonunda evlenecektin. Adam yakışıklıysa alışman daha kolay olur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfazlasi her dk bisey yapmasi itici olur cidden Allah kurtarsin ne diyim bacim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSensin sapık, niye şikayet ediyorsun beni millete.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende sürekli isteyen kadın bulabilseydim yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle troll soruyu nasıl süper soru yapmışlar kalite iyice düştü
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😁😁
+1 yılSapık denmez ona sonuçta karısının
30 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım