mutfaktayken belime sarılıyor öpüyor sonra kaldırıp yatağa götürüyor bir kaç kez hayır dedim istemiyorum yorgunum dedim cidden yorgundum çünkü çalışıyorum küstü sorun ne beni sevmiyor musun falan dedi.ya geçen gün şehir dışına gittik arabada yapmak istedi.Gerçekten bu kadar seks yapmak istemesi normal mi ? bide şap demeyin işe yaramıyor
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. adam seni arzuluyor kız daha ne istiyorsun, arzulamasaydı bu sefer sorun bendemi diyeceksin... şap zaten işe yaramaz askerde şap atıyorlarmış bilmem ney hepsi hikaye psikolojik olarak kalkmıyor çoğunun :D
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı kırma, senden istediğini alamayınca gözü dışarıya kaymasın.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki normal. Istekli olmasi güzel bende calisiyorum ama yinede esime karsi istekli oluyorum veeee hicde nazlanmam cokda hosuma gidiyor esim mutfata sarilirsa operse istekli olursa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel işte bulmuşta bunuyorsun yani.
Millet arar bulamaz,ilgisiz olsun daha mı iyi?01 Yorumla- +1 yıl
tabi hep öyle olur, evlenince başım ağrıyor orhan bu gece olmaz lügatı nıda erkekler uydurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
23Cevap
adam seni istio rahatsız oluosun. dönüp kıçını yatsa ilgisiz olur. hatta beni istemio aldatıo mu acaba dersin. siz kadınlar gerçekten normal değilsiniz :D
22 Yorumla
Soran+1 yılhayır tam ortası yok ki
Daha ne istiyorsun, millet başkasıyla yapıyor diye kızar! yorgun olabilirsin, ama sürekli mazeret bulursan o libidosu tavan yapmış olan kişi, libidoyu indirecek başka yerler bulur;!
00 Yorumla
+1 yılyani eşin çok sağlıklı bir erkek anladığım kadaryla kıymetini bil..ilgi göster çünkü bu potansiyelle gözü dışarı kayabilir...sonra ben ne yaptımda aldattı diye sorular yazmak zorunda kalırsın...
00 Yorumla
+1 yılDemekki onca yıl eşine saklamış kendini. Ufak şeyleri kafana takma her saat duş almak falan diye. Tadını çıkar. (Ben başka birşey diyemicem daha sevgilim olmadı)
10 Yorumlaee normal tabi..o sürekli isteyecek sen arada kabul etcen arada süründürcen arada ödüllendircen..böyle gider..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. kocasına vrmyen kadınları hıc anlamıyorum flortune verenler var
10 Yorumla
+1 yılİstese bir türlü, istemese bir türlü.
Belasınız bela!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal. Onu böyle kabul etmelisin. Bir de onu doyurmalısın yoksa seni aldatma ihtimali yüksek. Yok o yapmaz beni seviyor deme erkek milleti bu kanında var.
00 Yorumlabide şapmı verdin ona ne kadar igrenc bir davranıs.
sen böle devam et cicim yakında metresi olacak tır :) sennle yasayamadıgını onunla yasar artık. sende hep zinde kalırsın:)10 Yorumla
+1 yılkimi ilgiden kimi ilgisizlikten şikayet eder :) ne zamandır evlisiniz yeniyse normal.ona uygun dille anlat.küserse de küssün.seni seks makinası görmesi normal olmamalı
00 YorumlaGüzel birşey bu. Ama konuşman lazım onunla Ben yorgun bitkin oldğum zamanlarda ben istediğim zaman yanaşalım birbirimize vs de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantazi pesinde bence sende ona uy biraz nede olsa esin. ama bazende kararlarina anlayis göstermesi gerek.
00 Yorumlaoha şap demeyin işe yaramıyo demiş yenge yani kullanmış kocasına şap atıyo offf olaya bak :D
00 Yorumlabence yanlış yapıyorsun arkadaşım.eşin sende yaşayamadıklarını başkasında aramaya başlar ilerleyen zamanlarda.bence yaklaşmaya çalış.
01 Yorumla
+1 yılMUTFAK NEYSEDE ARABADA YAPMAK İSTERKEN İŞİN BOKUNU ÇIKARMIŞ.VERME.
00 YorumlaBenim eşimde böyle evde resmen giyinik oturamiyorum her an ilişki oluyo gözü dışarı kaymasın diye veriyorum
10 Yorumla
+1 yılbenim modelden oda =) hiç kaçarın yok bacım otur paşa paşa ye
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla mı :(
- +1 yıl
ne yazık ki =)
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal, sana mahsus değil meralk etme bir çok evlide benzer durum:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni çok çezbedici, dayanılmaz bulduğu için olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaz sonra gelir burda " o kocayla değişelim " diyen kızlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evli olsam, böyle yaparım belkide günde 3 kere felan :D istek
00 Yorumlaulan niye güldüm bilmiyorum ama güldüm ya :D
00 Yorumlae neden tadını çıkarmıyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılçıkarıyorum ben zaten çok istekliyim ama günün her saati gına geliyor banyo yapmaktan
Soran+1 yıl:D olur mu öyle
Soran+1 yıldışarı çıkıyorum çalışıyorum öğretmenim
- +1 yıl
o zaman sana bir sır vereyim :) erkekler cinsellikte kadınlar kadar güçlü değildir. yani bir yerde tükenirler. ancak kadınlarda tükenme diye birşey yok. e bunun sana ne faydası var? şöyle bir faydası var; yatağa girdiğinizde adamın pestilini çıkarana kadar yataktan çıkmasına izin verme.bütün enerjisini peşinen tüketmiş olursun. duşunu alırsın rahat rahat gününe devam edersin.
Soran+1 yılvalla mı uygulayacağım teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha ne istiyorsun ya aksi olsa
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen ya kimisi bulamaz kimisi bilemez
Soran+1 yılama cidden abarttı bir günde 10 kez yaptığımız oldu vajinam bok oldu
Cevap sahibi+1 yıl10 defa mıı çüş seks dışında başka şey düşünmüyor mu
Soran+1 yılseks yapmasak bile eli vajinamda her zaman
Cevap sahibi+1 yılyılların patlamasını yaşıyor ya da senin en ufak bir hareketin bile adamı ateşliyor :)
Soran+1 yılo kadar kuduruyor ki kıyafetlerimi çıkartmama bile izin vermeden dalıyor beyefendi
Cevap sahibi+1 yılsen feci bir hatunsun adama suç bulmayalım ne kadar seks düşünürse düşünsün bu kadar çok yapması 1 günde pek mümkün değil adam senin nefes alışından bile azıyor :)
Soran+1 yıl:D havalandım lan
Cevap sahibi+1 yılbana göre başka açıklaması yok :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana doymuyor belliki
vajinamda yara var de03 Yorumla
Soran+1 yılişe yarar mıı
Cevap sahibi+1 yılsürekli kasi vajinani
yara var de mantar var de
onada bulasacak diye yapmaz
+1 yılNe kadar zamandır evlisiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yıl3
Soran+1 yıl3 yıl yani
- +1 yıl
3 ne ay mı yıl mı
- +1 yıl
peki sex hayatınız düzenli mi yoksa çok sık mı yapıyorsnuz.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. o senin kocan yapıcak tabi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. şap bile denenmis durum cok vahim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarabada mi bana yollasana onu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşap map fayda etmez şaplatmak fayde eder
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği