Özel olsun diye bekledim ama olmayınca olmuyor. Duygusal olmayan bir ilişkide cinsel ilişkiye girsem yanlış mı olur? Küçük değilim neredeyse 25 olacağım. Pişman olur muyum bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim n önce beden senin karar senindir elbette ama çok gençsin bir abin olarak sana tavsiyem tabi tavsiyemi kabul edersen şimdi duygusuz biri ile bir şey yaşarsın fakat duygusuz olunca zaten ayrılıp gideceksiniz sana net olarak söylemek isterim bakire olmayan bayanlar 2000 lerde yaşamamıza rahmen halen sorun ve sorunlar yaşıyor çünkü ülkemizin eğitim seviyesi düşük eğitim seviyesi düşük ülkelerde bakire olmamak bayanların başına beladır ve sorun ben geçmişi takmam diyen bir erkek yok gibidir azdır sever aşık olursa falan belki geçmişi takmaz tahminimce pişman olursun çünkü yaşın daha çok genç
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidonu kontrol edebiliyorsan 40 yaşında da bakire olabilirsin ayıp veya dalga geçilecek bir şey değilki bu. Sırf gençken ilkimi yaşayayım diye bunu planlı bir şekilde yapmaktansa sevgilin olmasada gerçekten zevk aldığım spontan gelişen bir durumda biriyle yapmak daha mantıklı. Çevrendekileri bu kpmjda değerlendirmenden onlardan biriyle yapmayı düşündüğün belli çünkü
00 Yorumla
Duygusal bir birliktelikte cinsellik olurda sonu istediğin doğrultuda olmazsa senin adına travma olabilir. Öyle herkesle de olabilecek bir durum değil bu. Yine çok istiyorsan duygu yüklemeden beğendiğin biriyle deneyebilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten müthiş sağlıklık ruh haline sahip biri değilim. Ama çok da travmatik bir sonucu olacağını sanmıyorum kendi adıma
Soran+1 yılNormalden belki biraz daha fazladır. Ama kontrol edemeyeceğim derecede değil normalde
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin kararınız bu tamamen içinde bulunduğunuz durumu siz daha iyi biliyorsunuzdur. İleride evlilik açısından problem yaşayacağınızı düşünmüyor musunuz peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğimi düşünmüyorum pek açıkçası
Cevap sahibi+1 yılO halde hoşunuza gidecek şekilde partnerlik yaşabilirsiniz istiyorsanız. Ciddi ilişkiler coğu insanı bunaltıyor zaten. Ama sorumluluklar olmadan güzel vakit geçirebilmek ve ten uyumu olan bir cinsellik hoşunuza gidebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce sevişme yaşadın mı? Yoksa o konuda da mı ilk olacak.
014 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım
- +1 yıl
Peki nereden ve nasıl yaşamayı düşünüyorsun. Nasıl açılacaksın istediğin kişiye?
Soran+1 yılÇevremde flört amacıyla yaklaşan kişiler var. Muhtemelen onlardan biri olur ama henüz bu kararı vermiş değilim
- +1 yıl
Çevrende ki birisiyle bu şekilde yaşaman soruna yol açabilir ama.
Soran+1 yılNe gibi? Küçük bi yerde yaşamıyorum
- +1 yıl
Çevremde flört amacıyla yaklaşan demişsin ya. Sonuçta seni ve çevreni tanıyan birileri olacak. Yalnız mı yaşıyorsun?
Soran+1 yılE tamam tanımadığım biriyle zaten o aşamaya gelemem ki. Yalnız yaşıyorum
- +1 yıl
Ama tanıdığın birisi de seninle bu şekil bir ilişki yaşarsa senin adını ucuza çıkarır.
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Sen çok temiz düşüncelisin onun için sanmıyorsun. Muhtemelen güzelsindir de
Soran+1 yılNe alaka şimdi 😂
- +1 yıl
Seninle flört etmeye çalışanlar olduğuna göre.
Soran+1 yılOrtalama üstü sayılabilirim belki ama bilmiyorum henüz ne bir kararım yok
- +1 yıl
Anlaşılan konuşmak istemiyorsun. Yine de aklında olsun. Hayırlı geceler.
Ben bekle hislerinin olduğu inandığın sevdiğin güvendiğin birisiyle birlikte ol
011 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar olmadı şu saatten sonra da olma ihtimalini düşük görüyorum
Soran+1 yılBünyeden ziyade saçma gelmeye başladı. Var olmayan birini bekliyormuş gibi
Soran+1 yılİlişki yürütme kısmında sorun yaşıyorum zaten. Bulmak sorun değil
Soran+1 yılÇok anlatmayı sevmiyorum bu konuları
Soran+1 yılEyvallah
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevmediğin biri ile olmadıkça pişman olmazsın eger kıymetli olsun diyorsan evlenmeyi bekle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Sevmediğiniz birisi ile duygusal ilişki olmaz zaten efendim.. Siz sizi sevecek birini bulun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaşta bir karar vermişsen yanlış olmayabilir. Yani kendi anımı anlatabilirim. Ben de çok bekledim ama sonra yaptım buradan biriydi üstelik. Hikayeyi duysan yuh dersin ama sen kadınsın durum farklı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum. Evlenmeden olmaz demiyorsan o zaman bekleme. Ama güvenilir söz dinleyen, sakin ve tecrübeli olsun. Acıyla değil keyifle hatırla. Romantize etmeye gerek yok seks bir ihtiyaç
Cevap sahibi+1 yılBen 23 yaşındaydım buradan 41 yaşında biriyle yattım 😅 çok iyi de bir fiziği yoktu ama güven verdi. Pişman mıyım? Hayır bana çok güzel öğretti
Cevap sahibi+1 yılKendi kendime çok yazdım ama, 25 yaş üstü birinin gerçekten aşık oldum demesi de zor. İnsanları tanıdıkça kusurlar daha öne çıkıyor o körkütük aşk olmuyor. Zaten çıkmayacak karşına öyle biri
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Mevzu cinsellik yaşamaksa, yaşadığına değmeli en azından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsın bir yerden başlamak lazım herkes yaşıyor sonuçta 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için aşk gerekmiyor sadece kaliteli olsun
00 Yorumla bence beklemelisin bu zamana kadar beklemissin duygusal olsun en azından
00 Yorumla
+1 yıliçinden geliyorsa yap, yine de iyi seç ama b*k gibi hissettirecek biriyle yapma ilkini
01 Yorumla
Soran+1 yılBu karşımdakinden bağımsız olarak da hissedebileceğim bir duygu hiç bilemiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarşıdaki partnere bağlı bence o da senin gibi ilk kez yapmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPisman olursun yapma gozunj seviyim ben yaptım ben yandım baskaları yanmasın.
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılNedeni mi var kimsenin zevkine hizmet etme sonra karşına doğru biri çıkar vicdanın sızlar.
+1 yılanormal değilse de kötü.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılPeki bekaret konusunda kesin kararlı misin
06 Yorumla
Soran+1 yılYani çok anlamlı bulmuyorum artık
- +1 yıl
Peki bunu iyi bi maddiyat karşılığında düşünür musun
Soran+1 yılO… uya benzer bi halim mi var
- +1 yıl
Estağfurullah ya.
Soran+1 yılE o zaman? Dediğin şeyin adı bu
- +1 yıl
tamam da hem deneyimliyim. hem belki ihtiyacın vardır diye
Duygusallığa yer yok. Boşa bekleme bence de
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakin zamanda cinsel birliktelik mi yasayacaksin
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir karar vermedim
Cevap sahibi+1 yılAranda duygusal olmayan bir iliski var onunla cinsel birliktelik yasamak istemiyor musun
Soran+1 yılŞu an herhangi biri yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaram arkadaş bekle evlen.
10 Yorumla
+1 yılEvet olursun yapma bence
00 Yorumla
+1 yılolmazsın
00 Yorumla
+1 yılOlmazsın ama tecrübeli birini bul
00 Yorumla
+1 yılİçinden geceni yasa
00 Yorumla
+1 yılAnormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen konuşabiliriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Normal ve daha rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimle olacaksın kii
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha bu kararı vermedim. Bir de o kısmı var tabii
Cevap sahibi+1 yılYani pek ilgi çekici olmayabilir senin için duygu olmayınca
Soran+1 yılBilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılLibidon çok yüksek diye mi biriyle olacaksın
Soran+1 yılKontrol edemeyeceğim derecede yüksek değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden olmak istuyorsun ki
Soran+1 yılBeklemeyi anlamsız buluyorum çünkü artık. Duygusal ilişkilerde başarılı değilim. 30 yaşında hala bakire olabilirim bu gidişle. Böyle olsun istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm evet haklısın bende senin gibiyim aslında
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire birinin ilk cinsel ilişkisini duygusal olmayan bir ilişkide yaşaması anormal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat