Cinsel Yaşam Seks yapmadan kaç saat yaşayabilirsiniz? Ahendy Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Seks yapmadan kaç saat yaşayabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. yaşarım ölene kadar 0 0 Yorumla
Kalemsiz_Sair Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Seks bizim ata sporumuz , benim babamin babasinin babasinin babasinin babasi @ min uzerinde ölmüş 😂😂 0 0 Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Yani eve gelene kadar sabah çıkıyorum Akşama kadar önce 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 13 gün sonra 25 inci yılıma gireceğim ne saati :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her saat kim yapacak onu bir kere o kadar suyun içinde kalırsa çürür 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 22 buçuk yıldır yaşadım 3 12 Yorumla Ahendy +1 yıl Nasıl Yorumla Ahmetcnd +1 yıl Hhfdsaahjsa Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Klavye hatası 😂😂😂 yaşamadım olacak o 😂😂😂 Yorumla Ahmetcnd +1 yıl Mehmet ali erbil sanmıştık seni iyi ki düzelttin Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl İsimsiz Boyle devam 👏👏 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl @Ahmetcnd aman aman 😂 oruçlu oruçlu yanlış anlaşılma olmasın hemde böyle bir şeyde 😂 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 tabii 👍😅 Yorumla Ahmetcnd +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Bnde 29 oldu hala saat diyor 🤦🏿♂️ Yorumla isimsizkralicee +1 yıl @Ahmetcnd cümlemizin inşallah Yorumla isimsizkralicee +1 yıl @Diyarbakıırlı_21 herkesin iradesi, tercihi bir değil sonuçta Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Evet tabikide 👍 Yorumla
mhael0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl ben pek duramam ya sen de duramiyosan bunu degerlendirelim 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. 30 yıldır yaşıyorum ne var yani 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 2-3 hafta durmuşluğum var 0 0 Yorumla
eyeyeyge61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kanka o kadarda değil 3 ayda 2 ayda 1 yeter 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. En fazla 1 hafta zamanım geldi 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. imsak sahur hesapla işte :D 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Okadarda degil ya 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 1 saat 0 0 Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl 15 saat 0 1 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Sen peki Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bir kaç gün 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaşarım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
yaşarım ölene kadar
Seks bizim ata sporumuz , benim babamin babasinin babasinin babasinin babasi @ min uzerinde ölmüş 😂😂
Yani eve gelene kadar sabah çıkıyorum Akşama kadar önce
Saat?
epey bi' yaşamışlığım var aslında.
13 gün sonra 25 inci yılıma gireceğim ne saati :)
Başladı gene çoluk çocuk sorular yas 15
Her saat kim yapacak onu bir kere o kadar suyun içinde kalırsa çürür
22 buçuk yıldır yaşadım
Nasıl
Hhfdsaahjsa
Klavye hatası 😂😂😂 yaşamadım olacak o 😂😂😂
Mehmet ali erbil sanmıştık seni iyi ki düzelttin
İsimsiz Boyle devam 👏👏
@Ahmetcnd aman aman 😂 oruçlu oruçlu yanlış anlaşılma olmasın hemde böyle bir şeyde 😂
@Diyarbakıırlı_21 tabii 👍😅
Allah kabul etsin
Bnde 29 oldu hala saat diyor 🤦🏿♂️
@Ahmetcnd cümlemizin inşallah
@Diyarbakıırlı_21 herkesin iradesi, tercihi bir değil sonuçta
Evet tabikide 👍
ben pek duramam ya sen de duramiyosan bunu degerlendirelim
30 yıldır yaşıyorum ne var yani
2-3 hafta durmuşluğum var
Kanka o kadarda değil 3 ayda 2 ayda 1 yeter
En fazla 1 hafta zamanım geldi
yaşarım ama kuduruyorum