Cinsel Yaşam Seks yapmadan kaç gün dayanabilirsin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hiç seks yapmadan kaç gün dayanabilirsiniz Seks yapmadan kaç gün dayanabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kardeş seks doğru kişi ile doğru zamanda doğru yerde yapılmalı.Seks bir ihtiyaçtır doğru ama yemek yemek su içmek nefes almak gibi değil. Seks yapmadan da insan hayatını devam ettirebilir. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen 1 gün dayanamazsın bazen aylarca kimseyi istemez kendini tatmin edersin. O dönemki Ruh haliyle alakalı 0 0 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Gün mü.Aylarca.. bana kalsa Yıllarca hatta mümkünse yapmasak daha iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Tövbeee Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 15 ay dayandım daha fazla da dayanırım ama imkan varsa neden yapmayayım ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 24 senedir yapmıyorum, bu kararlılıkla ölene kadar gidebilirim büyük ihtimalle 3 2 Yorumla fibula77 +1 yıl Yapmak istemiyor musun 😅 Yorumla maksatmuhabbet13 +1 yıl 26 senedir yapmıyom 😁🤣 Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1 saat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kardeş seks doğru kişi ile doğru zamanda doğru yerde yapılmalı.
Seks bir ihtiyaçtır doğru ama yemek yemek su içmek nefes almak gibi değil. Seks yapmadan da insan hayatını devam ettirebilir.
Bazen 1 gün dayanamazsın bazen aylarca kimseyi istemez kendini tatmin edersin. O dönemki Ruh haliyle alakalı
Gün mü.
Aylarca.. bana kalsa Yıllarca hatta mümkünse yapmasak daha iyi
Neden?
Tövbeee
15 ay dayandım daha fazla da dayanırım ama imkan varsa neden yapmayayım ki
24 senedir yapmıyorum, bu kararlılıkla ölene kadar gidebilirim büyük ihtimalle
Yapmak istemiyor musun 😅
26 senedir yapmıyom 😁🤣
1 saat
35. Yılı kutlamak üzereyim
Hiç dayanamıyorum. Her gün yapıyoruz.
21 yıl oldu bence baya dayanırım