Cinsel Yaşam Seks yapmadan kaç saat durabilirsiniz? Ahendy Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Seks yapmadan kaç saat durabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seks yapmadan durabilirim ama mastürbasyon yapmadan duramam🙈😂 9 4 Yorumla CaptainVenture +1 yıl En mantıklı cvb Yorumla siyahcorap +1 yıl sana telden uygulamalı vibratör alıcam hemde titremeli :D canın istedikçe telden hop oturup hop kalkacaksın :D Yorumla Ğeribo +1 yıl Zaten bunu yapmiyan yok sanirim. Yorumla bursa_zafer +1 yıl Yaptinmi bugun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks yapmadan istediğim kadar dururum ama kendimi rahatlatmadan duramam 🙈🙈 8 1 Yorumla siyahcorap +1 yıl kaç saat işte :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Haftada 3 defa oluyor en az. Ben dursam eşim duramaz 6 2 Yorumla crsa13 +1 yıl ♥️♥️ Yorumla siyahcorap +1 yıl aman durmasın boş ver :D Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Azgınlık ve kudurukluk diz boyu ama saat değil gün ay yıl bile dayanabilirim ama mastürbasyon yapmadan duramam o kesin 😊 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. genelde hep bu durumdayız zaten ama değişiyo zaman aralığı 😂😂 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. ramazan doalyısıyla kapattim aletımı dınlenmeye aldım 0 0 Yorumla
KURTİNİNDE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. 23 yılı Devirmişim be ne saatinden bahsediyon Çömeze bak ya 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seks yapmadan durulur. Ama mastürbasyonu sor sen buradakilere 😂 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok fazla duramıyorum, durduramıyorum kendimi :D 0 0 Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl 2 yildir duruyorum oral yapmicaksam dahada dururum taki yalanacak vajina olana kadar 0 0 Yorumla
hayal_meyal_ Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. ne saati.. günler.. haftalar.. hatta aylar.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sabahtan aksama ancak dayaniyorum. Arada is yerinde manita falan olsa iş arasinda da iki posta gider aslinda. Sen 0 0 Yorumla
RolePlay-xx Takip Et Xper 5 Yaş: 103 +1 yıl Partnerlerimin durumuna bağlı. Kadınlar ne isterse o olur. Kafanıza sokun beylerr boş yapmayın😂 0 0 Yorumla
Eliiflendim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 23 sene durmuşum durmuşum durarimda ins 3 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. 25 yil durdum yetmez mi 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haftada en az 3 ya da 4 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ne saati ya! Günlerce durulur ne ki bu? 0 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Benim 1 sene durduğum oldu be ne saati 😂 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstediğim kadar 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç yapmadım. :D 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. 3 saat falan 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 3 saat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 3 gün felan 2 4 Yorumla crsa13 +1 yıl Deme yav Yorumla siyahcorap +1 yıl mastürbasyon mı seks mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon Yorumla siyahcorap +1 yıl o sayılmaz mastürbasyon imkanım olsa her gün yaparım alkdsal Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. en fazla bir gün. 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ömür boyu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Seks yapmadan durabilirim ama mastürbasyon yapmadan duramam🙈😂
En mantıklı cvb
sana telden uygulamalı vibratör alıcam hemde titremeli :D canın istedikçe telden hop oturup hop kalkacaksın :D
Zaten bunu yapmiyan yok sanirim.
Yaptinmi bugun
Seks yapmadan istediğim kadar dururum ama kendimi rahatlatmadan duramam 🙈🙈
kaç saat işte :D
Haftada 3 defa oluyor en az. Ben dursam eşim duramaz
♥️♥️
aman durmasın boş ver :D
Azgınlık ve kudurukluk diz boyu ama saat değil gün ay yıl bile dayanabilirim ama mastürbasyon yapmadan duramam o kesin 😊
genelde hep bu durumdayız zaten ama değişiyo zaman aralığı 😂😂
ramazan doalyısıyla kapattim aletımı dınlenmeye aldım
23 yılı Devirmişim be ne saatinden bahsediyon Çömeze bak ya
Seks yapmadan durulur. Ama mastürbasyonu sor sen buradakilere 😂
Çok fazla duramıyorum, durduramıyorum kendimi :D
2 yildir duruyorum oral yapmicaksam dahada dururum taki yalanacak vajina olana kadar
ne saati.. günler.. haftalar.. hatta aylar..
Sabahtan aksama ancak dayaniyorum. Arada is yerinde manita falan olsa iş arasinda da iki posta gider aslinda. Sen
Partnerlerimin durumuna bağlı. Kadınlar ne isterse o olur. Kafanıza sokun beylerr boş yapmayın😂
23 sene durmuşum durmuşum durarimda ins
Seks yapmadan, yıllarca durabilirim :)
Birkaç gün en fazla o da
25 yil durdum yetmez mi
Haftada en az 3 ya da 4
Ne saati ya! Günlerce durulur ne ki bu?
İstersem saatlerce ama istemiyorum
Benim 1 sene durduğum oldu be ne saati 😂
İstediğim kadar
Hiç yapmadım. :D
çok değil bu kadarını söylemeliyim
Hafta da mutlaka 2 3 kez yapmam lazım.