Cinsel Yaşam Seks yapmadan kaç saat durabilirsiniz? Sudekirsof Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Ben 24 saat anca Seks yapmadan kaç saat durabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. 22 yıl durdum 0 0 Yorumla
ramazan434343 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Her gün cinsellik bence iyi değil çünkü boşalmanın da vücuda zararları var. Yeterince ve istekli bir şekilde yapmak Yeterli. Bu da Haftada 2 ya da 3 0 0 Yorumla
TatlıFırtına Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Her gün düzenli seks yapıyorum. 1 günüm sekssiz geçmiyor. 2 1 Yorumla TatlıFırtına +1 yıl Regl günlerim hariç..
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ölene kadar durabilirim benim için ihtiyaç değildir canım isterse yaparım istemezse yapmam çokta önemli değil 0 0 Yorumla
mrwoo5 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl aylardır duruyorum :/ daha ne kadar böyle devam eder bilemiyorum 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Baya geçirmiş görmüşsün bu yaşta, regliyken dikkat et ama. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. imkanın varsa durmazsın fakat yoksa eşşek gibi durmak zorundasın :D 0 0 Yorumla
YEkseni Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl o kadar azgınsın yani öyle mi? Sana iyi tokmakçı lazım 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. ne münasebet duralım. sen yapmıyorsun diye bizde mi yapmayalım . 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yıllardır duruyorum, duruyoruz çoğumuz. Mastı kastediyorsan 1 buçuk ay yapmadım en fazla. 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kadınlar çok garip doyumsuzu turbo doyumsuz sınırsız pasifi turbo pasif :D 0 0 Yorumla
iZMiRCiTY Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl 38 sene filan durabiliyorum. Saatini sen hesapla gari. 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı. Eski sevgilimde öyleydi. bende destek almak zorunda kaldım onun mutluluğu için. harikaydı 0 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl 2 aydan fazla oldu yapmayali bir ara 1 yildan fazla yapmadigim oldu 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Yapmıyorum sjsj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elimde olsa bir gün bile duramam 6 2 Yorumla handsomee88 +1 yıl Su an elinde degilmi:) Yorumla Gktugaslan +1 yıl Beni böyle istekli biri bulsa😂 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. En fazla 2 gün 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yalana bak xhahahshs 😂 şu yalanı konuşuyosunuz 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Bayadır duruyorum aslında :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 15 gün anca sonra delirıyom istekten 3 1 Yorumla mrwoo5 +1 yıl çok fena :)) Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. abartt 1 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 35 yıl 😂🤣🤩😃 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. 8 saat 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yanyana mı? 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. fazla duramayı 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
22 yıl durdum
Her gün cinsellik bence iyi değil çünkü boşalmanın da vücuda zararları var. Yeterince ve istekli bir şekilde yapmak Yeterli. Bu da Haftada 2 ya da 3
Her gün düzenli seks yapıyorum. 1 günüm sekssiz geçmiyor.
Regl günlerim hariç..
ölene kadar durabilirim benim için ihtiyaç değildir canım isterse yaparım istemezse yapmam çokta önemli değil
aylardır duruyorum :/ daha ne kadar böyle devam eder bilemiyorum
Baya geçirmiş görmüşsün bu yaşta, regliyken dikkat et ama.
imkanın varsa durmazsın fakat yoksa eşşek gibi durmak zorundasın :D
o kadar azgınsın yani öyle mi? Sana iyi tokmakçı lazım
ne münasebet duralım. sen yapmıyorsun diye bizde mi yapmayalım .
Yıllardır duruyorum, duruyoruz çoğumuz. Mastı kastediyorsan 1 buçuk ay yapmadım en fazla.
Kadınlar çok garip doyumsuzu turbo doyumsuz sınırsız pasifi turbo pasif :D
38 sene filan durabiliyorum. Saatini sen hesapla gari.
Eski sevgilimde öyleydi. bende destek almak zorunda kaldım onun mutluluğu için. harikaydı
2 aydan fazla oldu yapmayali bir ara 1 yildan fazla yapmadigim oldu
Yapmıyorum sjsj
Elimde olsa bir gün bile duramam
Su an elinde degilmi:)
Beni böyle istekli biri bulsa😂
En fazla 2 gün
Daha yaşamadım bilmiyorum
Yalana bak xhahahshs 😂 şu yalanı konuşuyosunuz
At yalanı … yim inananı :)
24 saat çok duramam ben
Bayadır duruyorum aslında :D :D
Dur şimdi aklıma düşürme