Cinsel Yaşam Seks yapmadan kaç gün durabilirsiniz? Kocasını_aldatan Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 1 gün ben Seks yapmadan kaç gün durabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yıllardır duruyorum sevgilim olsa durmam 0 0 Yorumla
ÖndenVerBana Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 70% +1 yıl Seks yapmak yemek yemek gibidir bir sanattır Yani insan yapmanın duramaz sabah akşam bir posta yapmam lazım 0 0 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. hiç yapmadıgıma göre durabiliyormuşum her gün xd ama bazen canım da istiyor yapmak 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Kocan ile yapmadığın zamanlar başkası ilemi yapıyorsun? Nickin öyle diyorda 0 0 Yorumla
Buck_Fuddy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Partner varsa 1 gün bile durmak zor. Parner yoksa zaten yapılabilecek bir şey yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hoşuma gitti 1 gün libido yüksek bendede. Yüksek istekli arzulu kadın severim 0 0 Yorumla
Faramir10 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Evli olmama rağmen duruyorum. Bizimkinin gönlü ne zaman isterse. Bazen 10 gün bazen 20 bazen 30, 0 0 Yorumla
Muhammeddislr Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yarım saat duramıyorum hatta şu an. Seni arzuluyor olabilirim 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 3 saatten sonra gözlerim seğirmeye başlıyor 0 2 Yorumla Kocasını_aldatan +1 yıl Göz ne alaka Yorumla Oluştur +1 yıl Tepki veriyor vücut Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hiç seks hayatım olmadı. Sekssiz 32 yıl... 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. en fazla bir hafta... 0 0 Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Bende oyle birkaç gün 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Gün demeyelim de saat diyelim onas 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. gün aşırı iyidir. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. daha yaşamadım bu zamana kadar 0 0 Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 1-2 gün 6 2 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl İyi dayanıyon 👍 Yorumla Realhopes +1 yıl Düzenli cakan var yani Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. eşinle mi yapıyorsunuz her gün? 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. partnerin var ki durabiliyorsun 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Pek duramıyorum canım sürekli istiyor 😍 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. İki gün 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. gun surmez 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yalanın batsın 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. 1 yil 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Abartıyorsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
yıllardır duruyorum sevgilim olsa durmam
Seks yapmak yemek yemek gibidir bir sanattır Yani insan yapmanın duramaz sabah akşam bir posta yapmam lazım
hiç yapmadıgıma göre durabiliyormuşum her gün xd ama bazen canım da istiyor yapmak
Kocan ile yapmadığın zamanlar başkası ilemi yapıyorsun? Nickin öyle diyorda
Partner varsa 1 gün bile durmak zor. Parner yoksa zaten yapılabilecek bir şey yok.
Hoşuma gitti 1 gün libido yüksek bendede. Yüksek istekli arzulu kadın severim
Evli olmama rağmen duruyorum. Bizimkinin gönlü ne zaman isterse. Bazen 10 gün bazen 20 bazen 30,
Yarım saat duramıyorum hatta şu an. Seni arzuluyor olabilirim
3 saatten sonra gözlerim seğirmeye başlıyor
Göz ne alaka
Tepki veriyor vücut
Hiç seks hayatım olmadı. Sekssiz 32 yıl...
1 gün bile çok
1 gün iyidir 2 çoktur
Ben 1 hafta zor dayanıyorum
en fazla bir hafta...
Ben her gün boşalıyorum
Bende oyle birkaç gün
28 yıl durdum sen düşün 😏
o yüzden mi aldatıyorsun
Saat diyelim şuna
Gün demeyelim de saat diyelim onas
gün aşırı iyidir.
Duruyorum 1 haftadır