Psikolojik olarak sagliksiz. Aile yapisina olumsuz etkisi olur. Ben sahsen beni kiskanmayan bi eşten tiksinirim ve onu birakirim. p*rno falan izlememeye calis normale donmeye calis derim
Aslında kıskanç biriyim mesela dışarda erkeğin biri yaklaşsın ya da sohbet etsin belli ederim hoşuna da gider. ama şu var mesela onun istediği erkek düşüncesi olunca kıskanmıyorum.
Bak kendi agzinla soyluyosun belli ederim hosuna gider diyosun. Biz kadinlar giyim konusunda kisitlanmayi sevmeyiz ama paylasilmamayi kiskanilmayi severiz
Ga**t değilim bu yanlış anlaşılmasın. önüne gelen erkekle de olmaz bakımlı karakterli hayat tecrübesi olan biri olmalı belki istediği kişiyi arkadaş olarak tanıması uzun zaman alacak. , sevgilimin veya karımın ortalık malı gibi görünmes, ni asla istemiyorum
Böyle bir durumla karşılaşmak yıkıcı bir etkiye sebep olurdu bende. Bu konu hakkında gerçekten sohbet etmek isterim sizinle psikolog musunuz? Aklımdan atmam için ikna gücünüz gerçekten cok etkileyici.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Normal değil fakat yaşanması gerekiyorsa yasanmali
umuma aciktir yaz dugunden itibaren isteyen takiyi yatak odanizda yapsin
Ya senin gibi birçok erkek var umarım eşinde buna uyum sağlar ve mutlu olursunuz
Hic normal degill cuckold istiyorsun bu cok sagliksiz
Yapılırsa ne gibi sonuçları olur? sağlıksız olmasının nedeni nedir?_
Psikolojik olarak sagliksiz. Aile yapisina olumsuz etkisi olur. Ben sahsen beni kiskanmayan bi eşten tiksinirim ve onu birakirim. p*rno falan izlememeye calis normale donmeye calis derim
Kiskanmayan bi erkegi erkek olarak goremiyorum sahsen ve bi cok kadin kiskanilmak ister ortalik mali gibi paylasilmak istemez
Aslında kıskanç biriyim mesela dışarda erkeğin biri yaklaşsın ya da sohbet etsin belli ederim hoşuna da gider. ama şu var mesela onun istediği erkek düşüncesi olunca kıskanmıyorum.
Bak kendi agzinla soyluyosun belli ederim hosuna gider diyosun. Biz kadinlar giyim konusunda kisitlanmayi sevmeyiz ama paylasilmamayi kiskanilmayi severiz
Ga**t değilim bu yanlış anlaşılmasın. önüne gelen erkekle de olmaz bakımlı karakterli hayat tecrübesi olan biri olmalı belki istediği kişiyi arkadaş olarak tanıması uzun zaman alacak. , sevgilimin veya karımın ortalık malı gibi görünmes, ni asla istemiyorum
Ben karinin yerinde olsaydim seni birakir beni yakistirdigin kisiyle yatar onunla olurdum sende tek basina ortada kalirsin
Böyle bir durumla karşılaşmak yıkıcı bir etkiye sebep olurdu bende. Bu konu hakkında gerçekten sohbet etmek isterim sizinle psikolog musunuz? Aklımdan atmam için ikna gücünüz gerçekten cok etkileyici.
Oluuur😀
Çok teşekkür ederim. Gizliden cıkabilir misin birkaç saniyeliğine peki?
Okkk
tamam oldu
MEsaj attım size.
bana da yardımcı olur musun
Bsbbshdhsbdbdbdb olamam😀
peki teşekkür ederim
Peki ona bu durumu hiç söyledinmi onun yaklaşımıda önemli bu konuya
denemeden bilemezsin
Bilmiyorum ki mantiksis gibi
Sevgilini paylaşmak istersen dinlerim
Paylaş
pskolog tedavisiyle