Eşimin beni başkasıyla paylaşma isteği?

Ben gecen gün eşimin ilişki sırasında beni başkasıyla paylaşma istediğini sormuştum sorduğumda bunu kabullenmedigini soylemistim. dün gece ona sordum böyle birsey istediğini ama istemsizce olduğunu söyledi neden bana böyle oluyor bilmiyorum ama istemsizce hoşuma gidiyor başkasının sana dokunması dedi bunu kabullenemiyordum çünkü seni cok seviyorum ve kabullenirsem ilerde bunu senden istemekten korkuyorum dedi bu benim için ölümden beter kurtulmak istiyorum ama ne yapmam lazım bilmiyorum dedi bende esimin bu durumdan kurtulmasını istiyorum çünkü esimi gerçekten cok seviyorum doktora mi gitmemiz lazim psikoloğa mi yoksa aramızda düzelecek birsey mi bilmiyorum lütfen bu konuyla ilgili yardım edin 😢😢😢

Not: Allah rızası için sadece dalga geçmeyecek olanlar cevap versin Şu an okadar zor durumdayiz ki sizin dalga gcemelerinizi kaldiramayiz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar esimde rahatsız bu durumundan rahatsız olmayan biri olsa ağlayarak bana yardim et ancak sen yardımcı olursun ben cok seviyorum kaybetmeye dayanamam demezdi yardım istemezdi eşim yardım istiyor benden ama ben nasıl yardim edecem bilmiyorum bu duygusunun sonradan oluştuğunu söylüyor
Eşimin beni başkasıyla paylaşma isteği?