19 yaşındayım bu zamana kadar sadece öpüştüm. Artık tamamen yaşamak istiyorum. Ama ilk kimle olmalı flörtüm var isteyen şu an
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk ilişkini tecrübeli biriyle yaşamalısın çünkü güzel veya kötü geçmesi senin gelecekteki bütün ilişkilerini etkileyebilecek öneme sahip
İşi gücü sadece içine girip kendini tatmin etmek isteyen biriyle girersen ilişkiye o anki yaşadığın olumsuzluklar vajinismus gibi hastalıklara neden olabilir bu yüzden tecrübeli ve sana o anı güzel yaşayabilecek biriyle yaşaman daha mantıklı olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Artık için içine sığmıyorsa, tüm benliğinle hissetmeyi istiyosan çok da beklememelisin. Belki deneyimli bir adam ilk tecrübende seni hali hazırdaki flörtlerine ve geleceğe dair bu konuda zenginleştirebilir!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
Önemli olan kesinlikle senin istemen yapmak için yapmamalısın bence hoşlanıyorsan konuştuğun kişiden bir şeyler yaşansın istiyorsan olabilir
219 Yorumla- +1 yıl
Yapmak için yaparsa ve kötü geçerse pişman olur.
- +1 yıl
İşte o yüzden sadece flört ile yetinmek değil de biraz daha ciddi biriyle iyi olur ve ilk seksin anlamını önemini bilen b ir erkekle tabi.
Sekse karsı değilim ama ilkinde biraz dikkatli olmak gerek bence - +1 yıl
Knk erkeklerin geneli takilmayi seviyo bi kismi ciddi dusunuyor sadece kizin cinsel istegi var zaten ciddi dusunen biri ciksin gelsin de uzun is bunlar ilk cinselliginde asiri bi onemi yok bence zamanla insanin hayatina birileri girdikce yasaniyo zaten bu tarz seyler önden yapmaz arkadan halleder isini hakahajaha
- +1 yıl
aahaha :D Ama şimdi ilk sekste de havyan gibi davranan bir erkek olmaz yani onu diyorum ben :D
Afedersün düzgün s... meyi bilen biri olması iyi olur :D Yoksa evlenme adayı biri demedim :D
Soran+1 yılBakirelik önemli değil. Arkadan değil tabii ki de olması gerektiği şekilde😀 evlilik falan asla öyle bi düşüncem yok ciddi bişey yok bi kere olursa devamı da gelir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Adam o kadar azınca o kafada biri bırakır mı işte :D :D bunlar önemli ahahaha :D
Öpüşme belli ediyor mu ya siz kızlara bunları :D - +1 yıl
Bir kere önden güzel olursa devamını kesin istersin zaten. ERkeğe verdi haz efsane bir şey eminim kadınlara da öyledir
- +1 yıl
Arkadaş önden diyor ya analdan değil :D Bence anal yapanın kendisine saygısı yoktur :D
Öpüşmeyi bilip yatakta da kötü cıkabilir ya
Ama sevişmeyi iyi bilir kesinlikle - +1 yıl
Sen anal seviyor musun yoksa ya da yaptın mı hiç :D
Aynen farkettim sonradan farkettiğnii :D :D - +1 yıl
Hobaa bir soru sordum diye mi 😅😅😂
- +1 yıl
Tamam alakadar diye demedim ki sadece bu konuda tecrüben oldugundan mı arkada yapabilir diye düşündüğünü sormustum ama sıkıntı yok
- +1 yıl
Güzelim bakirelik nasıl önemli olmaz anlamıyorumm
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani istiyorsan yaşa hesap vermek istemiyorsan birileriyle FB ol önce uzun bi seviş hazırla kendini oral yaptır vajinana bakireyim diyorsan da vajinaya oral yaptırdıktan sonra anal yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden böyle pisliksiniz sizin gibi kadınlar yüzünden diğer kadınlarda aynı görünüyor erkeklerin gözünde kendinize sahip çıkın her önüne gelenle olmayın biraz ahlaklı olun ya yeter ya biraz edep
15 Yorumla
Soran+1 yılSananeeeeee
Cevap sahibi+1 yılSananemi terbiye öğretmemişler acınası bir haldesin gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSonra ortada kalırsın pişman olacağın şeyler yapma kimseye güven olmaz.
Soran+1 yılTerbiye öğrettiler de özel hayat kişisel tercihim kimseyi ilgilendirmez
- +1 yıl
Harika yorum
+1 yılYa ne alana daha 19 sun ben 26 olmuşum eşimi bekliyorum umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılİlkin flörtten öte bir şey olsun. Aceleye getirme. İlk ilişki önemlki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacım su mübaret ayda dediğine bak ve bekarken günahh cok kudurduysan git evlen kocanla yaşa Ailen bunuda öğretmedi mi
129 Yorumla- +1 yıl
evlilik en az 500 bin kimde bu para var
Cevap sahibi+1 yılTasaruf devride eskiler o yoklukla evlenıyormus ama karı koca neler yaparmıs sorumluluk alamayan gencler var artk malesf hersey para mı yaaa yazık günah ya da Allah korkusu kalmamıs sizde galısınız cehennem boş kalmasın tabisi
- +1 yıl
Sen evlimisin?
Cevap sahibi+1 yılHyr dglm ama Allahım nasip ederse istiyorm hersey maddi değil mutlu olmak yol arkadası bulmak hersey cinsellik değil bu kötü zihniyetinizden cıkın yaaa annelermzn atalarımzn o gzl evlılık kavramını mafeden yüz karası nesillersnz
- +1 yıl
Talibim izdivaciniza
Cevap sahibi+1 yılSosyal medyadan kmseyle evlılık düşünmem bu kdr sap deglm ok
Cevap sahibi+1 yılNerde bakımsızı var beni buluor ztn normaldede burdanda ee Allah büyüktür
- +1 yıl
Yani tanimadan tespit yapiosun bende seninle ayni dusuncelerdeyim o yuzden bi tanismak istedim
- +1 yıl
Birazda kalbimi kirdin
- +1 yıl
Bakımsız derken?
Cevap sahibi+1 yılValla bak kendime bakım yaparm elimden geldgnce ve cok yazan oluor coguna gizli olrk yorum yapıorm yani ben bıle birine begenırkrn beni beğenir mi die aymaya bakıorm ama bu erkeklerde özgüven tavan düşünemedn balık gibi atlıolar kalp kırmak istemzdmde bunu dedirtionz
- +1 yıl
Sen kendini ne sanıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSamet bey size bişi demiyorm ok
- +1 yıl
Ama tamamda daha hic konusmadik tanismadik erken teshis yapiosun bence bi yanisalim sonra ne dersen de
- +1 yıl
İyi feceler türk kızı ile evlenmek masraflıdır derdi bitmez
Cevap sahibi+1 yılEee tamam görelm bklm özgüven yerinde bakıcz
- +1 yıl
Profilim acik yazarmisin
Cevap sahibi+1 yılSamet bey herkes bir değil paranın kolay kazanılmadıgının bilincindeyim ve görgüsz gibi altın salkım pesinde dglm mutlu düzgn bi yuva daha onemli sen bole düşünüosan belli neden bekarsın
- +1 yıl
Benim karşıma düzgün bir kadın çıkmadı
- +1 yıl
Bende mutlu huzurlu bir yuva kurma peşindeyim
Cevap sahibi+1 yılBelli masraftan kacıosn en az 500 bn kmde var dıosn karsındakı anlayıslıysa bu fiyattan gayet daha uyguna evlenilir neyse iyi günler
- +1 yıl
Kız tarafıda masrafları karşılamalı ben düğün yapamam hedefim yüksek lisans yapmsk
Cevap sahibi+1 yılEee okulunu oku o zmn evlılık sana uzak smdilk
- +1 yıl
Okulum bitti iki ay sonra mezunum
Cevap sahibi+1 yılİyi hakkınızda hyrlısı olsn
- +1 yıl
Yaş 30 oldu bklm
- +1 yıl
Engeli kaldirirmisin
Cevap sahibi+1 yılKaldirmicam ciddi düşünen gitti abazalar gibi ayıp konu konusmak istedin bi git sosyal medyadakı ınsandan ne beklersinki ztn neyse by
- +1 yıl
Sen kaybedersin bay
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladamı ıskalama bak hazır elinnin altında fırsatı kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tamamen yabancı biriyle daha heyecanlı olur davet ediyorum seni 😄
00 Yorumla
+1 yılBundan emin isen yaşa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. F body arıyon sen
00 YorumlaKafana göre takıl ondan sonra ortada kal :)
00 YorumlaDoğru biriyse yap gitsin anal
00 Yorumla
+1 yılNasıl geliyorsa içinden öyle davran
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Yapma pişman olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olacağı için doğru bir seçim yapmalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTm varsa ee sorun nedir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılSenin niyetin bozulmuş istediğinle yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlen ondan sonra yaşa yaşamak istediğini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılListeye yaz beni de😅
00 YorumlaYenı nesıl istekli baya
20 Yorumlaiçinin istediği biri ile olmalı
00 Yorumlaİçinden geldiği gibi takıl
00 Yorumla
+1 yılAceleye getirme, üzülürsün.
00 YorumlaOlur
00 YorumlaEllettşr ama verme