merhaba ben 19 yaşındayım libidom oldukça yüksek artık bir şeyler yaşamak istiyorum ama kimseye de güvenemiyorum ben illa aramda duygusal bir bağ olsun istemiyorum aramızda bir çekim olsa da yeter ama kimseye güvenemiyorum işte erkek milleti deyip genelleme de yapmak istemiyorum ama ya adın or*spuya çıkıyor ya da peşini bırakmıyo sana takıntılı oluyo bu durumlardan korkuyorum öte yandan erkekler sırf bir şeyler yaşamak için de olsa beğenmeyeceği tarzda bir kadın da olsa karşısındaki bir şeyler yaşamak istiyor ama ben biri gercekten beni beğensin istiyorum sırf öylesine bir birliktelik olsun istemiyorum beğenilmeme korkusu da var. şimdi gelip din ve ahlâk bekçiliği yapmayın yaşımdan da vurmayın insanın doğasında olan bir şey bu ben sadece fikrinizi almak istiyorum teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstiyorum ki senin gibi genç hanımefendiler cinsellikte deneyimsiz olmasın merak ettiklerini sorabileceklere cevap alabilecek birisi olsun hayatında. 25 yaşında uzun yıllar masörlük yapmış ve cinsellik konusunda gayet tecrübeli bir erkek olarak sizlere öğretmen olmak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılsen de bunalmışsındir be abim ahdkdd
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yasamak istediğin acık net " bir şeyler " ancak bunun tam karşılığı cinsellik de pek değil , ama heyecan ve zevk alabileceğin daha az sosyal riski olan turler ve bunlar da herkesle yaşanacak ya da yaşatılacak seyler olamaz. Konu reklam veya guc degil ama bilgi icerdiğinde sana ilginc gelecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılne :D
- +1 yıl
Heyecan ve zevk ise amacın bunu yakası acılmadık denemelerle alabilirsin ve cinselligin risklerine girmezsin ancak tadını da alırsın. Kucuk bir ornek dersen gorsellerde " gloryhole " ara , bu avrupa ulkelerinde yasal ama kimligin sıfırlandıgı bir unv ogrencilerine uygun yontemlerden biridir
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaş itibarıyla libidonun tavan yaptığı dönemde öyle isteyip arzuları bastırmak istemen normal ancak kizlik durumu seni bağlar sana yazık olur ancak mastürbasyon ya da sexting ile rahatlamak mümkün o yönü de düşünerek sana zararı olmayan keyifli işi yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılolay zaten biriyle yaşamak istiyor olmam.. gerçek duygular hissetmek istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayıp da sonradan diktirip birilerini kandırmayacaksan yaşa zira umursamıyor gibisin ahlaki değerleri. Gerçi bizim ülkenin kızları pek durmaz yediği haltın arkasında. Önce yaptırır, sonra diktirir ve sonunda da mecbur kaldım diyerek mağdura yatar.
010 Yorumla
Soran+1 yılneyi diktiriyorsun kanka oyle senin düşündüğün gibi yırtılan bir sey yok?
- +1 yıl
Nasıl yok? Kızlık zarı elbette bir zar değil fakat vajinayı koruması için var olup kılcal damarları barındıran bir yapı. İşte bunu diktiriyorlar.
Soran+1 yılbu sozde "kizlik zari" denilen sey erkeklerin anlayabilecegi bir sey degil ki? kiz kaniyorsa okey bu kiz bakire super. yok oyle bir sey? kimisinde kanama dahi olmuyor bakire olmasina ragmen. bi insan bunu neden diktirme cabasina girsin ki anlasilamayacak bir sey iken? ayrica kimin ne yaptigindan da sana ne ki güzel abim.. ben cinselligi ayiplamiyorum ama her önüme gelenle de yatmam. bu benim tercihim. sen değerlerimize önem veriyor olabilirsin, saygım vardir. ama senin boyle bir genelleme yapman hic hos değil.
- +1 yıl
Bekaret illaki kanın gelmesi değildir. Bakire olup da kan gelmeyebileceği gibi bakire olmayıp da zorlamadan dolayı gelebilir.
Elbette beni ilgilendirmez ama diktirme konulu sorularda aynı sizin gibi söyleyip de sonra birini sevince utanmadan gidip diktiren çok var. Bu ülkede ahlak kalmamış. Yediği haltın arkasında duran az kişi var. Her önüne gelenle yatıp yatmaman da beni ilgilendirmez. İstersen kötü yola düş ama ne olursa olsun kimseyi kandırma. Ama unutma ki evlenmeden paketini açtırmış bir kızın evlenmesi epeyce zordur Türkiye şartlarında.
Soran+1 yılsevdigim kisi beni bakire oldugum icin sevecekse hic sevmesin. evet bakire olmasi hosuna gidebilir, ilki olmak bu duyguyu onunla yasamak vs. fakat bu tamamen bir kriter olmamali? ki bakire kadin isteyen erkeklerin cogu bakir degil :D ne anladim ben bu isten. her neyse. kimseye zaten bir sey aciklama ihtiyaci da duymam bu konuda dolayısıyla kimseyi de kandirmam. zaten evlenmeyi de dusunmuyorum, tesekkurler🫂
- +1 yıl
Erkek bakir değilse bence de bakire istememelidir ama gelgelelim ki bu halk, namus kavramının yükünü kadına yüklüyor. İslam'a göre kadın ve erkek eşittir namus konusunda ama bizim millet, pek çok şeyde olduğu gibi bunu da yanlış anlıyor.
Yaşınız küçük olduğu için anlamıyor olabilirsiniz ama bekaret sandığınızdan çok daha önemlidir. Bakire olmayan bir kıza düğün yapmazlar, onunla evlenseler bile ilerde başına vururlar bu durumu Burası Türkiye, burada ahlak sadece kadının orasındadır. Bundan ben de şikayetçiyim ama değiştirecek gücüm olmadığı için mecburen topluma göre şekil alınmalı diye düşünüyorum. Hiç öyle evlenmem filan demeyin. Karşınıza öyle birisi çıkar ki bütün sözlerinizi yutturur. Çok seversiniz ama bakire olmadığınız için sizinle evlenmez. Bekaretim için benimle olacak olan gelmesin derseniz zaten seven adamı kaçırırsınız. Kusura bakmayın ama erkeklerin ezici çoğunluğu, sevdiği kadının kocası olmayan bir erkeği içine davet etmesini kabul edemez.
Soran+1 yıletmesin, gercekten.
- +1 yıl
O zaman yalnız kalırsınız.
Soran+1 yılolur, kalirim.
- +1 yıl
Siz bilirsiniz. Sağlıcakla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
35Cevap
Sehir olarak nerdesin guvenli birisi olursa anal dene yakinsan yardimci olayim haklisin her konuda or*sp derler onlara dikkat et baska arkadasina anlatir falan
04 Yorumla
Soran+1 yılanal istemem
+1 yıl19 sun henüz ben 26 oldum bekliyorum? ilkini eşinle yaşa ilerde pişman olma lütfen sabret istek hepimizde var napalım yani herkes biriyle olsun o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyecegim.
- +1 yıl
Böyle diyip ilerde evlenen çok gördüm veya keşke yapmasaydım diyen henüz 19 yaşındasın ilerde demek istediğimi daha iyi anlıcaksın
Soran+1 yılhayır, gercekten. ben karakterimi biliyorum. bi insanla ömür boyu asla yaşayamam ailemi cok sevmeme rağmen onlardan bile cok bunaliyorum ben her daim yalnizligi seven bir insanim. bunu da gectim gerçekten hiçbir ilişkiye güvenim yok. bu yüzden de evlenmeyecegim.
- +1 yıl
Hım anladım bu zamana kadar bende yalnızdım her anlamda seni çok iyi anlıyorum emin ol
Kanka asla tavsiye etmem. Ama 30 lu yaşlarda evli bir erkek hem sana değer verir. Hem cinsel açlığını giderir hemde başına bela olmaz. Ama diyorım tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılKimseye özel hayatını anlatma gül eğlen takıl kendine istediğin gibi bir erkek arkadaş veya fb bul eğlen böyle takıntılı olursan yaşayamazsın bu tc sınırları içerisindr
00 Yorumla
+1 yılValla haklısın. Böyle birini tanıman ve güvenmen lazım. Ya da hiç tanımadığın bir seferlik bir şey olacak ki bela olmasın
04 Yorumla
Soran+1 yıl;(((
- +1 yıl
Yani üzme kendini gel sohbet edelim kafan dağılır
- +1 yıl
Peki en çok merak ettiğin istediğin ne?
Soran+1 yılspesifik olarak merak ettiğim bir sey yok
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu yaşlarda bunu istemen normal fakat senin begenecegin yaş aralıgının tek amacı seni yataga atıp iişini görüp sonra gitmek olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılben 25 yasinda haya yapacam sen bir yerinde dur ya bu ne hiz sirani bekle 😂
028 Yorumla
Soran+1 yılsen sıraya çok geç girmişsin dhdjjdf
- +1 yıl
sira kac yasinda basliyor ne biliyim ben 18 den beri bu kuyrukta bekliyorum biri ciksa da kurtulsak su durumdan diye 😂
Soran+1 yılah be samed
- +1 yıl
sen sanslisin gelir simdi sana ben varim ben olurum diyen kadinligin artisi
Soran+1 yılvar da iste bir işe yaramıyor :D
- +1 yıl
niye ki
Soran+1 yıldediğim gibi bir çekim olması lazım
- +1 yıl
zaten kadinlarin cogunlugu bir duygusal cekim ya da o yakinlik samimiyet guven duygusunu almak istiyor ama sonradan da ayni kadin fb iliski de olsa ileride hep bir beklentiye giriyor o erke tarafindan ya fb olduk ama yatakta ne biliyim cok fazla bir enerji aldim evlenir miyiz acaba bana asik mi falana donuyor o biraz tehlikeli erkekler onu cok istemez
Soran+1 yılben pek ask insanı değilim jdkfkc
- +1 yıl
ben zaten ask duygumu tarihe gomeli cok oldu tek cinsel olarak tahrik olur arzularim hepsi o
Soran+1 yılniye gömdün ki djdkvm
- +1 yıl
sevgimi kullandilar benim aldatildim bundan sonra da sevmem yani sevince ben kokay baglaniyorum ve cabuk kullaniliyorum onun icin hayatimdan sildin
Soran+1 yıloyyy samedim, insanlar * * dhdkfkg
- +1 yıl
cok * var bunun icin en iyi fanfini fin fon seksi don 😂😂😂😂
Soran+1 yıldogru insanla duygulu olsa aslında daha da tadından yenmez de.. işte hdjdjf
- +1 yıl
herkes bir kisiye belliki bir kere yakalanmis ve onlarda cok erken yasta ihaneti ayriligi gormusler herkes sonra erkenden ask defterini tarihe gommusler yoksa kimse boyle olmazdi sevmeyi herkes cok guzel bir duygu sandi ama yanlis anda belkide yanlis kisiye soylediler onlarda ya kullandi ya kabul etmedi o da onlari kotu etkiledi
Soran+1 yılkafanda deli dusunceler var gercekten sbdbbfbf
- +1 yıl
onlari da anlamaya calisiyorum bir bakima yoksa kimse kimsenin sevgisini basit gormezdi ama degil mi herkes saygi duyar kirmamak ister kabul etmese bile icindeki sevgiyi yok etmek istemez bilirdi yani onun cok ozel bir sey oldugunu
Soran+1 yılsev olak mi
- +1 yıl
tanimadan gormeden buna kara veremem
Soran+1 yılshhfgjgkfjc saka yapıyorum be herhalde ben de boyle soracak degilim
- +1 yıl
eline yuzuk alip mi gelip sorarsin genelde 😂
Soran+1 yıltabii ki lutfen hdjsdjf
- +1 yıl
ayy cok guzel olur o zaman bunu bir randevu olarak dusunuyorum kabul ediyorum randevudan sonra diz cokup sev olak mi dersin o anki romantikliligine gore kabul ederim 😂
Soran+1 yılhkfkfkfk dusundum de bu ne sacma bi sey
- +1 yıl
kadin degil misiniz hepiniz aynisiniz yari yolda koyarsiniz umut verirsiniz pui size 😂😂😂😂
Soran+1 yıldeme oyle :(
- +1 yıl
ama sende hayallerimle oynadin umut verdin kalbimi kiydin :(((
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılOğlum modern bir yer yok mu çevrende? O ilçenin barına git takıl işte. Güzelsen zaten avlarlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorum öyle ortamları.
- +1 yıl
O zaman boş yapma ergen.
Soran+1 yılsenin nasıl bir düşünce yapın var acaba? sevişmek için illa barlardan adam mı toplamam gerekiyor aw. ayrıca bir adam bara gidiyorsa ona kesin güvenebilirim evet, çok haklısın. akla bak ya hahshs bi de bana ergen diyor.
- +1 yıl
Sen ortalık malı olduysan o senin sorunun bu kıza da kötü örnek olma zina zaten
+1 yılSahibinden. com a bakmalısın. Sevecek budy aranıyor diye 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. sen ilişki için arıyorsun evlenmek için değil bence takma bu kadar 😁
00 Yorumla
+1 yılKimsenin fikrine ihtiyacin yok hayatta nasil mutlu oluyursan oyle yasa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. beğenilmek, çekim ve güven bunlar ister sekste ister normal bir ilişkide olması gereken şeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılaksini iddia etmedim ki :)
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsenın gıbı dusunen bır erkek bulmalısın aynı dertten bende muzdarıbım ama maalesef duygusallıga dokuluyor
00 Yorumla Vay be kızlardan var mı böyle çok istekli olan
04 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerden daha fenayız da çaktırmıyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyleri düşünüyoruz ve hissediyoruz bende doyumsuz ve sınırsız arzusu olan birisiyim yaşım da 23 istersen gizliden çıkarım
00 YorumlaHergün islak islak dolaşıyorsun dimi
010 Yorumla
Soran+1 yılsus :D
Soran+1 yılsanaldan rahatlayamıyorum.
Soran+1 yılahahahs oldu canim bak işte hemen sana güvenip nasıl gelicem ben :D
Soran+1 yılkaç yaşındasın
Soran+1 yılfiziksel özelliklerin? hdkzkc
+1 yılGüvenmediğin kimseyle bi şey yapma
00 Yorumla
+1 yıldüzgün vicdanlı biriyle ol olacaksan
00 Yorumla
+1 yılMüslüman değil misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka yollar denedin mi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılkendi yasina yakin kisileri bul
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSınunu düşünen kahraman olamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTeslim olma gulo seytan vesveselerı bunlar :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAklı başında biri bul.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFB bul saygılı ve kaliteli olur en azından
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBizde yaşamak istiyoz yok aga
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece oral dersn burdaym.
Kızlığını almam00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulduğunda olabilir o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnce eleyip sık dokuyacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılDikkatli ol
01 Yorumla
Soran+1 yılolurum fjfkfkg
Güvenip napcan boş ver sabırlı ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ver kurtull
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini rahatlatmayi dene
00 Yorumla
+1 yılBana güvenebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNerede yaşıyorsun
00 Yorumla