Ya cinsel anlamda hiçbir şey yaşamadım. Bırakın yaşamayı sevgilim de olmadı. Çıldıracak gibiyim Bıktım artık sırf bunun için bile ağlar oldum. Bana evlen demeyin. Bu bir çözüm değil
Beni anlayabilen yok mu?
Beni anlayabilen yok mu?
Sana evlen de başını yak der miyim akıllım😊evlilikte keramet var derler biyukler ama, nedense keramet den kaçıyorlar belli bir zaman sonra😁
Cinsellik her insanın doğası gereği sınırları zorluyor
Allah-u Teala insan vücuduna bir mekanizma sistemi yerleştirmiş gerektiğinde o fazlaliklari çıkarmak için
Lakin bizim gibi arkadaş canlısı sevgiden ilgiden saygıdan her türlü ilişkinin boyutuna değer vermiş insanların olgunlaşmış bireylerin yalnızlığı, haksızlık olsa gerek İlişki hakkımız iken Kedinin cigere bakması gibi uzaktan bakınıyoruz, egomuz mu sıfır cenemiz mi yok parasızlıktan mi kprkskliktan mı bilemiyorum sevgilimiz de olmuyor
Olanların nasıl oluyor onu hiç anlamış değilim bir sıcak el tutmak için insan neler vermek ister
Sıcak bir vücudun elleşmesini isteriz başkası tarafından, o da olmuyor
Haklı olarak yalnızlık çığ gibi içimizde büyüyor büyüdükçe ilişkisi olanlardan da nefret ediyorum Benim neyim eksik ki bende tık yok
Özün sözü şu aslında Bekarlık sultanlık ama yalnızlık rolleri de can sıkıyor artık
Ne olurdu yani herşey bir kenara hem aşk hem de doyumsuz şeylerimiz olsaydı
Vur pstlasin çal oynasin gibi sabah akşam..
Ben anlatsam bu kadar güzel anlatamazdım. Duygularıma tercüman oldun
Evet kesinlikle öyle 😣
Mesaj da bir şeyi değiştirmiyor ki
Anlıyoruz ama sakın bir anlık gaza gelip olmayacak insanlarla yapma bunu. İlkler güzeldir, unutulmaz.
Aa eig olmuşum bir şey de yazmamıştım halbuki. Teşekkürler. Ne yaptın bakalım yaşadın mı istediğini?
Yok beya 😄 öyle ha deyince olmazki
Anladım. Ne biliyim bunun için ağlar oldum falan deyince dedim herhalde bulmuştur birini sonra disko disko :P
Yok ya nerdeee 😣
Hahaha ama tekrar söylüyorum lütfen one night stand gibi bir şeyle yaşama ilkini. Yok mu hiç sevgili durumları be abi :)
Benim beğendiğim beni beğenmez, benim beğenmediklerim beni beğenir 😊 kisacasi ilişki durumu karmaşık
Anladım. O da işte en pis durum ya. İnsanın özgüvenine darbe vuruyor resmen. Acaba kriterlerin mi çok yüksek? Kıvanç baldantatlıtuğ mu bekliyosun nedir
Yo sadece temiz olsun, güzel koksun. Bir de özgüveni olsun yeter
İyiymiş ya çok şey istemiyormuşsun :) Ama zaten bunlar toplum içinde yaşayan her insanda olması gereken şeyler. Kıllı kıllı leş kokan adama da verilmez ki abi :P
Çevremdekiler hep öyle işte 😝 tokalaşmıyorum bile
Oo çok kötüymüş ya. Çevreyi değiştirelim o zaman abi çünkü o çevre sağlıklı bir çevre değil gibi :)
En kötü olay öncesi duşa sokar parfüme yatırırsın adamı ne yapalım :P
Ahah 😄 o da iyiymiş
Öyle tabi :) Bizi düşün bir de. Söyleyemiyoruz üzülmesin kırılmasın diye gel birlikte duşa girelim diyoruz tam rezillik :)
Hadi yaa 😄
Yaa :)
Keşke söylesen belki o da istiyordur 😝
Yok kız öyle değil :) Kokma meselesinden bahsediyorum. Yoldan gelmiş atıyorum olabilir insanlık hali yani. Ama bana söyletme değil mi bir duşa gireyim geleyim de :)
Gerçi şu an yalnızım böyle kaprisler yapacak durumda değilim ama :P
xper puanı kasmak için trol soru sormayın, sen belki kız bile değilsin milleti cezbetmeye çalışıyorsun
Hayır xper kasmak için falan yazmadım. Öyle insanlar daha uçuk cezbedici şeyler yazar
Benim sorum belli
evlenme evet yoldan adam cevir evine otel odasina gotur orda sabahla mkdumun tatlısı
Ne boş beleş insanlarsınız be
amin canim ya :))
hamile kalincada burda zirliyorsunuz sonra
Hemcinslerini didiklemeyi acilen bırakmalısın
Cevap
99Cevap
çok iyi anlıyorum çünkü yaşı 18 di adı betül cemaatten miş buluşunca öğrendim
bunları düşünmesini yapmasını bırak başını açması bile ona orspu denmesi için yeterliymiş
ama artık dayanamayacak durumdaydı
hergün ıslak kilot o kadar ateşlenmişki parmak sokmuş
beraber olabiliriz bozdum dedi
bana güvendi bana geldi ev tuttum seviştik
ama iyiki seviştik
meğer bozmamış yalarken anladım bozmamış
kıyamadım madem bozdun demedim skimi sokmadım
dadece deli gibi yaladım
titredi bune ya tutamıyorum dedi seside titredi
4 saat unutulmaz an
ve ayrıldık
meğerse onu sksem intihar edecekmiş cemaat affetmezdi
ama şimdi evlendi herşey yolunda
bana güven merak etme
Cinselliği nasil bu kadar kafanizda büyütüyorsunuz? Sevgili olayi için niye bu kadar acele ediyorsunuz? Bende bunu anlamiyorum. Hayat bunlardan ibaret değil ki? Alginiz bu kadar mi kapali?
Kötüyüm cidden
Deneyeceğim teşekkür ederim 😕
Biraz olsun rahatlar mıyım
yalnızlığın en zirvesine gelip artık feryat eden birini görüyorum sonunda sen gibi çok vardır eminim dışarda sosyal değilsen ve seçiciysen zor. illa flört edecem deyip pervasızca çıkarsan bu yola kötülerin eline düşersin onun için aklı selim hareket et
anlıyorum hem de çok iyi. İnsan çöle düşmüş arap gibi çölde serap görür hale geliyor. Bu açlık bu zoraki oruç günler aylar yıllar geçtikçe insanı delirtecek hale geliyor. Sana bir film önerebilirim. Müjde ar ın gizli duyguları.
cınsel bırlıktelık yasama hemen bence onden sanal bırseyler yasayabilirsin telefon da seks mesaj yoluyla guvenilir biri bul bence ben oyle yapmıstım cekıngendım ama sanaldan daha rahat olmustu ayrıca sanal da zevklidir yerine gore evlenmek kesinlikle bir cozum degil
sanal dan zevki alinca fuckbuddy lik de yapabiirsin bence
Muhtemelen rahatlamak amacıyla Sadece mastürbasyon yapıyorsundur ama bir sevgili şart kafa dengi beni anlayabilecek bir sevgili
Ankarada
Yalnızlıktan sıkılmış kıyamam. Artık sevdiğin güvendiğin biri olsun onunla bir şeyler yaşayayım istiyorsun değil mi?
Evet tam da bu
Ayni duygulari yaşıyoruz. Bende istiyorum da olmuyor. Ben umudumu kaybettim çoktan sen benden küçüksün olur elbet. Elimden teselli etmekten başka bir şey gelmez senin için maalesef. Umarim Gönlüne göre biri çıkar karşına, sevip güveneceğin, onunla rahat rahat her şeyi yaşayabileceğin.
Ben de umudumuz kaybetmeye yakınım. Tahammül sınırlarımı zorluyorum. Bu kadar zor bir şey olmamalı ya bu. Sevmek öpmek istemek
Ama olmayınca olmuyo işte. Bize de derdini çekmek kalıyor
Ya aslında o kadar seçici değilim. Sadece mis gibi kokun ve temiz olsun istiyorum çünkü ben de öyleyim. Bir erkeğe açıldım bile, onu sevdiğimi söyledim arkadaş kalalım dedi. Şimdi sevgilisi olmasına rağmen benle sarılmaya çalışıyor. Gel de sarıl bu kişiye allah aşkına
Sevgilisine haksızlık, bana haksızlık değil mi
Yaa karakteri düzgün insanlarla beraber ol lütfen. Bu adamlarla bir şeyler yaşasan ne olur ki. Kendine güvendirip sevdirir daha sonra istediğini elde edince yarı yolda bırakır ve olan sana olur üzülürsün verdiğin değer ve sevgi için değmediği için. Sevgilisi olduğu halde yanaşıyorsa niyeti belli zaten o kişinin. Seni severken sana dokunurken sevişirken sevgisini hissettiğin bunu gerçekten hissettiren kişiyle birlikte ol. Hee bu deneme yanılma yöntemi tabi ama en azından sevgilisi olup da sana da yavsayan bir karaktersiz olmasın bu kişi.
Aynen. Şimdi ben bu çocuğu kullanmak istesem kullanırım ama ben böyle biri değilim. Hem sevgilisi de varken yanaşmam. Beni reddederken aklı nerdeydi.
19 um
Daha çok gençsin ya. Ben seni 23 24"üne gelmiş artık hakli olarak bazı şeyleri yaşamak isteyen biri diye hayal ettim :) Benim ilk sevgilim 20 yaşımda oldu. 5 sene sürdü ve tamda senin istediğin gibi bir ilişki yaşadım. Yani daha gençsin olacak bu kadar kendini yıpratma, umutsuz olma sakın. Anlıyorum sevdiğin, güvendiğin insanla cinsellikten yaşamak istiyorsun. Bende senin gibiyim sevmediğim insanla yakinlasamiyorum bu yüzden yalnızım ama benim gibi 27 yaşında olsan ne yapacaktın :)
En azından geçmişte bir şeyler yaşamışsın, bu yüzden dağa ihtiyatlısın 😄
Lakin bendeki gençlik ateşi. Nasıl söner ki bu hınzır
Üzerinden 3.5 yıl geçti ve yalnızlıktan çok sıkıldım, aşırı derecede bunaldım. Sevmek, sevdiğim kişiyle bir şeyler yaşamak istiyorum ama olmuyor. Sevişsem bir şeyler yaşasam yaşarım ama sevmeden istemiyorum. Bu yüzden yalnızım zaten : ) Sevgilin olacak ve o söndürecek hınzırı başka türlü sönmez o. Mast falan sana yetmez artık :D
Evet yetmiyor da zaten😄
Dediğim gibi sevgilin olması lazım. Bir yorumunda okudum tatlı ve seksi bir kızmışsın :) Elbet teklifler seninle tanismak isteyenler oluyordur. Artık ciddi şekilde bunları değerlendirmen gerek ama acele etmeden. Önce tanıyoruz, sonra o kişiye bir şeyler hissediyoruz, ondan sonra sevgili oluyoruz :) Gerçi sende o kadar sabır da yok galiba :D
Her ne kadar yalnizken azgın ve bunalmış olsam da dışarıda farklıyım canım 😄
Hem öyle bodoslama girmem ya merak etme
Yavaş yavaş olsun her şey
Yani tam olarak olmasam da empati kurabiliyorum. Herkese teker teker namus bacak arasında değil demekten sıkıldım 😂 Bir sevgili bul ama sev hoşlan yani boş olmasın. Onla da yaşa cinselliğini yanlış bişey değil bu.
Taktigin seye bak benimde cinsel anlamda biseyim olmadi sevgili ayaklarina gelicek olursak istersem hemen ayarlarim ama uzun suredir istemiyorum neden diyecek olursan sıkıliyorum boyle kafa rahat sende bosuna uzme kendini keyfini cıkart 😉
Cinsellikten önce duygusal yönden kendini tatmin edebildiğin zaman bence cinsellikte olmalı
Çok dogru
Ya bunun için ağlanır mı sen istemezsen tabiki erkek arkadaşın olmaz. Bak bu isteklilik sana hata yaptırır git Adam gibi birini bul güven ne yaşayacaksan onla yaşa. Biraz etrafına bakın var P iç erkek tercih etme
her olayın durumun getirdikleri ve götürdükleri vardır otur adam akıllı düşün sana getirdikleri götürdüklerinden daha çok mutllu etcekse yani pişman olmıcaksan git istediğin gibi istediğin kişiyle yaşa...
Ben anliyorum tabikide seni hemde cook iyi anliyorum hakkindir tabikide ve yasamalisin da buda bir nevi hem ihtiyac hemde olmasi yasanmasi gereken bisey yemek icmek uyumak vs gibi ama velakin var mı hayatinda birisi neyapmak geciyor aklindan
Yaşamak neden zor bir kız için erkek bulmak hiç zor değil
Anlıyorum, içinden nasıl geliyorsa öyle davran, pişman olma yeter..
Seni anlamak güç değil. Lakin yaşamın sınırlarını sen belirliyorsun bu sitemin kime? Burdakilerin çözümü çok basit.. Gel yapalım... ya da evlen kurtul... Öyle basit sanılıyor..
Seven kimse çıkmıyo çevrende seni değil mi? Benide öyle üzülme boşver.
sevgili yap niye olmuyor sevgili çok mu seçicisin hınzır :D
Evet seçiciyim
senin hatan kanki yapcak bişi yok :D
canim benim yasamak istiyorsan yasa cok basit bunun icin kimseye hesab vermek zorunda degilsin
anladım ben seni anladım senin tamının atesi basına vurmuş ondan o senşimdi ufaklardan bir sasal su al dondurucuya at donsun sobra dısını soy içi sana yeter
evlen dersek çözüm değil.
peki
seks yap
sanal yap
mast yap
hiçbirini yapma dua et ibadet et.
eminim bunlarda çözüm değil diyeceksin.
ışınlamış bir beyaz atlı prno star prens bahtına çıksın desek
Aynı durumdayız. Ben de yaşamak istiyorum ama bu öyle sırf istemekle olmuyor ki, doğru insanın bizi bulması gerekiyor.
Anlıyorum benim de hiç sevgilim olmadı ağlama olur mutlaka
boş ver sen kendini bozma iyisin böyle helalinle ol benimde sevdiğim olmadı :(
Aynı durumlardan biz de geçtik sabret biraz ya da gerçekten güveneceğin biriyle mutlu ol.. Ama unutma tüm erkekler güvenilir değil.. Çok azı güvenilir...
Anliyorum seni bundan mahrum birakma bence daha fazla kendini zamani grlmis bence biseyler yasamanin
Yaşa o zaman. Evlen demeyin diyorsun tek çözüm o zaman yaşa ne diyelim.
yazık etme kendıne bıseyler yasamak ugruna pısman olma
bu ne şimdi az gurulu karizmatik bişey ol yoksa yoksa ne olmuş ucunda ölüm yok ya
Yaşamana engel olan şey ne ki kendini böyle bir duruma sokuyorsun?
Hep bir engel oluyor mutlaka
Sen bunu gerçekten isteyip istemediğine karar ver önce. Engel olarak gördüğün şeyler sadece bahane.
Haklısın yaşamayı çok istiyorum
O zaman öyle ya da böyle evlenmeden yaşamayı kafana koymuşsun. Asıl soru "Bunu kimle ve nasıl yaşayacağım?" olmalı sanırım :)
Ya değer verdiğim birkaç kişi var. Ben yanaşmaya çalışınca kaçıyorlar. Böyle olunca istemediklerini düşünüyorum. Zorlamıyorum
Nasıl biriyle olmalı
Sana değer verdikleri için ve böyle birşeyi yaşayınca bir daha eskisi gibi olamayacağınızı düşünüyor olabilirler. Onlara çekici gelmiyor olabilirsin. Başka ihtimal vermiyorum açıkçası. Eğer ilkim olacak erkek sevdiğim insan olmalı diyorsan, beklentilerini Biraz düşük tutup sevmek için birilerine şans vermen lazım. Hıı hayır ben sadece zevk almaya bakıyorum, amacım cinsellik, gülmek, eğlenmek ve takılmak diyorsan işler değişir. Güvenebileceğin, temiz ve eğlenceli birisini kestir gözüne. Sonrasında dişiliğini kullan ve bingo!
Beni arzuladıklarından eminim. Dış görünüşümde çekici gelmeyecek bir özellik yok aslında. Hatayı nerede yaptığımı kestiremiyorum. Aslında hata bile yapıyor sayılmam
O zaman muhtemelen ilk söylediğim ihtimal var ortada. Seni, şuanki diyaloğu kaybetmek istemiyorlar. Eğer bir erkek bunu istemiyorsa inan bana zorlamanın alemi yok. Ne yaparsan yap olmayacaktır.
Evet haklısın. Akışına bıraktım
Istemsiz bir şekilde aklıma bedük
-Koyver kendini şarkısı geldi :D
Bir kız olarak bir şeyler yaşamak çok zor değil sokağa çık önüne gelen beni bir şeyler yaşamak istiyorum de istediğinden bile fazlasını yaşarsın
sitede bir sürü itfaiyeci war :D al birini söndürsünler ateşini nie ağlıyon ki :D
Bende aynıyım seni anlıyom cok istiyon engeller var yapamazsın o an cıldırıyo insan
yasamak çok guzel bır duygu tabıkde dogru kısıyı bulursan senı anlayoruz
Cinsellik level 1 ; metrobüs ya da marmaraya yoğun saatlerde bin , mutlaka birazda olsa cinsellik yasayabilirsin
Ben varım. Yaş 30 A dayandı ama ben dayanamayacağım artık. Ufukta evlilik te yok.
aynen bnde öyleym 24 oldum yaşıcam yakında :(
Kizsin istediğin erkeği elde edebilirsin zormu?
üzülme.. genç kızlara destek olmak için burdayız biz :D
senin hakkın tabi, en zor konulardan birisi bu
Sakin ol. Kendini eşine sakla. Kendi kendini mastürbasyon ile tatmin et. Senin için iyi olan bu
Var da aynı şehirde olmak önemli batıdaysan çık dışarı bulursun zaten doğudabi şehirdeysen bir çare bulunur
anlıyorum sseni canım, aynıyız canım :) nler yaşamak istiyorusun
Niye evlen denilsin ki hayat senin hayatın, kendi kararlarını kendin alabilirsin
Kesinlikle anlıyorum.
Ama anlatıyor insan.
Sanırım ben atlattım.
var elbette sağlam ve güvenilir ağzı sıkı birisini bulmalısın bunun için çoluk çocukla olmaz yani
bazen kader dersin bazende biraz zaman bazende ahh azcık arkadaş ortamım olsaydıı kısmet işleri hepp
kankin varsa ona teklif et bari sadece yatak arkadaşlığı yapın ilişkiye girmeyin sevişin
Bende ayni durumdayim 😯
Istersen ozelden mesaj atarsan tanisip konusuruz belki tabii istersen
O zaman yaşa ne diyelim?
Var aynı dert bende de ama mast yapıom paso baska bişi gelmio elimden 😉😊
Libido tavan geçmiş gökyüzüne uçuyor.
Seni anlayabilirim. Anlarım da.
Veee abazalar burayı da basar😄
azgınlar damlamış zaten abazalar gelmiş çokmu :-D
Güvenilir bir f*ckbuddy bul. ;)
Anlıyorum seni bende öyleyim gerçekten bende yaşamak isterim
Tek engel sensin kendine
Anladik farzet ne olacak