Eşimle cinselligimiz kötü ve ben aç kalıyorum haliyle. Güvenilir bir FB nasıl olmalıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFB ilişkisi birbirine cinsel olarak ilgi ve arzu duyan ama işi duygusal boyutta bir yere taşımak istemeyen insanların karşılıklı anlaşmayla kurdukları bir ilişki şeklidir. FB ilişkisi kurmak için öncelikle iki tarafın da bu ilişkinin sınırlarını ve kurallarını bilip içselleştirecek olgunluk ve kültür seviyesine sahip olması gerekir.
FB ilişkisi sadece iki tarafın karşılıklı seks ihtiyacını karşılamak üzere uapılan bir anlaşmadır. Bu ilişkide sevgi, duygu, aşk, sadakat, bağlılık, kıskançlık, hesap verme, hesap sorma gibi kavramların yeri yoktur. Taraflardan birinin veya her ikisinin hayatında birden fazla da fb partneri olabilir ve buna kimse müdahil olamaz. Ya da taraflardan biri veya her ikisinin sevgilisi veya evli olduğu birisi de olabilir. Buna da kimse karışamaz.
Sohbet muhabbet keyfidir ama duygusal boyuta taşınmaması gerekir. Fb ile gezip eğlenmek mümkündür ama zorunlu değildir. Karşılıklı hediyeleşmeler, iltifatlaşmalar keyfidir ama yine duygusallık yönüne kaymamalıdır.
Buluşma günlerinde beraber yapılan aksiyonlarda, seks eyleminin yapılacağı otel veya evin parası da dahil olmak üzere her şey ortaklaşa ödenir. FB ilişkisi içerisinde hiçbir şekilde taraflardan birinin diğerine maddi bir külfeti olmamalıdır.
Amaç iki tarafın birlikte seks yapıp sonra günlük hayatına dönmesidir. Ve taraflardan biri ilişkiyi sonlandırma kararı alıyorsa diğer taraf bunu tartışma konusu yapamaz. Kayıtsız şartsız kabul etmek zorundadır. Bitti dediğinde bitmiştir o anlaşma.
Bu şartlara uyacak olgunluk ve kültür seviyesine sahip birini bulursan yaşarsın, keyifli ve zevkli, bir o kadar da özgür bir ilişki biçimidir.
Ülkemizde bunları içselleştirecek olgunluk ve kültür seviyesinde bir kadın veya erkek bulmak ise çoook zzordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi bir fb kültürel düzeyin birbirine yakın olmalı, ilişki süresi önceden verilip verilen sürede ilişki yaşanmalı ve sonlanmalidir. Fb işini bitirince gidecek yılışmayacaktir. Sakız gibi yapışıp partneri rahatsız etmemelidir. En önemlisi cinsel yönden bulaşan hastalık tasimamali yani her önüne gelenle iş tutmamalidir. Sokakta fb olduğu kadını gördüğünde tanımadan gelip yanındakilere seni muhatap etmemelidir. Yer sorunun varsa yer sorununu çözmeli rahat bir ilişki yaşatıp partnerini istediği yere bırakmalıdır. En önemlisi ilişki öncesi güzel bir duş ve dişleri fırçalayın kıldan tuyden arınıp tertemiz ilişki yaşamalıdır. Anlaşılan günde ve saatte tertemiz hizmete hazır olmalıdır. İlişkiyi kestiginde senin peşine düşüp konuya komşuya seni ifşa etmemeli ve önemli bir diğer hususta fotoğraf video gibi kayıt almamalıdır.
00 Yorumla
Sorunsuz biri olacak, yani yalnız yaşayan hayatında sabit biri olmayan, canın istediğinde onun evini senin evin gibi kullanabileceğin canın her penis çektiğinde kapısını çalıp kendini becertebileceğin biri olmalı
00 Yorumla
Çok güzel bir soruuuuu.
Tam da yeri...
burada bulunanlardan seçebilirsiniz..
Buradaki arkadaşlarımızın hepsi güvenilir insanlardır... Hatta sevabına bu işi yapabilecek birçok güvenilir insan elde edebilirsin...( Tilkinin bir hikayesi vardı- tilki gülmekten konuşamamış)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanıp fb ile yaşamak daha etik olur gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanıyacaksın. ve arada mümkün olduğunca duygusal bir şey olmamasına dikkat edeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlursa zamanla insan hayvanına bile baglanıyor
- +1 yıl
Yani orası öyle dediğin gibi ama konuştuğun birine en başından açık ve net olman gerekiyor. ne istediğini söyleyeceksin. ve hiç bir şekilde ona karşı kendini açmayacaksın.
Çünkü gitmek istediğinde seni rahatsız etmeyecek biri olması gerekir.
+1 yılBeylerrrrr güven verin ablamiza oda size verecekmis 🤣🤣🤣🤪
530 Yorumla- +1 yıl
O da derken 😈
- +1 yıl
Abla verecek İste
- +1 yıl
Cümle sanki ben verdim o da verecek gibi olmuştu sjjsjd senide ablam olarak gördüm bak şimdi 😬😬
- +1 yıl
Saçmalama ‼️
- +1 yıl
Tamam tamam
- +1 yıl
Verdik
- +1 yıl
Tamam siranizi bekleyin duyar şimdi 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sıranın başında ben varım 😂
- +1 yıl
Tamam bekleyin işte 🤣🤣
- +1 yıl
Evet bir guvenilir bey daha geldi 🤣🤣🤭
- +1 yıl
7 kocalı Hürmüz oldu abla 😅😅
- +1 yıl
Tamam hadi bak bakalım 🤣
- +1 yıl
Ablanın isteği buydu 🤪
- +1 yıl
Adres ver gelelim anam babam 😈
- +1 yıl
Hahjhajja kızın gonderisine yazmiyorlar benim yorumumun altına yazıyorlar napim
- +1 yıl
Gitme niyetinde abimiz 🤣🤣🤣
- +1 yıl
İdolüm sensin yavrum 😛
- +1 yıl
Lilililiiiiiiiiii
- +1 yıl
😛😛😛😛
- +1 yıl
Uuuuuuuuuuuu 🐺🐺🐺🐺🐺
- +1 yıl
Yürü git başımdan
- +1 yıl
Nereye gitsem sen varsın
- +1 yıl
Ya saçma sapan konusuyon heee🤣🤣🤣
- +1 yıl
Işin ayarı kaçtı sözlerine dikkat et ‼️erkekliğine yakışır davran yavsama
- +1 yıl
Tamam abla özür dilerim
Evlide olsan bekarda olsan f*ck kendine yapabileceğin kötülüklerden birisi... YAPMA
Eşinle aranız sadece cinsel anlamda kötüyse seks oyuncaklarıyla hayatınızı kolaylaştırın...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılfb olasına gerek yok insan olmalı sır tutmalı kadını risk etmemeli geveze zevzek olmamalı yaşadıklarını yaşadığı iki kişi arasında tutmalı da
neredeeee00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle sorunlarini çözmeye çalışın bu tür ilişkilerde güvenilmez kişiler çok fazla rezil olup kendini harcarsin yazik etme kendine düzgün fucukbddy bulmak çok zor cunku
00 Yorumla Sana problem çıkartmayacak biri olmalı. Hayatında var ama yok olmalı. Sır tutmalı. Ve sana göre hareket etmeli. Öncesinde herşeyi açık açık konuşmalısın beklentilerini anlstmalısın ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGizliliğe önem vermeli be belirli sınırlar çizilerek iletişim kurulmalı saygı önemli birde fantezileri isteklere cevap vermeli
00 Yorumla
+1 yılGizliliğe önem vermeli. Güvenilir olmalı. Rahatsız etmemeli. Uygun zamanlar ayarlanmalı ve telefondan değil uygulama üzerinden haberleşilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana hayatına ve bedenine saygısı olmalı ve istediğin zevkleri gerek becerisi deneyimi ve uzuvuyla verebilmeli gizlilik güven hepsinden önemli olmalı vede sanıyorum senle aynı şartlarda olsa daha güvenilir olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Duygusal ilişki olmamalı. Ten uyumu olmalı ve kesinlikle taraflardan biri istediğinde diğeri reddetmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden uzakta, günlük hayatta karşına çıkmayacak mesafede, adından başka hiçbir şeyi bilmeyecek, ve aynı hassasiyeti gösterecek biri olmalı. Duygusallığı karıştırmayacak, sadece zevk odaklı bakacak.
00 YorumlaEvli iseniz cok dikkatli bir sekilde secim yapmaniz gerekir. Sizi tatmin etmesi kadar size zarar vermeyecek bir kisi olmasi da cok onemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakın şu işleri ya aldatacağına ayrıl gitsin dahamı iyi yani 🤦hep bunun yükünü taşıyacağına ayrılmak mantıklı...
26 Yorumla- +1 yıl
siz evlimisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@handsomee88 evet neden sordunuz
- +1 yıl
bişeyler sormak istiyorumda size mumkunmu acaba
Cevap sahibi+1 yıl@handsomee88 hayır mümkün değil
Cevap sahibi+1 yıl@handsomee88 sormak istediğinizi burdan sorun kimseyi takip etmiyorum
- +1 yıl
takip etmenize gerek yok yazarsanız onun uzerine yazabilirim direk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvliysen o toplara hiç girme derim Sonu kötü bitiyor çünkü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliysen evliyle takıl. En güvenilirleri evliler. Kendimden biliyorum
00 Yorumla Herşeyden önce sır tutmayı bilmeli Seni düşünmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılİşi iyi olsun ya da kazancı. Sosyal statüsü iyi olsun kısacası. Sana salça olmayacak birisini seç. Gençlerden uzak dur. Olgun birisini seç ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle oda evli olmalı ki şartlar eşit olsun. Tecrübeli ve kendine iyi bakan spor yapan güçlü bir erkek bulmalısın tabi bakımlı ve yakışıklı da olursa seni fazlası ile çeker ve mutlu eder.
00 Yorumla
+1 yılamaca hizmet etmeli. Duygularına esir olmaması lazım. O nedenle güçlü karakter bulmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan. böyle yaparak evlilik denilen şeyin resmiyetini ve anlamını kirletiyorsun. Zaten trol de trolü bile tiksindirici.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben gibi olmalı. Ne arar hesap sorarım ne seni boğarım gider yer içer gezeriz sevişiriz dağılırız mutlu mutlu bence sen bir düşün 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizliliğe özel hayatına önem veren ve seni iyi beceren biri olmalı alanına saygı duymalı dilersen detaylı konuşabiliriz
00 Yorumla
+1 yılBulman için cafelere gitmek gerekiyor toplu tanışma alanları olur o zaman bulursun belki arkadaş sonrası bağlanır. Ama aldatmak kötü bir şey yapmayalım ayrılıp ne yaparsan yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz sadık ve performansı iyi benim gibi partnerlerim çok memnun
00 Yorumla
+1 yılSenin dilinden anlayan, hayatindaki sorumluluklarina saygi duyan, seni mutlu etmeye çalişan güvenilir biri
00 Yorumla
+1 yılBak geldi güvenilirler😅
40 Yorumla
+1 yılSizi rahatsız etmeyecek ve isteklerinize cevap verecek biri olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemiz, sana şantaj yapmayacak böyle birine de bağlanabilirsin yalnız tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılAğzı sıkı olmalı gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılOlmamalı, boşan, adam gibi başkasını bul
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin gizli kalması
00 Yorumla
+1 yılSır tutmalı benim gibi
00 YorumlaYapma boş ver kimseye de güvenme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGizliliğe önem vermeli bence
00 Yorumla
+1 yılevliysen iyi seç sonra sakata gelme
00 YorumlaGizliliğe önem veren saygı duyan biri olmalı
00 Yorumla
+1 yılGidiyorum dediğinde başına bela olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemcinsin olabilir mesela
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşansana mk niye aldatiyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal haric sınırların yoksa taniaabiliriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. umarım troldür k. şar seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞartları seninle aynı olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi
00 Yorumla
+1 yılTaniyarak
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir derken
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi olmalı 😉
00 Yorumla
+1 yılBen FB takiliyorum istanbuldayim
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz ki
00 YorumlaEşine yazık ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmaya değer mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneredensin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖneriyim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim gibi olmalıdır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi