İlişkiden kastım cinsellik yasamak zorundamı? Mesela 1 yıl atıyorum ilişkim var dokunmadan sadece sevmekle yürümezmi bu? Böyle masum ilişkiler varsa sorun bendemi kaynaklı? Yoksa türbanlı kadınlar bakıyorsun nasıl ilişkileri var dindar çoğusu. ya da kapanınca artık o obje seysinden çıkarmıyım? Erkekler özellikle cevaplarsa sevinirim. Her ilişki için bana adım atan erkek beni öpmek istiyor psikolojim o kadar bozuldu ki bundan da iğrendim doğrusu 23 yasına neredeyse geliyorum ama ilişki babında birisi olmafı hayatımda bir aldatılma haricinde. Ben neden ilişki kuramıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)7 ayBen her zaman seven sevdiğini arzular mantığıyla düşünüyorum ve gerçekten de sevdiğim insanı aynı zamanda arzulayan da birisiyim şu zamana kadar birkaç uzun süreli ciddi ilişkim oldu diğer ilişkilerşm dışında ve bu ciddi ilişkilerimin hepsinde de gideceği yere kadar gitmeye razı olacak kadar da seviyordum da doğal olarak karaketlerini sevdiğim kadar bu insanları fiziken de sevip arzuluyordum. Bana göre o yüzden cinsellik olması şart ki ona göre insanlar seçiyorum ben de hayatımda. Kısacası kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)2 ayBu durum insan nefsiyle alakali. Nefis denilen sey firtinali bir deniz. Firtina ile denizi ates ile barutu bir arada bulundurmamak gerek. Aksi halde olacaklarin onune gecemezsin. Erkekler yaratilis olarak cinsel acidan kadinlara oranla direncleri daha zayiftir. Bu sebeple ki yalniz ortamlarda gorusmeyeceksin. İliski asinda tavrinj ortaya koyup maksadinin evlilik oldugunu soyleyip ilk cinsellik konusu acildiginda tavrini koyarsan ne yanarsin nede bogulursun.
00 Yorumlasana bişey söylimi senın o dindar dedign kapalılar varya öyle bir sexs düşküki aklın almaz açık lada takıldım kapalıylada kapalının verdigi seks zevki açık kızlarda yok öyle diyim anla işte...
03 Yorumla
Soran+1 yılNamusluyum ayağına yatıp veriyorlar dimi
Soran+1 yılPeki neden o bas örtüsü var kafalarında Allah için kapanmıyorsa çıkarsın hak etmiyorlar
+1 yılSınırı siz koyarsınız. Luzumsuz görüyorsanız onsuz da olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle eleye eleye insan kalmadı hayatımda
Soran+1 yılDokunmasını hem istemiyorum hem libidom yüksek ama seks üzerine kurulu bir ilişki istemiyorum içimden sadece gelse ben istesem olsun istiyorum ama galiba ne istediğimide bilmiyorum ama ileri gidiliyor ben muzafakar ailenin kızıyım bunların olmaması gerekiyor
- +1 yıl
kalan sağlar bizimdir
- +1 yıl
en kötüsü de o. kötü niyetli bakire diye bi cümle duymuştum. zor dayanması açıkçası ama sonuçta hayat senin hayatın nasıl istiyorsan öyle yaşa
Soran+1 yılErkeklere karsı nasıl yaklasmalıyım artık gerçekten sevilmek istiyorum ama seks istemiyorum zaten de Bakireyim. Diyor bakireliğini almam herşeye alet ederimde ne anlamı kaldı birde tecavüz etmiceğinin garantisi bile yok niye güveneyim
Soran+1 yılÇekirge bir sıçrar 2 sıçrar 3 de fena yakalanırsam geleceğim kararır
- +1 yıl
o yüzden güvenmediğin kimse ile yapma :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır zorunda değilsin ama evlilik dışı ilişki yaşamıyorsan, erken evlen.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle isteyen yok
Cevap sahibi+1 yılSağlıklı değil. Abuk subuk doğu-batı sentezi yapıyorsunuz. Ne doğulular gibi erken evleniyor, ne de avrupalılar gibi özgürce sevişiyorsunuz. Kendinize eziyet başka bir şey değil.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlayıp, yükselmişim. Çook özür dilerim hahahhaha
Soran+1 yılDoğuluyum estağfurullah dkdkd
Cevap sahibi+1 yılSilemedim de, çok utandım yav hahahhaha
+1 yılBi erkekle bi kız eğer uzun sure yanysna kalırsa istemesende bu olur o yüzden kısa sure sev olup nişan sonra nikah kıymak mantıklı
00 Yorumla
+1 yılSeks olmak zorunda değil ama öpmeler dokunmalar olmalı bence
016 Yorumla
Soran+1 yılOnlar olunca zaten diğer asama eve geçmek istiyorlar
- +1 yıl
Senle seks için birlikte oluyorsa zaten gerek yok sen tavrını koy geç
Soran+1 yılEngelliyorum ama sosyal medyaya bakıyorum ne güzel seviliyor bu kızlar diyorum madem hepsi ask kusu bendemi sorun var diye düşündürüyor beni
- +1 yıl
Belki de veren çok seviliyor
Soran+1 yılYa giderse napıcam
Soran+1 yılBenim en büyük korkum o
Soran+1 yılBakireliğimi alıp yok olucak
- +1 yıl
Evlilerde boşanıyor bilemezsin
- +1 yıl
Umarım karşına istediğin gibi birisi çıkar
Soran+1 yılÇıkmıyor işte, evet o mantıktan gidersek bosanıyorlar ama kullanılıp atılmaktan çok korkuyorum
- +1 yıl
İllaki çıkacaktır sabretmeye devam
- +1 yıl
Soruyu instada da gördüm iyi mi😅
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
İnsta da ki bi sayfa burdaki soruları paylaşıyor
Soran+1 yılBanada atsana
- +1 yıl
Nerden nasıl
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Belirli bir zamandan sonra artık olmalı
20 YorumlaYürür tabiki... nerdesinki sen
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu belirtmek istesem belirtirdim
Soran+1 yılİstemiyorum
+1 yılerkeğin altına yatmazsan ilişki sürmez
00 Yorumla
+1 yılseks olmadan ilişki olmaz evlenin acil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Her uzun ilişkisi olan insan mutlaka cinsel ilişki yaşamalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat