Sadece öpüşme biliyor ben öpüşmekten fazla zevk almıyorum sesi yok konuşması yok, fantezi bilmez, birde beni çok meşgul ediyordu gece uyurken bile arıyordu, aramızın bozuk olup bitmeye yakın günlerinde azcık da olsak tartışma yaşar gibide olmuştuk, ama aslında iyi kızdı o yönü iyiydi, değer verirdi insana.. benim arkadaşlarıma bile değer verirdi, ama sevişmeyi yine ben onun o yönünü beğenmesemde seviyordu, ben sizin evde soy tamam mı diye mesaj atmıştı birgün, ama benim deli gibi sevdiğim kız vardı ona dokunamadım bile, ben bunu üzdüm oda beni üzdü, hayat çok zor.
Sevemiyordum sevişmesini, bazen elimi bile itiyordu, ya bende kadınlar bile vardı beni seven, kızlar onlarda beni değiştiriyordu, artı ben yakışıklıyım, telefon bırakan kız bile oluyordu bana ama aramazdım, karşı cins yüzünden bütün operataörleri bile kullandım, inan, ben çılgın bir ikizlerim onun burçunu bile sormadım ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bu haftasonu yanıma gelen kızla seviştiğime pişman oldum, evet :/
Not : Sevgilim değildi.
Niye olayımki, o tadı az aldığım içşn pişman olurum ancak, az öptüysem az yaladıysam ona yani..😄
hayır kimseyle seviştiğime pişman olmadım şimdiye kadar
Bir tanesinde olmuştu çünkü sevgilim değildi ama pişmanlığa rağmen devam da etmişti.
Swvgili olmadan sevişmelerde erkek iyi bir performans sergilemeyince kızlar pişman oluyor
Sevdiğim kadınla sevişiyorsam neden pişman olayım ki tersine keşke daha önce tanışsaydık derim
Olmadım kimseyi de pişman etmedim layıkıyla yaşadık
Oldum iğrenç birisidir umarım felç olur
Niye
Çünkü karaktersiz bir şillıktı
Hayır olmadım yine istese yine yaparım
Pişman oldum yok istemiyordum falan demeye başladı
Neden yaptınız
Aslında o yapıştı dudaklarıma ama istemiyormuş işte burnumdan getirecek ya
Srn öptün ben yapmadım de
Ateşli bir sevişmeden sonra pişman olmak ta saçma ama partnerim olayı zehir etmesini iyi bilir 😂
Kız yapmış sorumluluk sende feğil
Ayrıldım zaten
İyi sadece sevişme miydi seks mi
Öpüşmüşken burnumdan getiriyordu seks yaparmıyım onunla hiç
Ha kaç kez öpüştünüz
Detaylı anlatabilirim istersen sorunu beğendim
Yoo ama sadece ruhsuzdu bende attım başımdan
Nasıl ruhsuz
Sadece öpüşme biliyor ben öpüşmekten fazla zevk almıyorum sesi yok konuşması yok, fantezi bilmez, birde beni çok meşgul ediyordu gece uyurken bile arıyordu, aramızın bozuk olup bitmeye yakın günlerinde azcık da olsak tartışma yaşar gibide olmuştuk, ama aslında iyi kızdı o yönü iyiydi, değer verirdi insana.. benim arkadaşlarıma bile değer verirdi, ama sevişmeyi yine ben onun o yönünü beğenmesemde seviyordu, ben sizin evde soy tamam mı diye mesaj atmıştı birgün, ama benim deli gibi sevdiğim kız vardı ona dokunamadım bile, ben bunu üzdüm oda beni üzdü, hayat çok zor.
Kızın sevişme sevmesini sevmiyo muydun burçlarınız ne
Sevemiyordum sevişmesini, bazen elimi bile itiyordu, ya bende kadınlar bile vardı beni seven, kızlar onlarda beni değiştiriyordu, artı ben yakışıklıyım, telefon bırakan kız bile oluyordu bana ama aramazdım, karşı cins yüzünden bütün operataörleri bile kullandım, inan, ben çılgın bir ikizlerim onun burçunu bile sormadım ya.
Hayır neden pişman olayım ki
Hayır olmadık
Hayır olmadım
Yok olmadim
Sen. peki
Hayır olmadım
Oldum
Neden peki
Çünkü onu koz olarak kullanıyor
Ne yapıyo
Ona şuna söylerim rezil ederim seni gibi
Çok terbiyesiz ayrılsana
Olmadan önce keşke tanisaydi
hem üzüm ye hem bagcıyı döv isine donmus
Defol git de kime söylerse söylesin ne bu ya asla prim verme böyle hayvanlık olur mu
Ayrıldım zaten
Seni rahatsız ederse bana söyle bir daha edemez
@sex_koçu35 teşekkürler
Olmadım